• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bu uykusuzluk herkeste var galiba yağmurda 3te uyuyo ka ç gündr allahtan babamız izindede o bakıp uyutuyor geceleri

ben yıne reglım ya bu sefer tam oldum yanı cook bıtkınım,,uyuyamıyorm da kendımı cook kotu hıssedıyorumm

kızlar hepinize cvplarınız çin teşekkür ederim ben gelmelerine değil zaten herşeye karışıp yaptıkları dengesizliklere kızıyorum yoksa gelse karışmadan 1hafta 10gün kalıp gitseler razıyım ama onlarda öle bişey yok resmen kendi evleri gibi davranıolar burda herşeye karışırlar herkesi çağırırlar kafalarına göre takılırlar yani:(biraz önce eşim aradı konuştu okadar dengesizlerki bu seferde yok bakalım ayarlarsak doğum gününe kadar gelcez yoksa yılbaşına geliriz ya sen doğum gününe gelmek için demednmi eliosan ozmna kadar gel dimi ama onlar sanki baskın yapar gibi pat die ararlar yarın gelioruz offf amma yazdım yaaa çok sinirim bozuk acaip stresliyim yapmıyım diorum ama elimde değil kızlar beni kötü bilmeyin ben öle misafir sevmeyen istemeyen biri değilim herkes gelir kalır bnm evimde ama seviyeli bana karışmadan herkese yalvarırım kalın bizde die çoğu arkadaşlar gelir kalır yeriz içeriz ama onlar böyle die istemiorum işte :(:14:

fatma ya ebebege bakıyordum ilkarabama 65 lira oldu :44::44: anlamadım 12 den sonra zam yaptılar herhalde bende aktivite masası+geveze köpek+yaramaz toplar sipariş edecem herhalde benmi kuzunimincocugunda vardı o 2 yasında üzerinde geziyordu pek işe yarıyormu acıkcası bilmiyorum bizim yürütec 3 fonksiyonlu gerci bizim kız daha kullanmıyo o baskada sadece hoppalası ve de geri gitme işini yapıyor bayagı agır bişey ilk arabamda oluyor e bebekte mammalove diye bişey

kızlar hepinize cvplarınız çin teşekkür ederim ben gelmelerine değil zaten herşeye karışıp yaptıkları dengesizliklere kızıyorum yoksa gelse karışmadan 1hafta 10gün kalıp gitseler razıyım ama onlarda öle bişey yok resmen kendi evleri gibi davranıolar burda herşeye karışırlar herkesi çağırırlar kafalarına göre takılırlar yani:(biraz önce eşim aradı konuştu okadar dengesizlerki bu seferde yok bakalım ayarlarsak doğum gününe kadar gelcez yoksa yılbaşına geliriz ya sen doğum gününe gelmek için demednmi eliosan ozmna kadar gel dimi ama onlar sanki baskın yapar gibi pat die ararlar yarın gelioruz offf amma yazdım yaaa çok sinirim bozuk acaip stresliyim yapmıyım diorum ama elimde değil kızlar beni kötü bilmeyin ben öle misafir sevmeyen istemeyen biri değilim herkes gelir kalır bnm evimde ama seviyeli bana karışmadan herkese yalvarırım kalın bizde die çoğu arkadaşlar gelir kalır yeriz içeriz ama onlar böyle die istemiorum işte :(:14:

ooooovvv ya tabı haklıymışsın bu kadar stres yapmakta
nası ınsanlar var ya alalaa,,cok şaşırdım
nese canım uzulmemeye calış n dıyım valla allah yardımcın olsun,,boyle ınsanlarla uğraşmak zor
buyuktır deyıp sabret canım

kıymet nasılsın?:51: bugün free son günüm kızda sagolsun uyudu annesi keyif yapsın dedi

ooooovvv ya tabı haklıymışsın bu kadar stres yapmakta
nası ınsanlar var ya alalaa,,cok şaşırdım
nese canım uzulmemeye calış n dıyım valla allah yardımcın olsun,,boyle ınsanlarla uğraşmak zor
buyuktır deyıp sabret canım

evet cnm sabır diorum şuan tek istediğim şu gün gelioruz demeleriki biliyim gelecekleri günü bana pat die yarın birgün gelioruz demesinler elip biran önce sorunsuz atlatayım gitsinler:((

evet cnm sabır diorum şuan tek istediğim şu gün gelioruz demeleriki biliyim gelecekleri günü bana pat die yarın birgün gelioruz demesinler elip biran önce sorunsuz atlatayım gitsinler:((

insanlar sunun farkında degiller EVİN HANIMI kim yav ne karısırsın gel gör torunun gelini oglunu otur kösende mesafeler korunsun iki tarafta memnun olsun

fatma ya ebebege bakıyordum ilkarabama 65 lira oldu :44::44: anlamadım 12 den sonra zam yaptılar herhalde bende aktivite masası+geveze köpek+yaramaz toplar sipariş edecem herhalde benmi kuzunimincocugunda vardı o 2 yasında üzerinde geziyordu pek işe yarıyormu acıkcası bilmiyorum bizim yürütec 3 fonksiyonlu gerci bizim kız daha kullanmıyo o baskada sadece hoppalası ve de geri gitme işini yapıyor bayagı agır bişey ilk arabamda oluyor e bebekte mammalove diye bişey

benim kuzenimin cocugunda vardı 2 yasına sadece üstüne binip ilerliyordu

benim kuzenimin cocugunda vardı 2 yasına sadece üstüne binip ilerliyordu

geveze kopecığı tavsıye ederım ben
azra acayıp oynuyor cook sevıyorrrr
yastığın ustune koyup uyutmaya falan calısoyo bu aralar:))
sabah ılk onla oynuyo hemen basıyo ellerıne falan başlıyo oynamaya,,havaya kaldırıyo evırıyo cevırıyo sarılıyo
cok şukur tek bıkmadığı oyuncağı şımdılık:69:

e bebeke bende baktım ındırım falan yok
ne oldu kı bırden ya
alalaa

edaa görmemişim ya face de oyuna daldım çıkamıyorum.:) işleri bitirin dinlen şimdi canım yarın iş var gene

mehtap Allah yardımcn olsun diyorum gelenler için sana. sorunsuz atlatırsınız inş. aman zor bu işler ya. bilseydim bende böyle olacağını çöpsüz üzüm bulurdum :)

geveze kopecığı tavsıye ederım ben
azra acayıp oynuyor cook sevıyorrrr
yastığın ustune koyup uyutmaya falan calısoyo bu aralar:))
sabah ılk onla oynuyo hemen basıyo ellerıne falan başlıyo oynamaya,,havaya kaldırıyo evırıyo cevırıyo sarılıyo
cok şukur tek bıkmadığı oyuncağı şımdılık:69:

hayatımda gördüğüm en konuşkan it ama zeynepte seviyor sürekli değil ama hele başlarda hiç bırakmıyordu şimdi de susunca ellerine basıp oynuyor aynen dediğin gibi yaramaz toplar zaman zaman favori oluyor ama her zaman değil bazen hiç yüzüne bakmıyor bazen uzun süre oynuyor ama topları fırlatırsa istemiyor tek pilini çıkardım sadece müzik çalıyor daha memnun kendisi açıyor
aktivite masası anneannede bütün gün onunla oynuyor ayakta durmayı da sevdiği için hiç bıkmadı o kadar para verdim değdi bence tavsiye ederim yaramaz toplara cesaret edememiştim o yüzden 2. el aldım 30 tl vermiştim çok temiz ve sağlam geldi

mehtap canım takmamaya çalış yoklarmış gibi davran ilgilenme bırak onlar sıkılsın ama eşinle de bozuşma ki ilk doğum gününüzü güzel hatırlayın boşver her ne kadar bedava torun sahibi olsalarda ( ben benim ki için öylee diyorum ) görmek istiyorlar demek gelme desen olmaz gel desen olmaz 2 ucu ...... değnek hesabı

günaydınlarr neler yapıyorsunuz özledim çok sizleriiii ve bebişlerimizi.ne var ne yok. of ya çok sıkıldım ben çok yoğun işler ya hiç bişeye vakit yetiştiremiyorum.

Back