2009 Aralık Anneleri

evet emmesi iyi canım ama sütüm yetmemiş ya da yaramamış sanırım şimdi eve gelir gelmez biberonla mama verdim onu da içemedi doğru dürüst canım senin yne 3 te uyuyormuş iyi beniö gece 1 de bi uyanıyor sabah 7 ye kadar gözler açık meğer doymuyomuş yavrum anlamıyorum bu süt olayını ya süt olsun diye sürekli yiyorum halbuki bazı insalnların sütü fışkırırken bazılarının neden olsun diye üstüne düştüğü halde olmaz bi türlü anlamadım inşallah kızıım bi an önce toplar kendinimafoldumben

arzuuuuuuu,

canım kulaktan ateş ölçer bende var ama duruya kullanıyorum...ömer için daha erken...çünkü minicik kulak deliği...ben ömeere kol altı digitalden kullanıyorum şu anda...1 yaşından sonra dierine geçicem...bu arada kulaktan olanın ucundaki naylon olmadan o metal kısmına yanlışkla bile ellersen at çöpe gitsin :)

sağol canım ucunda metal olan bir çubuk işte bilmiyorumki.. aniden kafasını filan çevirirse diye korktum işte bilmiyorumkismile
canım ben hep koltuk altından ölçmüştüm ama en doğrusu makattan ölçmekmiş.
benimkide öyle ucu metal dijital

merhaba canım,

bebeğin az almış evet ama moralini lütfen bozma...daha öncede yazdım burda ömerin Ankaradaki doktoru prof.saadet arsan....ve son gittiğimizde 5.5 aylık bir bebek geldi 6.5 kg. annesi tarttırmaya getirmiş.ve bebek 15 günde toplam ''200'' gr almış....doktor çok net bir şekilde annesütüne devam ek hiç bir şey vermiyoruz dedi...

sen tabiki ek mama ver doktorunun tavsiyesi sonuçta...ama moralini bozma die yazdım...

TıKKAAAATTT ÇOK ÖNEMLı DUYURU

tansaşta 3lü huggies ıslak mendil sadece 6.75 tl evet yanlış duymadınız 11.95 ten 6.75 e düşmüş...hemde çokkkk güzel çok memnunum ben.... kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni

çok teşekkür ederim canım Allah bütün meleklerimizi korusunnnnnnn:1hug:

sağol canım ucunda metal olan bir çubuk işte bilmiyorumki.. aniden kafasını filan çevirirse diye korktum işte bilmiyorumkismile

canım ucunda metal olan çubuksa kulaktan değildir o koltuk altından ölçeceksin benimkide öyle düğmesine basıp koltuk altına koyuyordun ama bazıları 1 dakikada bazıları 20 saniyede ölçüyor, ama ölçme işlemi bitince sinyal veriyor benimki, seninkide öyledir muhtemelen anlattığına göre

bir paketinde kaç tane var, ben bebedor kullanıyorum ama huggies içinde çok güzel dediler, sende memnunsan bende ondan alayım benim oturduğum yerde Tansaş maalesef yok ama en yakın nerde var ona bakayım netten bari

bilgilendirme için çok tşk...zemuszemus

ne demek rica ederim canım ) 64 adetmiş şimdi bakıp geldim :) fiyat süper bence 2.25 tanesi...

slm kizlar
2.5 aylik olusum var .dun akam uyandiginda sesi kisikti . hala gecmedi . atesi yok . oksuruk yok .neden anlamadim...sizce neden olabilir ??cok uzuluyorum

Sağol cnm eşimi aradım istedim hemen.Bizim de yakınlarada var Dansaş:) Aynısı mı acebaa

çok kilo aldı diye mamayı kesmiştim birkaç gğndğr oğlumdan.bugün mızır mızır sürekli sütüm de az gibi geldi ben de az mama yapayım dedim onu da yemedi aç olsa yerdi herhalde.biberonu emsin diye ağzının kenarlarına sürdüm ay bir güldü sesli sesli oynadık baya öyle.ben duruyorum o ağzını hareket ettiriyor süper bişey bu ya akıllı oğlummmmmmm tatlı oğlummmmm

yarın kızımla ananeye gidiyoruz 1 hafta yokuz orada kalacağız yuppi yuppi

canım senin adın neee??? geçmişi okuyamadım çokta bilmiyorumkismile nerdesin ankarada??

adım nilgün :) senden bir gün sonra doğum yaptım yani 3 aralık' ta senin gibi bir kızım vardı birde oğlum oldu, kızım 8 yaşında,
etlikte oturuyorum, bu arada bize en yakın tansaş Subayevlerindeymiş :)

yarın kızımla ananeye gidiyoruz 1 hafta yokuz orada kalacağız yuppi yuppi

ooohhhh şimdi dinlenirsin orda anne gibisi yok :) bende annemle aynı apartmanda oturuyorum. çok şanslıyım demi :):teytey:

bu arada Pelin'de yok ortalarda odamı annesine gitti acep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…