moral bozmamamanın mümkün olmadığını çok iyi biliyorm ama bozmaman gerek.. sen yine iyice emzir bebeğini mama takviyesinide yap inşallah düzelir kilosu.. arada bir gidip sağlık ocağında tarttır.. daha sık kontrol ettirmiş olursun kilosunu.. ben geceleri 90 cc mama veriyorum üzerine yine emiyor ve emerek uyuyor tabi gece 3 tebilmiyorumkismile inşallah hemen düzelir kilosu.. aman başka bişey olmasında zatende yokmuş baksana olsa doktor didik didik araştırırdı.. bazen olabiliyor demekki.. emmesi iyimi bebeğinin... sürekli emme isteği varmı canım?
canım ben hep koltuk altından ölçmüştüm ama en doğrusu makattan ölçmekmiş.sağol canım ucunda metal olan bir çubuk işte bilmiyorumki.. aniden kafasını filan çevirirse diye korktum işte bilmiyorumkismile
selam kızlar bebeğimin bugün 2.ay kontrolü vardı aşılarını yaptırdık ama bebeğim 1 ayda sadece 350 gram almış çok canım sıkıldı mama takviyesi verdi doktorumuz ama benim gördüğüm kadaroyla sütüm geliyor idrar tahlili istedi iltihaptan dolayı kilo almıyabilir dedi ama temiz çıktı anlamadım gitti siz nasıl besliyorsunuz bebişlerinizi hiç mama takviyesi yapıyomusunuz geceleri filan bebeğim 2 aylık ve kilosu 4420mafoldumbenmafoldumben
merhaba canım,
bebeğin az almış evet ama moralini lütfen bozma...daha öncede yazdım burda ömerin Ankaradaki doktoru prof.saadet arsan....ve son gittiğimizde 5.5 aylık bir bebek geldi 6.5 kg. annesi tarttırmaya getirmiş.ve bebek 15 günde toplam ''200'' gr almış....doktor çok net bir şekilde annesütüne devam ek hiç bir şey vermiyoruz dedi...
sen tabiki ek mama ver doktorunun tavsiyesi sonuçta...ama moralini bozma die yazdım...
neden acaba ilk üç ay
kızlar bu ateş ölçer konusunda kimse bişey demiycekmi.. bilmiyorumkismile
sağol canım ucunda metal olan bir çubuk işte bilmiyorumki.. aniden kafasını filan çevirirse diye korktum işte bilmiyorumkismile
TİKKAAAATTT ÇOK ÖNEMLİ DUYURU
tansaşta 3lü huggies ıslak mendil sadece 6.75 tl evet yanlış duymadınız 11.95 ten 6.75 e düşmüş...hemde çokkkk güzel çok memnunum ben.... kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni
bir paketinde kaç tane var, ben bebedor kullanıyorum ama huggies içinde çok güzel dediler, sende memnunsan bende ondan alayım benim oturduğum yerde Tansaş maalesef yok ama en yakın nerde var ona bakayım netten bari
bilgilendirme için çok tşk...zemuszemus
TİKKAAAATTT ÇOK ÖNEMLİ DUYURU
tansaşta 3lü huggies ıslak mendil sadece 6.75 tl evet yanlış duymadınız 11.95 ten 6.75 e düşmüş...hemde çokkkk güzel çok memnunum ben.... kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni
ne demek rica ederim canım) 64 adetmiş şimdi bakıp geldim :) fiyat süper bence 2.25 tanesi...
Sağol cnm eşimi aradım istedim hemen.Bizim de yakınlarada var Dansaş:) Aynısı mı acebaa
züppermiş valla :) 2.25 ve 64 adet hemen tansaş bulmam lazım benim koca Ankara'da yakınımda Tansaş yok
canım senin adın neee??? geçmişi okuyamadım çokta bilmiyorumkismile nerdesin ankarada??
yarın kızımla ananeye gidiyoruz 1 hafta yokuz orada kalacağız yuppi yuppi