- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 123
- 42
ayyynenn melike.. ne yaparsam yapim mızırdanıyo ya.. hele tek başına assssllaaa durmuyo. ne yürüteç ne mama sandalyesi ne oyuncakları asssllaa. yanında mutlaka biri olcak o da biri olsa bile 5 dk da bi sıkılıyo yaptığı şeyden.. e ben sürekli ona değişik bişey nası buliim. mızır mızır ağlama vs. bütün çocuklar böylemi acaba benimki mi böyle merak ediyorum..
dün gece benimkide nasıl ağlamaya başladı gözler kapalı ama aldım hemen yanıma nası iç çekiyo.. memede filan uyudu neyse ama sonra hep sıçradı kuzum. .nolduki acaba...
bizde öyleyiz
klasik 2009 aralık modeli
kötü olmşvalla mehtap sen onlar yokmş gibi davranslm kızlar ben geldim ama kimse yok sanırım buralarda off cnm çook sıkkın çook kaynanamla kayınpeder geliomuş aramış bana ee biz gelicez çocuğu çook özledik bende bir sorayım dedim planınız varmı diekızın doğum gününemi yoksa yılbaşınamı gelelim die soracaktım die ben .ağırmadım ya doğum gününe ağzımı arıo aklı sıra allahım ya beynimden sular aktı resmen ne zmn isterseniz gelin dedim ben güneşin doğum gnünü yapıcam tabiki dedim sanki ben müsait değiliz desem gelmicek allahım yaaaa deliricembakalım gelince herşeye karışıcak yılbaşımızıda mahvedicekler hiç bişey istediğim gibi olmucak ben yine eşimle kavga edicem başının etini yicem offf ne yapıcam ben yaa şimdiden strese girdim hersene böyle ben kızımın doum gününüde yılbaşınıda onlarlamı kutlucam yaa nereye kadar böyle gidicek kaç gün kalıcak allahtan kayınpederle gelioda belki çok kalmazlar yani umarım ayy amma yazmışım yaa kusura bakmayın kendinize ve bebbişlere iyi bakın...:80:
ya sıbel acaba senı az gorduğu ıçın tavır yapıyor olabılır mııı,,,yanı ben azrayı sadece cuma gunlerı 3 saatlığıne babaya bırakıyorum,,geldığımde suratıma bakmıyo en az 2 saat uğrasıyorum oynuyorum yanından ayrılmıyorum falan sonra unutuyo yada kızgınlığı gecıyo dığer gunler oyle değil mesela ıyı anlaşıyoruz cuma ozellıkle boyle yapıyor,,,yanı yıne senı sevdığınden ozledığınden yapıyor,,senı anlayabıleceğı vakte kadar bıraz boyle olacak sanırım,,suan hıç ayrılmak ıstemıyorlar bızden e anlayamıyorlarda..tek sağlıklı olsunlarda nazlarını bız cekelım yanıayyynenn melike.. ne yaparsam yapim mızırdanıyo ya.. hele tek başına assssllaaa durmuyo. ne yürüteç ne mama sandalyesi ne oyuncakları asssllaa. yanında mutlaka biri olcak o da biri olsa bile 5 dk da bi sıkılıyo yaptığı şeyden.. e ben sürekli ona değişik bişey nası buliim. mızır mızır ağlama vs. bütün çocuklar böylemi acaba benimki mi böyle merak ediyorum..
dün gece benimkide nasıl ağlamaya başladı gözler kapalı ama aldım hemen yanıma nası iç çekiyo.. memede filan uyudu neyse ama sonra hep sıçradı kuzum. .nolduki acaba...
slm kızlar ben geldim ama kimse yok sanırım buralarda off cnm çook sıkkın çook kaynanamla kayınpeder geliomuş aramış bana ee biz gelicez çocuğu çook özledik bende bir sorayım dedim planınız varmı diekızın doğum gününemi yoksa yılbaşınamı gelelim die soracaktım die ben .ağırmadım ya doğum gününe ağzımı arıo aklı sıra allahım ya beynimden sular aktı resmen ne zmn isterseniz gelin dedim ben güneşin doğum gnünü yapıcam tabiki dedim sanki ben müsait değiliz desem gelmicek allahım yaaaa deliricembakalım gelince herşeye karışıcak yılbaşımızıda mahvedicekler hiç bişey istediğim gibi olmucak ben yine eşimle kavga edicem başının etini yicem offf ne yapıcam ben yaa şimdiden strese girdim hersene böyle ben kızımın doum gününüde yılbaşınıda onlarlamı kutlucam yaa nereye kadar böyle gidicek kaç gün kalıcak allahtan kayınpederle gelioda belki çok kalmazlar yani umarım ayy amma yazmışım yaa kusura bakmayın kendinize ve bebbişlere iyi bakın...:80:
iyi akşamlar herkesee...
nerdeyse 1,5 yıl sonra ilk kez kocamla sinemaya gittik..kendimi flört ediyormuşuz gibi hissettim..ayy ne garip geldi anlatamam ama iyide geldi tabi:))) bu arada av mevsimi ne gittik çok beğendim ben tavsiye ederim izleyin mutlaka..
E bu sana 1.5 sene daha gider :) Yanlis yapiyoruz aslinda birakip belli donemlerde gitmek lazimda . Bende bi biraksam icmeye gitcem de :82:
benide al..benide al giderkennn :))))
Birisi İÇMEKMİİİ dediya ben denedimde olmuyor yarım bardakta güm oldum ee onca zamandan sonra nerdeyse 2 yıl dile kolay hım av mevsimi gidelim bakalım bizde
iyi akşamlar herkesee...
nerdeyse 1,5 yıl sonra ilk kez kocamla sinemaya gittik..kendimi flört ediyormuşuz gibi hissettim..ayy ne garip geldi anlatamam ama iyide geldi tabi:))) bu arada av mevsimi ne gittik çok beğendim ben tavsiye ederim izleyin mutlaka..
bana uyar arkadaşım..şu emzirmeyi bi noktalayalım:))Toplu etkinlik yapcam Oznur cidden . Bi fasil yapariz .Aralik 2009 analari diye
Eda bende cok merak ediyorum ne olcam diye. Bi kucuk icerdim ben ama simdi bi bardakta sarhos olurum diye dusunuyorum
kızlar azra ya doğum gunu hedıyesı palyskool un ılk arbamı var ya onu almayı duşunuyorum ,,bayılıyor cunku boyle ıttırerek yurumeye,,anakucağıyla yurumeye calısıyordu hep
alan var mı daha once yada bı fıkrınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?