2009 Aralık Anneleri

[/QUOTE]

ya pelin kız onuncu ayından beri adım atıyo zaten bi rahat bırakmıyorumki yürüsün. ortalıkta ben yoksam babası bırakıyo geziyo evin içinde ben varsam :) dibinden ayrılmadığım için yürümüyo doğru düzgün hemen bana doğru atıyo kendini.. ben işteyken hiç yürümez çünkü görümcem düşerde bişey olur emanet diye ödü kopuyo yürütmüyo hiç :) neyse tek ben değilim benim gibi bi çatlak daha varmış demek

oo fatma her çocuk zamanı gelince kendini hazır hissedince yapıyo herşeyi biliyosun. benimki onuncu ayı bitene kadar yattığı yerden doğrulamıyodu bile.. onuncu ayda yürüdü emekledi yatıp kalkmaya başladı hepsini aynı anda yaptı.. sen öyle diyenlere çok biliyosunuz de. bide siz hiç yürümeyen insan gördünüzmü yürür eninde sonunde erken yürüyünce değişik bişimi oluyo de

ah pelin şu günlerde pek bi duygusalım zaten.. ne çabuk büyüyolar bunlar ya.. doya doya yaşıyamıyomuşum gibi geliyo günleri vicdan azabı çekiyorum. geçen gün sabah uyuya kalmışım. servis gelmek üzere engine dedimki beni işe sen bırakırmısın nazı emziremedim hayır dedi (anası istese koşa koşa) neyse emziremeden çıktım o da ağladı biraz. serviste ağgladım sonra işyerinde bütün gün ağladım.. geldim özür diledim.. bidaha uyuya kalmıcam annem özür dilerim diye..

ne yapayım kıymet kadının yaptıgını begenmiyorum ee esim hafta sonu evdeyse ya gezelim yada evde dinlenmek istiyor onun yoklugundan faydalandım yoksa sinirim bozuluyor bu da huy işte

ayy bi temizlik hastası daha. dün çalıştım yarında çalışıcam. bugün temizlik yaparım şimdi ben bütün gün.. hiç dinleniim yok. ah akıl yok bizde..

kıymet ödül törenine bizede bekleriz

merhaba,

doğumgünü mesajlarının hepsini alıntı yapmıştım ki
tahmin edin ne oldu??????

arayan soran mesaj atan burdan yazan herkese oğluşumla beraber çoooooooooooooook tşk ederiz...

ya kızlar blgsayr q klavye fakat topşkte yazamıyorum f olyo neden boyle.azra topşk acıkken bıyere bastı herade ne yapmam lazım suan ekrnklavyesıı kullanıyorum

ben yetiştim nazannnn 2 üye+3 misafirrr ebru bakıcımız üstte o yardım ediyor daha iyiyim bugün. eşim pazartesi gelecek cankuş nasıl ?Öykücügün dogum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara

Amanın akşam yine kaynatılmış ben kimse yoktur diye hiç açmadıydım.
Canberk iyi ne yapsın yaramazlık peşinde. Uykularımız zaten düzgün değildi de şu bir haftadır iyice sapıttı gündüz gayet güzel uyuyor gece ne oluyorsa uyanıyor da değil aslında gözler kapalı ağlıyor. On dk da bir böyle.
Sen nasıl oldun iyisindir bugün biraz daha umarım.

nasıl olayım, uykusuz ve yorgunum ama iyiyim ya :)
sen nasıl oldun edacım???

pazar yoğun bugün fazla bakamıyorum

fatma yardımcı olmak istedim ama bende anlayamadım ne olduğunu

epruuuuuuuuuuuu nabr?

Fatma aynen Canberk'de öyleydi ayakta duruyordu ama farkına vardı mı oturuveriyordu hemen birden bire yürümeye başladı Azra'da hazır olduğunda yürüyecek hiç merak etme millete kulak asma sen.

zeynep ilk adımı cuma sabah attı ama 2 gündür gene yok ayakta duruyor elini koyup yürüyor ama adım atmıyor korkuyor heralde kuzu

nasıl olayım, uykusuz ve yorgunum ama iyiyim ya :)
sen nasıl oldun edacım???

pazar yoğun bugün fazla bakamıyorum

fatma yardımcı olmak istedim ama bende anlayamadım ne olduğunu

epruuuuuuuuuuuu nabr?
İyilik Nilgüncüğüm annemlerdeyiz kalabalık arada sırada bakıyorum işte açıp.
Sen nasılsın? Bugün çalışıyorsun di mi?

zeynep ilk adımı cuma sabah attı ama 2 gündür gene yok ayakta duruyor elini koyup yürüyor ama adım atmıyor korkuyor heralde kuzu

oy oy oy maşallah turtaya,
bizimkide öyleydi
bugün eve gittim ya öğlen kendi kendine ellerini bıraktı yürüdü ama 1 kere
sonra yine emeklemeye devam
boşverrrrrrrrrrrrrrrrrr önünde sonunda yürüyecekler

İyilik Nilgüncüğüm annemlerdeyiz kalabalık arada sırada bakıyorum işte açıp.
Sen nasılsın? Bugün çalışıyorsun di mi?

oh ne güzel
evvet maalesef çalışıyorum benim pazartesim bugün
öğlen gittim geldim işte devam yani

yaaa çok mutsuz bu kız deli olucam hep ağlıyor hep mıkır mıkır

ayyynenn melike.. ne yaparsam yapim mızırdanıyo ya.. hele tek başına assssllaaa durmuyo. ne yürüteç ne mama sandalyesi ne oyuncakları asssllaa. yanında mutlaka biri olcak o da biri olsa bile 5 dk da bi sıkılıyo yaptığı şeyden.. e ben sürekli ona değişik bişey nası buliim. mızır mızır ağlama vs. bütün çocuklar böylemi acaba benimki mi böyle merak ediyorum..

dün gece benimkide nasıl ağlamaya başladı gözler kapalı ama aldım hemen yanıma nası iç çekiyo.. memede filan uyudu neyse ama sonra hep sıçradı kuzum. .nolduki acaba...

yaaa çok mutsuz bu kız deli olucam hep ağlıyor hep mıkır mıkır

bizde öyleyiz
klasik 2009 aralık modeli

nilgünün dedigi dogru 2009 aralık modelosu bu aynen hiç memnun edemiyorum yanında hep birisi olacak daha odadan cık basıyor bagırtıyı etini kopartıyorlar sanki

ay şiştim bugün
çıkıyorum birazdan şükür, yarın burda olun ya
hafta sonu pek ıssız burası

slm kızlar ben geldim ama kimse yok sanırım buralarda off cnm çook sıkkın çook kaynanamla kayınpeder geliomuş aramış bana ee biz gelicez çocuğu çook özledik bende bir sorayım dedim planınız varmı diekızın doğum gününemi yoksa yılbaşınamı gelelim die soracaktım die ben .ağırmadım ya doğum gününe ağzımı arıo aklı sıra allahım ya beynimden sular aktı resmen ne zmn isterseniz gelin dedim ben güneşin doğum gnünü yapıcam tabiki dedim sanki ben müsait değiliz desem gelmicek allahım yaaaa deliricembakalım gelince herşeye karışıcak yılbaşımızıda mahvedicekler hiç bişey istediğim gibi olmucak ben yine eşimle kavga edicem başının etini yicem offf ne yapıcam ben yaa şimdiden strese girdim hersene böyle ben kızımın doum gününüde yılbaşınıda onlarlamı kutlucam yaa nereye kadar böyle gidicek kaç gün kalıcak allahtan kayınpederle gelioda belki çok kalmazlar yani umarım ayy amma yazmışım yaa kusura bakmayınkendinize ve bebbişlere iyi bakın...:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…