• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

pelin zaten kullanmıyordukii aglıyordu bindimi öglen yürüteci ilk arabama cevirdim ama cok hızlı kayıyor ben tutarsam gidiyo yoksa yere yapısacak benim kız halen emeklemiyorrr döne döne istediklerini yapıyor elinden tuttukmu yürüyor onun dısında tık yok gec yürüyecek herhalde

bende gidiyorum döneceğim kimse kalmazsa herkese ii geceler

ben didimmm ama uyandırmazsan 2 ye kadar oturursun:58::58:bende uyumaya gidiyorum kızı babasına bırakacam artık hiç niyeti yok uyumaya

herkesee gunaydınn
sabahın 6 sında dıkıldık de
gece yın ekaynatmışsınız,,ben erkenden ayttım bu sefer,,dun gezdık dolandık flan baya yorulmuşum
bızımkıde tel manyağıydı bız konuşurken nası ıstıyodu elımızden cekıyodu falan,,dun vodafone nun bayısınde kı gorevlı maket telefon verdı azraya ama sankı gercek gıbı hemde son model yanı:)tabı azra mest nası cığlıllar atıyo nası sevındı..bızım kızında telefonu var artık:1:

üstümden tır geçmiş gibiyim. bir de dün akşam düştü sehapaya çarptı gözünün kenarı morardı allah korudu gözünü yavrumun. allah beterinden saklasın.

amin canım çok geçmiş olsun... hakikaten allah koruyor melekler koruyor yoksa bunların bu sakınmazlığıyla ohoooooo :20:

Yarin sabah sucicegi asisina gdcegiz :(

hadi iyi haberlerle gelin pelin... gel ve de ki "hiç sıkıntı yaşamadık misler gibi olduk geldik"

Yav benim izin 15 şubatta bitiyor ya şimdi düşünüyorum acaba 17 ocakta başlasam mı şu sürecin stresi beni çok hırpalıyor her sabah uyandığımda nasıl ayrılacağım oğlumdan diye düşünmekten helak oldum. Tabii çok şükür pek çoğunuza göre daha uzun bir süre kaldım oğluşla ama ne kadar kalırsak kalalım ayrılık sürecinin stresi üzüntüsü değişmiyor işte.
Nerede olacağım, çalışma ortamım nasıl olacak v.s. bunları düşünmek de beni yoruyor. O yüzden böyle düşüne düşüne zamanı geçirmektense başlasam da bir an önce alışsam mı diye de düşünmüyor değilim. Bir yandan da doğum sonrasına aktarabilmek için iznimi karnım burnumda son iki haftaya kadar çalışmıştım erken başlarsam onun bir anlamı kalmıyor ama erken başlarsam maddi yönden de rahatlayacağız.
Bakıcı kadın bayağı iyi gibi çok şükür. Gerçi dört günden bir şey anlaşılmaz ama yine de insan sezer bazı şeyleri diye düşünüyorum.
Şimdilik iyi gidiyor oğluma da alıştı oğlan da ona tam alışmasa da ilk zamanlarki gibi değil. Hatta bugün öğlen o uyutmuş ben yoktum evde. Yalnız bırakamam gibi geliyor halen teyzemin olması lazım ama gün içinde birkaç saat kalabilirler belki. Aman işte böyle şu an düşündüklerim sadece bunlar paylaşayım dedim bakalım zaman ne gösterir. Ben otuz kere daha fikir değiştiririm gerçi bu işe başlama konusunda.

ebrucum çalışanların hepsi zaten söylemiş değil gün, saat olarak bile 1 saatin varsa onu oğluşunla geçir güzelim. maddiyat kısmı elbette iyi olur ama büyük sıkıntı yok demişsin onun için nacizane fikrim son dakikana kadar kullan hakkını. ama bu süreçte ihmal etme ve her gün mutlaka bir süre evden çık (bakıcıyı kontrol için de iyidir bu, 2 saat diyip 1 saatte dön mesela :34:) ve günden güne süreyi uzat ki canberk kuzusu da yavaş yavaş senin uzun süre yok olmana alışsın...
yok yine de erken işbaşı yapıcam diyosan kalan izinlerini bana hediye et piliz :55:

zeynep hanımın so9n vukuatı dudağımı patlattı oyuncağıyla. şimdide hiç yanıma yanaşmıyo karşıdan bakışıyoruz:)

geçmiş olsun :9: küçük vandallar bunlar ya... geçen akşam onu farkettim oynarken ha ısırdı ha ısıracak korkusuyla kendimi oyuna tam veremiyorum :18: :17:

kızlar oğluma doğumgünü hediyesi olarak bunu almayı düşünüyorum nasıl sizce?
Mattel Fisher Price Zrafa ile Elence | Fisher Price | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas

güzelmiş müzeyyencim
ben aldığım bisikletten memnun kaldım evin müsaitse tavsiye ederim ayberk evin içinde gezdirir rahat edersin :34: gerçi bugün tekrar alacak olsam daha pahalı ve daha oturaklısını alırdım bunu devirebilir gibi görünüyor hiç yalnız bırakmamak lazım :18:

bizim son vukuatimiz şöyle akşam beraber oyuncaklarla oynuyoruz. engin aradı ben tel ile konuşurken bi başladı ağlama ama nası bi ağlamak aldım kucağıma sarıldım üstümde de beyaz tişört var. tişört kan olmasın mı!!!!:53: aklım çıktı.. oyuncağı ağzına sokarken demir biyeri vardı orası artık ağzının neresini yırttıysa göstermedide susturamadım bi türlü.. hey allahım kaşla göz arası.. rabbim korusun allaha emanet hepsi..

bu arada akşam carrefoura gittik gitmişken tabi jokeri gezdim :)) aradığım oyuncağı buldum.. fisher priceın 2-7 yaş diyo ama eğitici piyano diye geçiyo. zaten naz onu görünce başından ayrılmıyo baya bi oynadı. amma velakeinn 250 tl demezlermi yani şuraya bi bayılma ikonu koymak isterdim.. onun muadili şu var Fisher Price Eğitici Piyano Türkçe / İngilizce - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bu da 150 tl.. ki bunu severmi bilmiyorum..

çok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin sibelcim :71: 150 liralık şu anki ihtiyaçlarını fersah fersah karşılar gibi geldi bana
senin sebzenin ırak işinden haber var mı :40:
bu arada eftyi aldım kesene bereket :54:

herkesee gunaydınn
gece yın ekaynatmışsınız,,ben erkenden ayttım bu sefer,,dun gezdık dolandık flan baya yorulmuşum
bızımkıde tel manyağıydı bız konuşurken nası ıstıyodu elımızden cekıyodu falan,,dun vodafone nun bayısınde kı gorevlı maket telefon verdı azraya ama sankı gercek gıbı hemde son model yanı:)tabı azra mest nası cığlıllar atıyo nası sevındı..bızım kızında telefonu var artık:1:

günaydınnnn
hehe kendisine şu an ulaşılamıyor sanırım aradım kapalıydı :27:

Yarin sabah sucicegi asisina gdcegiz :(

pelin inşll sorunsuz atlatırsınız..

zeynep hanımın so9n vukuatı dudağımı patlattı oyuncağıyla. şimdide hiç yanıma yanaşmıyo karşıdan bakışıyoruz:)

kıymetcim çok geçmiş olsun .. burakta geçen gün sandalyeye ağzını sürtüyordu. bi baktık ağzı kanıyoo korktuk tabii sonra anladık diş etini patlatmış o kanamış ..

kızlar oğluma doğumgünü hediyesi olarak bunu almayı düşünüyorum nasıl sizce?
Mattel Fisher Price Zrafa ile Elence | Fisher Price | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas

çok güzelmiş müzeyyencim inşll sever .. bizimki bu aralar pek oyuncak sevmiyoo .. :50:

Sibel ben de o dediğin 250 TL lik olanı düşünüyorum ama şu an değil ancak 2-3 yaş gibi.
Artık pahalı bir oyuncak da almıyorum zaten. Bizimkinin en sevdiği oyun kovasının içine küçük legoyu atıp zıplatmak misal. Maliyeti 2 kuruş ama oyalıyor işte adamı kaç dk.
Bu köfteler zaten hızlı büyüyorlar az bir zaman sonra kendi istekleri ve siparişleri olacak o zamana saklayayım hevesimi diye düşünüyorum ne yapayım.
Ama her istediğini de istediği anda almamak konusuna da katılıyorum sonuna kadar da önce kendimize engel olmak gerekiyor.

sibel çok güzel ama çokta bahalı .. bizim oğluşta aynı şekilde sepeti oyuncak dolu ama o adım adımdan gelen minik küplerle oynuyoo .. yada süpriz yumurtanın içindeki plastik şeyle ..

valla kızlar bizim kız ilk defa yürütecte öne gelmeye basladı bu dakika itibariyle eşim ögretti herkesinkiler yürümeye basladı ayy sevindirik oldum cünkü

maşallah zeynepe..

herkesee gunaydınn

günaydın fatmacımm bizimki de telefon delisi.. benim eski telefonu veriyorum eline ışıkları yanmıyoo diye fırlatıyoo ..

günaydın arkadişler
geçmişe göz attım geldim

nasılsınız?

günaydın canım

Herkese günaydınnnn

ya bide bu oyuncak meselesi hep kurcalar kafamı. tabii gelişimi için oyuncak almak önemli vakit geçirmek için de ama . bunun sınırını çocuğa nasıl koyacaz? benim yeğen bu konuda hiç sınır tanımıyo maalesef. abimler sürekli alıştırdılar yengem çalışırken her akşam elinde bişeyle geliyodu. şimdi de misal her kim geliyosa ne getirdin bana modunda elin boş geliyosan önce bi süre yanaşmıyo trip atıyo sonra açılıyo. biz hiç böyle beklenti içinde büymedik misal. hatta istediklerimizi bizimkiler hemen o an yapmazlardı bi süre sonra gerekliyse o da alırlardı. çok da ii yapmışlar diyorum ben. şimdi bile bişey alıcaksam önce bi süre bekliyorum çok acil bişey değilse eğer bi süre sonra hala istiyosam alıyorum.

benm gibi düşünen biri olmasına sebvindim ya bi benmiyim bencillikmi ediyorum diyordum kendi kendime
bende çok fazla ve çok pahalı oyuncaklar almaktan yana değilim tabi gereketiğinde ve gerekenler alınmalı ama sürekli yeni ve pahalı şeyler alırsak çoçukjlar zamanla bir beklenti içöine girecekler eli,ndekiler daha çabuk sıkılacakalr oyuncak arsızı olacakalar yani biz bişy istediğimizde bizden bir beklenti içne girecekler vs vs vs vs
yanlış mı düşünüyorum bilmiyoırum ama ellerindekiyle yetinmesini öğrenmeliler

benm gibi düşünen biri olmasına sebvindim ya bi benmiyim bencillikmi ediyorum diyordum kendi kendime
bende çok fazla ve çok pahalı oyuncaklar almaktan yana değilim tabi gereketiğinde ve gerekenler alınmalı ama sürekli yeni ve pahalı şeyler alırsak çoçukjlar zamanla bir beklenti içöine girecekler eli,ndekiler daha çabuk sıkılacakalr oyuncak arsızı olacakalar yani biz bişy istediğimizde bizden bir beklenti içne girecekler vs vs vs vs
yanlış mı düşünüyorum bilmiyoırum ama ellerindekiyle yetinmesini öğrenmeliler

kesinlikle çok doğru düşünüyorsun aynen ben de böyle düşünüyorum canancım ama çalışan anne psikozu sanırım elim dolu gidersem sanki yanında olamadığım zamanın diyetini vermiş olacakmışım gibi markete bile gitsem onun için bir şeyler bulup alma eğilimindeyim... tutuyorum kendimi ama mümkün olsa tüm dünyayı yığıcam önüne :17:

Back