benim kız rekora gidiyor oturuyoruz beraber beni uyutacak herhalde
ben hala TIKInıyorum ne zaman TIKAnacam bılmıyorumm
burcu davetiyeyi yaptırdın mı sen yoksa netten bulup düzelttin mi benim bulduklarımda paintte küçük büyütünce de pixeli bozuluyo nasıl olcak
ikinize de yazık yav. o uykusunu alsın büyüsün gelişsin sende uykunu al ki onunla ilgilenebilesin ama sabah geç kalkar inş. da sende dinlenmiş olursun. nasıl aoldu bu arada belin eda
bende şimdi başladım yalnız değilsin:)
belim iyi ilaclardan ve ben bugün perde yıkadım makinayla halı yıkadım koltuk sildimm canıma kastım var kısacası simdide her tarafım agrıyor
ikinize de yazık yav. o uykusunu alsın büyüsün gelişsin sende uykunu al ki onunla ilgilenebilesin ama sabah geç kalkar inş. da sende dinlenmiş olursun. nasıl aoldu bu arada belin eda
yav siz adammı catlatıyorsunuz aclıktan ölecem incecikler bide nispet yapıyorlar aksam pırasa yogurt yedim bide portakal aclıktan midem kazınıyor
ah kıymet uyku düzeni yok birazdan yatar 12 ye kadar uyuyor öglen ee dolayısıyla ögleden sonra uyumuyor 5 gibi yatıyor 1 saat ve su saat halen ayakta degiştiremiyorum da kendi belirliyor hanımın
aferin sana madalyanı kim takıcak törene bizde gelelim :) maş. ve pes diyorum ve tebrik ediyorum eda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?