2009 Aralık Anneleri

sağol teyzesi.. kuzu bunlar kuzu... inşallah bende sorun yaşamam

Geçmiş olsun Arzucum inş. ateş falan hiç bişey yapmaz oğluşuna.Rotayı 3.ay yaptıracaksın herhalde?
Bana dr. 2.ayda yaparız o virüsle karşılaşmadan biran önce yapalım demişti ama birgünde okadar şeyi de yüklemek istemiyorum oğluma kararsızım...Sizler ne yaptınız yada yapacaksınız kızlar?

Dr.un verdiği gaz şurubu Om-X ikullanayım demiştim pek kullanmamıştım alınca öyle duruyordu verdim oğluma sonra içeriğine bakayım dedim içnde açınca 4hafta içinde kulllanılmalıdır yazıyor birşey olmaz değil mi:KK43:
zinco ya baktım onda öyle bir şey yok
canım hiç daha kullanmadım ben bir fikrim yok ama sen nolur nolmaz kullanma onu yenisini al.. çok mu oldu ki açalı..

Geçmiş olsun Arzucum inş. ateş falan hiç bişey yapmaz oğluşuna.Rotayı 3.ay yaptıracaksın herhalde?
Bana dr. 2.ayda yaparız o virüsle karşılaşmadan biran önce yapalım demişti ama birgünde okadar şeyi de yüklemek istemiyorum oğluma kararsızım...Sizler ne yaptınız yada yapacaksınız kızlar?
sağol nazancım inşallah..
rotaya gelince onu doktor bugün dese bugün yaptırırdım ama 3. ayda yapalım dedi bende olur dedim.. doktordan doktora fikirler değişiyor tabii.. inşallah bir sorun olmaz

canım hiç daha kullanmadım ben bir fikrim yok ama sen nolur nolmaz kullanma onu yenisini al.. çok mu oldu ki açalı..

Canım birdaha kullanmam zaten bilmeden kullandım.4haftayı yeni geçmiştir açalı.gazı var gibi 2gündür onu deneyeyim bir daha demiştim...

Canım birdaha kullanmam zaten bilmeden kullandım.4haftayı yeni geçmiştir açalı.gazı var gibi 2gündür onu deneyeyim bir daha demiştim...
tamam merak etme birşey olmaz allahın izniyle.. onlar önlem olarak yazmışlardır o notu

sağol nazancım inşallah..
rotaya gelince onu doktor bugün dese bugün yaptırırdım ama 3. ayda yapalım dedi bende olur dedim.. doktordan doktora fikirler değişiyor tabii.. inşallah bir sorun olmaz

Ben ne yapsam acaba ya çok kararsızım.öyle daha erken yaptırmak daha iyiyse neden 3.ay aşısı olarak uygulasınlar ki onu anlamadım zaten

iki türlü rota aşısı var bir tanesi iki doz diğeri üç doz yapılıyor, doktorumuz bize rotatek yaptı 3 doz olandan oda 2.4. ve 6. ayda yapılıyor. bizim hepsi aynı gün yapıldı. bir sorun yaşamadık. rota virüsü çok tehlikeli bir virüsmüş bence yaptıracaksan düşünme ne kadar erken yaptırırsan o kadar iyi derim ben tabi ama yinede sen bilirsin annelik içgüdülerin ne diyorsa onu yap :)

iki türlü rota aşısı var bir tanesi iki doz diğeri üç doz yapılıyor, doktorumuz bize rotatek yaptı 3 doz olandan oda 2.4. ve 6. ayda yapılıyor. bizim hepsi aynı gün yapıldı. bir sorun yaşamadık. rota virüsü çok tehlikeli bir virüsmüş bence yaptıracaksan düşünme ne kadar erken yaptırırsan o kadar iyi derim ben tabi ama yinede sen bilirsin annelik içgüdülerin ne diyorsa onu yap :)

Dr. da öyle dedi erken yapalım ne de olsa yapılacak demişti ama 2doz yada 3doz olduunu söylememişti.Yaptıracağım herhalde dr.uma güveniyorum zaten aynı zamanda benm çocukluk dr.um.2yaşında zatüre olduğumda hakkımda durumu kötü yaşamayacak dendiğinde beni kurtaran dr.dur kendisizemuszemus

bebiş uyurken az uzanayım kızlar aşırı uykusuz ve yorgunum görş sonra.inş.uzanayım dediğimi duymamıştır her zamanki gibi:S

kızlar bu ateş ölçer konusunda kimse bişey demiycekmi.. bilmiyorumkismile

kizlar bende soylemesi ayip kabizlik var biturlu ne yediysem yaptiysam gecmio 2gundurde keki cayi iciyorumda acaba bebege bir zarari varmidir nternette bisey bulamadim sizin bilginiz varmi sanki kizimin tuvaleti cogaldi yani cok yapmaya basladi acaba onami etki yapti

nincebayrak
bizim doktorumuzda Hacettepede prof. bana ilk 3 ay içmem için marincap verdi balık yağı omega3 ve 6 için direk sütten bebeğe geçecek beyin gelişimi için mutlaka kullanacaksın dedi. bende Gökay 1 aylıktı kullanmaya başladım 3;5 aylık olana kadar kullanacağım. bilginize hanımlar.....
neden acaba ilk üç ay

arzu benim ateş ölçerim kulaktan değil o yüzden bilemiyorum ama kulağına zarar verecek bişey değildir heralde onu düşünmüşlerdir umarım

burcu naber? eylül nasıl? bizde bugğn olduk aşılarımızı sizde durumlar ne biraz ateş var demişin..
ateşini nasıl ölçüyorsun burcu ya kimse cvp veremedi

arzu benim ateş ölçerim kulaktan değil o yüzden bilemiyorum ama kulağına zarar verecek bişey değildir heralde onu düşünmüşlerdir umarım
sağol canım ucunda metal olan bir çubuk işte bilmiyorumki.. aniden kafasını filan çevirirse diye korktum işte bilmiyorumkismile

selam kızlar bebeğimin bugün 2.ay kontrolü vardı aşılarını yaptırdık ama bebeğim 1 ayda sadece 350 gram almış çok canım sıkıldı mama takviyesi verdi doktorumuz ama benim gördüğüm kadaroyla sütüm geliyor idrar tahlili istedi iltihaptan dolayı kilo almıyabilir dedi ama temiz çıktı anlamadım gitti siz nasıl besliyorsunuz bebişlerinizi hiç mama takviyesi yapıyomusunuz geceleri filan bebeğim 2 aylık ve kilosu 4420mafoldumbenmafoldumben

selam kızlar bebeğimin bugün 2.ay kontrolü vardı aşılarını yaptırdık ama bebeğim 1 ayda sadece 350 gram almış çok canım sıkıldı mama takviyesi verdi doktorumuz ama benim gördüğüm kadaroyla sütüm geliyor idrar tahlili istedi iltihaptan dolayı kilo almıyabilir dedi ama temiz çıktı anlamadım gitti siz nasıl besliyorsunuz bebişlerinizi hiç mama takviyesi yapıyomusunuz geceleri filan bebeğim 2 aylık ve kilosu 4420mafoldumbenmafoldumben
moral bozmamamanın mümkün olmadığını çok iyi biliyorm ama bozmaman gerek.. sen yine iyice emzir bebeğini mama takviyesinide yap inşallah düzelir kilosu.. arada bir gidip sağlık ocağında tarttır.. daha sık kontrol ettirmiş olursun kilosunu.. ben geceleri 90 cc mama veriyorum üzerine yine emiyor ve emerek uyuyor tabi gece 3 tebilmiyorumkismile inşallah hemen düzelir kilosu.. aman başka bişey olmasında zatende yokmuş baksana olsa doktor didik didik araştırırdı.. bazen olabiliyor demekki.. emmesi iyimi bebeğinin... sürekli emme isteği varmı canım?

Burcu,

cok gecmis olsun canim. Haddim olmayarak depresyon tanisi icin ilac kullanmadan once biraz arastirma yapmani tavsiye edecegim. Ben depresyon konusunda klinik arastirmalar yapan bir merkezde calisiyorum ve bu ilaclarin yarardan cok zarar verdigini sana soyleyebilirim. Senin durumun gordugum kadariyla klinik vak'a degil. tedavisi cok basit.

Yerinde olsam seni strese sokan butun etkenleri cevremden uzaklastiririm oncelikle. bu kayinvalideyse senden uzak duracak, esinse senin suyuna gidecek, cocuklarinsa bir baskasi onlarla ilgilenecek. sonra da dogal yontemlerle tedavi olmaya calis. eger firsatin varsa icinde bulundugun ortamdan 1-2 haftaligina uzaklas. temiz hava alabilecegin, spor yapabilecegin, dogal beselenebilecegin, dinlenebilecegin bir yere git. Eger yer tavsiyesi istersen Kusadasi'nda Natur-Med'den cok memnun kalacagini soyleyebilirim. cocuklarinla da gidebilirsin buraya.

Dedigim gibi, ilac konusunda dikkatli ol lutfen...

Sevgiler

tavsiyelerin için çok teşekkür ederim...ancak benim daha önceden de bir antidepresan hikayem var maalesef :KK43: okb var bende ...hamile kaldığımda da kullanıyordum antidepresan...sonra kestim tabii ama 9 ay boyunca cüzdanımda ilaçla dolaştım...doğum sonrası dep.daha önceden dep.geçiren kadınlarda görülme sıklığı daha fazla olan bir şeymiş maalesef...ben de ilaçsız yaşayacağım günleri iple çekiyorum inan :S

X