2009 Aralık Anneleri

bizde öyleyiz
klasik 2009 aralık modeli

valla sev'nd'm desem yanlis anlamazsiniz degil mi moralimi cok bozdu +

bu arada kiz klavyeyi bozdu galiba bir bilginiz var mi turkce karaakter yazamiyorum yazinca bakin ne oluyor mesela mel'ke zeyneb' .ok sev'yor hem de .ok

kötü olmşvalla mehtap sen onlar yokmş gibi davran

ya sıbel acaba senı az gorduğu ıçın tavır yapıyor olabılır mııı,,,yanı ben azrayı sadece cuma gunlerı 3 saatlığıne babaya bırakıyorum,,geldığımde suratıma bakmıyo en az 2 saat uğrasıyorum oynuyorum yanından ayrılmıyorum falan sonra unutuyo yada kızgınlığı gecıyo dığer gunler oyle değil mesela ıyı anlaşıyoruz cuma ozellıkle boyle yapıyor,,,yanı yıne senı sevdığınden ozledığınden yapıyor,,senı anlayabıleceğı vakte kadar bıraz boyle olacak sanırım,,suan hıç ayrılmak ıstemıyorlar bızden e anlayamıyorlarda..tek sağlıklı olsunlarda nazlarını bız cekelım yanı

allahım bende bugun kayınvalıdeme yalvardım ne olur gelsen ılk doğum gunu bu yalnız olmayalım dıye ama gelemıyor maalesef
tabı anlaşamıyor olabılırsın ama bunu bebğe yansıtmasan mı acaba canm ya onun bu ozel gununde akrabalarıda yanında olsun resımlerde gorur ılerde buyuduğunde,,onların ıcınde bu duygular beslenmesın bence,,sende sırf kıızın ıcın eşin ıiçın bı kaç gun sabret gormemeye calış terslıklerını,,napıcaksın akraba sonuçta onlarda heves etmışler demek kı torunlarının doğum gunune...şimdiden stres olup kendıne zarar verme canım

neysedenetim masasından girdim düzeldi eller hep kalvyede nasıl beceriyorsa aklımda bulunsun alt ve shift tuşu çünkü bu kız daha neler yapacak

biz köşeye koyduk bilgisayrı önündede koltuk var ulaşamıyor artık fişini çekiyo kapatıyo bozacaktı valla az kalmıştı yani

iyi akşamlar herkesee...
nerdeyse 1,5 yıl sonra ilk kez kocamla sinemaya gittik..kendimi flört ediyormuşuz gibi hissettim..ayy ne garip geldi anlatamam ama iyide geldi tabi:))) bu arada av mevsimi ne gittik çok beğendim ben tavsiye ederim izleyin mutlaka..

E bu sana 1.5 sene daha gider :) Yanlis yapiyoruz aslinda birakip belli donemlerde gitmek lazimda . Bende bi biraksam icmeye gitcem de :82:

Birisi İÇMEKMİİİ dedi ya ben denedimde olmuyor yarım bardakta güm oldum ee onca zamandan sonra nerdeyse 2 yıl dile kolay hım av mevsimi gidelim bakalım bizde

benide al..benide al giderkennn :))))

Toplu etkinlik yapcam Oznur cidden . Bi fasil yapariz .Aralik 2009 analari diye

Birisi İÇMEKMİİİ dedi ya ben denedimde olmuyor yarım bardakta güm oldum ee onca zamandan sonra nerdeyse 2 yıl dile kolay hım av mevsimi gidelim bakalım bizde

Eda bende cok merak ediyorum ne olcam diye. Bi kucuk icerdim ben ama simdi bi bardakta sarhos olurum diye dusunuyorum

evet ya bızde gecen ay gtmıştık valla cok ozledığımı hıssettım o gunlerııı
benım bırakabılecegım bırılerı olsa ayda mutlaka bırkez bırakıp gıderdık sınemaya ama o şansım yok
onceden her hafta sınema yapardık gelırdık bıde evde devam ederdık hatta l
coğu zaman lostu ızlerken sabahladığımız hatırlıyorum,,,ne gunlerdı yaaa,,,

evet fatmacım sanırım öyle. çünkü görümcemde diyo bütün gün hiç öyle şeyleryapmıyomuş akşam ben gelince başlıyo..

biri sinemamı içmekmi dedi av mevsimini bende çok istiyodum izlemeyi.. güzeldir diye tahmin ediyorum kadrosu güzel..

mehtap kızının ilk doğum günü lütfen kimsenin bunu bozmasına izin verme. sen evet onlar yokmuş gibi bak keyfine..

içmek konusuna gelince o konu için ayrı topic açmam lazım yazacaklarım buraya sığmaz emzirme olayı bitsin ilk işim...

kızlar azra ya doğum gunu hedıyesı palyskool un ılk arbamı var ya onu almayı duşunuyorum ,,bayılıyor cunku boyle ıttırerek yurumeye,,anakucağıyla yurumeye calısıyordu hep
alan var mı daha once yada bı fıkrınız var mı

e bbebek .comda ındırıme gırmış baya
ankarda var mı e bebk magazası acaba ya
yorumları okuudum ıyıce ıçıme sındı,,,azranın seveceğını duşunuyorum

Toplu etkinlik yapcam Oznur cidden . Bi fasil yapariz .Aralik 2009 analari diye

Eda bende cok merak ediyorum ne olcam diye. Bi kucuk icerdim ben ama simdi bi bardakta sarhos olurum diye dusunuyorum
bana uyar arkadaşım..şu emzirmeyi bi noktalayalım:))

bizde var fatma ama zeyno ancak 1-2 kez yürüdü onunla epeyde faydalı bişey aslında ama pek sevmiyo benim kız.

ben yatıyoruum..2 gecedir zeynep hiç uyumuyo bitik durumdayım..inşallah bu gece biraz uyur...inşallah bütün bebekler deliksiz uyur:)

Bende yatayim eylülde oyle dislerden sanirim uyursa toplarim kendimi insallah yarin misafiirimde var temizlik yemek filan ancak guc biriktiririm. Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…