canim kundaklamayi denedin mi? bu yastaki bebekler kundagi severler cunku ana karnini hatirlatir, rahatlatir. sana tavsiyem su:
once bebegini kundakla. bacaklari cok onemli degil ama kollari yanlarina yapissin. sonra senin kollarinin uzerinde sol yuanina yatir bebegi. basi avuclarinin icinde olsun. bu sekilde sola saga sallarken kulagina shhhhhhhhhhhhhh diye seslen. senin cikardigin ses onun aglamasini bastirmali. eger bir sikayeti yoksa bu onu rahatlatir, kisa sure sonra uykuya dalar. uykusu derinlestikten sonra yerine yatir, yuzustu yatmasin, basi sola ya da saga yatsin. uyudugu odada bir radyo bulundur statik bir kanal bul, sesini ac. fon makinasi ya da elektrikli supurge sesi de olur. benim kizim radyo sesini seviyor.
eger bu yontem ise yaramazsa muhakkak bir sikayeti vardir. doydugundan emin olmalisin. memelerin bosaliyor mu? emdikten sonra yuzunde huzurlu bir ifade beliriyor mu? yoksa uyanik ve hareketli mi? emerken yutkunma seslerini duyuyor musun?
evet canım eğer doluysa boşalıyor ama benim göğüslerim çok nadir dolu oluyor yoksa hep yumuşak.emdikten sonra her ikiside oluyor.bazen duyuyorum yutkunma sesini her zaman değil.yani anlamadım gitti ya bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar çabuk huy değiştiriyor.bir günü diğer gününü tutmuyor.ilk zamanlar daha iyiydi şimdi iyice huysuzlaştı.inşallah düzene girer.
ga sıkıntısına benzıyor bence doktor emdıkten hemen sonra bırkaç kere agzdn çıkarmalı dmişti bana
gaz sıkıntısını anlıyorum ama bacaklarını çekiyor gazı çıkarana kadar ağlıyor vs.bu durum daha farklı.emiyor tam yatırıyorum ağlıyor annemin kucağında durur annem konuşurken dinlerdi şimdi hiç durmuyor yine ağlıyor.sadece memede susuyor.onun harici ağlıyor.kırkından sonra huymu değiştirdi yoksa anlamadım..