[/QUOTE]Al benden birtane daha sibel oyle yapincada seni isteyecek yuruse bile yaninda yapma bence mina beni farketmezse kaptirip kendini yuruyor ama beni gorurse yaninda istyr bende normal degilim ki 10. aydan beri yuruyor ama dibinden ayrilmadim diye annem yanimdanolmadan yurumem diyor guven kazanamadi babasi varken o da engin gibi dusundgndrn dse kalk yuruyor cok cok uzun mesafeyi bende aglamsin dusmesin modunda deli gibi ama elimde degil o gun canberki bile tutasim geldi yuruyen cocugu :) sen belik
İsteyken alisir naz kuzusu mina gibi olmaz insallah diyeyim masallah da ekleyeyim guzel kuzuya
ıyı geceler kızlarr
ya azra nıye yuruyemıyor yaaa
her goren dıyo daha yurumuyo mu,,cokta hareketlı ama nıye yurumuyokı felan dıyolar
ben nası olsa yurur dıyodum da şimdi bende duşunmeye başladımm,,,hıç yuruyeceğinin belırtısı yok sadece ayakta bıraz durabılıyor o kadar
ne yapmam lazım:26:
Ben bugun mina uyumyr diye ayagimda sallayayim dedim nasil agladi istmyrm diye sonra otrdum ben agladim cocuga istmedigi seyi yaptrip aglattim bosuna diye ozur diledim geldi optu benide rahatldm biraz topu topu 2 dk ayagimda sallamamisimdir ama yinede cook pisman oldum artik kendi tercihleri var cidden coxuk oluyorlar bende seviniyor saglikla bugunlere geldi diye buyuyor diye ama icimde buruluyr bir bakacagiz genc kiz olacaklar ay allahim zamani doya doya huzurla saglikla gecirelim insallah
ne yapayım kıymet kadının yaptıgını begenmiyorum ee esim hafta sonu evdeyse ya gezelim yada evde dinlenmek istiyor onun yoklugundan faydalandım yoksa sinirim bozuluyor bu da huy işte
ben yetiştim nazannnn 2 üye+3 misafirrr ebru bakıcımız üstte o yardım ediyor daha iyiyim bugün. eşim pazartesi gelecek cankuş nasıl ?Öykücügün dogum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara
Fatma aynen Canberk'de öyleydi ayakta duruyordu ama farkına vardı mı oturuveriyordu hemen birden bire yürümeye başladı Azra'da hazır olduğunda yürüyecek hiç merak etme millete kulak asma sen.ıyı geceler kızlarr
ya azra nıye yuruyemıyor yaaa
her goren dıyo daha yurumuyo mu,,cokta hareketlı ama nıye yurumuyokı felan dıyolar
ben nası olsa yurur dıyodum da şimdi bende duşunmeye başladımm,,,hıç yuruyeceğinin belırtısı yok sadece ayakta bıraz durabılıyor o kadar
ne yapmam lazım:26:
İyilik Nilgüncüğüm annemlerdeyiz kalabalık arada sırada bakıyorum işte açıp.nasıl olayım, uykusuz ve yorgunum ama iyiyim ya :)
sen nasıl oldun edacım???
pazar yoğun bugün fazla bakamıyorum
fatma yardımcı olmak istedim ama bende anlayamadım ne olduğunu
epruuuuuuuuuuuu nabr?
zeynep ilk adımı cuma sabah attı ama 2 gündür gene yok ayakta duruyor elini koyup yürüyor ama adım atmıyor korkuyor heralde kuzu
İyilik Nilgüncüğüm annemlerdeyiz kalabalık arada sırada bakıyorum işte açıp.
Sen nasılsın? Bugün çalışıyorsun di mi?
yaaa çok mutsuz bu kız deli olucam hep ağlıyor hep mıkır mıkır
yaaa çok mutsuz bu kız deli olucam hep ağlıyor hep mıkır mıkır
ayyynenn melike.. ne yaparsam yapim mızırdanıyo ya.. hele tek başına assssllaaa durmuyo. ne yürüteç ne mama sandalyesi ne oyuncakları asssllaa. yanında mutlaka biri olcak o da biri olsa bile 5 dk da bi sıkılıyo yaptığı şeyden.. e ben sürekli ona değişik bişey nası buliim. mızır mızır ağlama vs. bütün çocuklar böylemi acaba benimki mi böyle merak ediyorum..
dün gece benimkide nasıl ağlamaya başladı gözler kapalı ama aldım hemen yanıma nası iç çekiyo.. memede filan uyudu neyse ama sonra hep sıçradı kuzum. .nolduki acaba...
ayyynenn melike.. ne yaparsam yapim mızırdanıyo ya.. hele tek başına assssllaaa durmuyo. ne yürüteç ne mama sandalyesi ne oyuncakları asssllaa. yanında mutlaka biri olcak o da biri olsa bile 5 dk da bi sıkılıyo yaptığı şeyden.. e ben sürekli ona değişik bişey nası buliim. mızır mızır ağlama vs. bütün çocuklar böylemi acaba benimki mi böyle merak ediyorum..
dün gece benimkide nasıl ağlamaya başladı gözler kapalı ama aldım hemen yanıma nası iç çekiyo.. memede filan uyudu neyse ama sonra hep sıçradı kuzum. .nolduki acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?