2009 Aralık Anneleri

bige tickerdanmı bahsediosun gerçektenmi yürümeye ebaşladı maşallah ya ahh bnm cadım ne zaman yürüyecek

doğru ya valla çok zor işiniz ben şurda markete gidiyorum 10 dakikada koşa koşa geliyorum eve temizlik vs yaparken hafta sonları 2-3 saat odaya gelmiyorum bazen beni görünce ağlıo yanıma gelmek istio çnkü babayla oynuyorlar içerde işim bitip içeri girince nasıl gelio yanıma sarılıo o zaman geliyosunuz aklıma ahh diyorum onlar ne yapsın biz 2saat ayrı kalıoz özlüyoruz sizler bütün gün

günaydın herkeze. bilgecim kötü haberim var. yünleri bulamadık gezmediğim yer kalmadı. napacaz arkdaşım. bi çözüm bulalım ya . bide bende ticker istiom zahmet olmazsa

maşallah umut paşamızaa günaydın canımmm

bige tickerdanmı bahsediosun gerçektenmi yürümeye ebaşladı maşallah ya ahh bnm cadım ne zaman yürüyecek

tickerdan bahsediyorum canancım gerçi iki elinden tutunca yani tickerdaki görüntü uzun zamandır yürüyor
ayın 1ydi sanırım ilk adımını attı dün akşam da oyuna dalıp iki kez 3 adım attı yer mantarı

napalım canan allah başka ayrılık göstermesin diyip sabrediyoruz elden başka bir şey gelmiyor ki

Gunaydın turkıyem

günaydınnnnnn

günaydın herkeze. bilgecim kötü haberim var. yünleri bulamadık gezmediğim yer kalmadı. napacaz arkdaşım. bi çözüm bulalım ya . bide bende ticker istiom zahmet olmazsa

günaydın canım
napalım tülaycım cna sağlığı olsun gökkuşağı gibi rengarenk bulduğunuz herhangi bir yünü (çok kalın veya çok ince olmayacak tabii) kullanacaksınız sanırım ya da kargoyla yollayabilirim istersen

ticker yapayım meralinkini halledelim de

hepimiz aynı psikolojideyiz sanırım .. bende her akşam market girip bişeyler almaya çalışıyorum ona mama , muhallebi bazende kinder süpriz filan işte ..

Gunaydın turkıyem

günaydın canımmm

günaydın tülaycımmm

bravo markada yokmu tülay
yağmurda 4-5 adım atıyor ama hiç işine gelmiyo emeklemek daha koay geliyor koltuklardan yürüyerek geçiyor

Sagol nilgunum Bizimde 1 yas asilarimiz sorunsuz gecmisti cok sukur

maşallah tatlım minacık 13 aylık olmuşşş ablacım benim inşallah sorunsuz geçer aşısı

ohhhhhhhh mis gibi ev uzun zamandır görmediğim birşey temizlik nasıl yapılıyordu unuttum bile

alçak ama bilmiyorum biz çok memnunuz gene de sen bilirsin

yok be canım çıkk dolaş ikisini bir müddet yanlız bırak ama eğer ihtiyacın çok yoksa otur oğlunla bana otur deseler ve gelirken ekmeği de alıp gelsiler samimi söylüyorum 1 kuruş istemem otururum kızımla gerçi artık ikimizde alıştık pazar günleri evden çıkmazsak huysuzlanıyor hergün çıktığı için

zeynep hanımın so9n vukuatı dudağımı patlattı oyuncağıyla. şimdide hiç yanıma yanaşmıyo karşıdan bakışıyoruz:)

çok fenalar ya Allahım vicdan da yaparmış yaaa bunlar nasıl bir canlı aklım almıyor çok şekerler

kızlar oğluma doğumgünü hediyesi olarak bunu almayı düşünüyorum nasıl sizce?
Mattel Fisher Price Zrafa ile Elence | Fisher Price | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas

güzelmiş tatlım ama ben kocamdan azarı yedim artık oyuncak almayacağım odasında yer kalmadı ve olur olmazz şeylerle oynuyor legolarla uzuuun süre oyalayabiliyorum ama tek başına değil ben yapavcağım o bozacak

çok güzelmiş ikiside caım ama ben de peline katılıyorum harfleri sayıları anlama yaşı geldiğinde oyuncaktan bıkmış olacak yaşında alsan daha iyi olur bence sedn bilirsin bir de 250 bilmeme ama bana çok geldi

yaaaaaaa olur tabi canım neden olmasın anlamayacak ki ne olduğunu doğum günü mü bayram mı arifemi bilemez ilerde sıkar biraz gününde almamak ama bu sene olur

bak bu fikir çok güzwel ben de araştırayım

o birazda çocuğun kişiliği ile de alakalı annemler öyleydi anneannem hep kızardı oyıncağa verdiğiniz parayla ev alırdınız diye ikisi de yurt dışına gittiklerinde birer valiz oyuncakla dönmüştü bebekler robotlar uçaklar gemiler daha neler kardeşim de bende tutturmazdık ama birşey için şimdi en gözde oyuncağımız ekmek sepeti içindeki bayram şekerleri onları boşaltıyor tekrar dolduruyor biz havaya atıp tutuyoruz hoşuna gidiyor eline alıp kollarını havaya kaldırıyor o da atıyormuş sözde

Normal bir oyuncakcidan yani avm de olmayan toplu alim yapip indirim alalim seneye aktivite masasi gibi cok kisinin aldigi oyuncaklarda ciddiyim

ben uyarım çok güzel düşünmüşsün kargo ücretini de hesaplarız fiyat makul seviyeye geliyorsa alırız keşke aktivite masasında düşünseydik hemen hemen herkes aldı çünkü

hiç sorma canım ama alışılıyor zamanla tabi tam alışma olmuyor ama ilşk günler kadar zor geçmiyor

ben bu doğum gününde oyuncak almayacağım anneannesi 2 elbise aldı ve bilezik alacakmış ben de hem bayram paralarıyla hem d.günü için kaç tane olursa bütün altın alacağım ilerde iyi oluyor bizim zaten kıza borcumuz var arabayı alırken onun mevlüt altınlarından da bozdurduk

bizded bilezik yaptırıyoruz doğum günü içn hediye almıcaz şimdilik salıncak yada bisiklet istiyorum ben kafama göre bulamadım bakıyorum hala bisiklet için erken zaten daha bilgenin aldığı gibi bişy düşünüyorum öyle karar verirsek baharda alırız dışarda kullanırız park vs ii olur salıncakta alıcam amaan zor ya bu kararsızklık şu dübelle tavana asılanlardanmı alsam diyorum ama kendi binip inemez tenteli büyük demirlilerden alsak çok yer kaplkıyor arkadaşlarım hep çoçuklu kaza vs olabilir diye çekiniyorum kullanan varmı evde salıncak hiç konusu geçmedi sanki

gökayın var sanırım nilgüne sorsana fotolarda salıncaklı olan vardı tavana asılanlara benziyordu
ev müsaitse bisikleti evde de kullanabilirsin bizimki binip geziyor bütün gün fotodaki kadar büyük bir şey değilmiş zaten

herkese slm kızlar dün misafirim vardı epey kalabalık atlattık çok şükür
oğluşta erken kalkmıştı kahvaltısını yedi uyudu sıpam:)
ya kızlar ben evişi falan derken yiğitle oynamayı bazen ihmal ediomkendi kendine oynuyo oyalanıo vicdan azabı çekiom ihmal ediom diye ama malum işler bitmio
bide benim oğlan oyun cilve yapmıo çok öğretiom gösteriom tınlamıo beni eşim sen bu çocuğa bişey öğretemion bakıcı gibi oyalıon diyince ogündür bugündür vicdan azabı çekiom çogu zaman iş yaparken oyuncakalrıyla oyalanıo salıncagına koyuyom mama sandalyesini..artık örümcekte zaptedemiom
bide yiğit televizyona çok meraklı bıraksan 24 saat izler sizinkilerde öle mi ya kapatayım diyorum huysyzlanıo napsam ya

bilmem ki :26: eskisinin çok az farklısı

melaikeeee

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

annem zeynebe aldı dur bakıp sana link atarım ama dediğin gibi çok yer kaplıyor dübelle tavana asarsan yeri sabit olacak kenara çekme başka yere taşıma rahatlığın olmayacak bisiklet ben de annemlere alacağım bahçede biner bizim ancak sahilde biner ama arabayla iniyoruz sahile yürüyerek hep yol güvenilir olmaz Allahım bana site içinde bir ev nasip eder inşallah çok istiyorum eşime sürekli camları fransız balkon deniyor zannedersem yere kadar cam önünde alüminyum korkuluklu evim olmazsa valla gözlerim açık giderim diye inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…