gökkuşun dogum günüymüş bugün nice mutlu yıllara kuzuya bugün rekora gidiyorum 3 gün basım agrısında bugün işe de gidemedim gece bir kalktım bacagım zonkluyor adım atamadım uyusmus ovuyorum gecmiyor agladım kocişte yok sabah kalktım dr gittim belini zorlamıssın dedi krem ilac verdi 1 saat yürü falan dedi bide üstüne regl oldum o da tatlısı oldu
kimseler yokk sibelll naz nasıl gectimi huysuzlugu bu arada bugün zeynos sabahtan bu yana her beze cırtlıyo dişmi geliyor nedir ay herseyide dişe baglıyoruzz
ya bu arada naz odalar arası yürüyo (maşallah) ama okadar hızlı yürüyoki yolun sonuna gelince geri dönemiyo düşüyo
öykü prenses iyiki doğmuş kaçırdığım bebeklerinde doğum günleri kutlu olsun bakamadım bi kaç gündr temizliğe daldım çıkamıyorum bizde aşılarımızı olduk çok şükürn ateş yapmadı atlattık darısı aşı olacaklara
oy oy oy maşallah turtaya,
bizimkide öyleydi
bugün eve gittim ya öğlen kendi kendine ellerini bıraktı yürüdü ama 1 kere
sonra yine emeklemeye devam
boşverrrrrrrrrrrrrrrrrr önünde sonunda yürüyecekler
yaaa çok mutsuz bu kız deli olucam hep ağlıyor hep mıkır mıkır
ayyynenn melike.. ne yaparsam yapim mızırdanıyo ya.. hele tek başına assssllaaa durmuyo. ne yürüteç ne mama sandalyesi ne oyuncakları asssllaa. yanında mutlaka biri olcak o da biri olsa bile 5 dk da bi sıkılıyo yaptığı şeyden.. e ben sürekli ona değişik bişey nası buliim. mızır mızır ağlama vs. bütün çocuklar böylemi acaba benimki mi böyle merak ediyorum..
dün gece benimkide nasıl ağlamaya başladı gözler kapalı ama aldım hemen yanıma nası iç çekiyo.. memede filan uyudu neyse ama sonra hep sıçradı kuzum. .nolduki acaba...
kızlar azra ya doğum gunu hedıyesı palyskool un ılk arbamı var ya onu almayı duşunuyorum ,,bayılıyor cunku boyle ıttırerek yurumeye,,anakucağıyla yurumeye calısıyordu hep
alan var mı daha once yada bı fıkrınız var mı
günaydınlarr neler yapıyorsunuz özledim çok sizleriiii ve bebişlerimizi.ne var ne yok. of ya çok sıkıldım ben çok yoğun işler ya hiç bişeye vakit yetiştiremiyorum.
müzeyyenyencim rüyalrda buluşuruz artıkyeni yaşı kutlu olsun paşanın nice güzel yaşları olsun inşallaaaahhh
meraliim ben geldim ama sen gitmişin canıımm
tekrar vatana millete hayırlı olsun cnmOznur beni tebrik et benimde zimbirtim var bugun itibariyle :))
darısı hepimizin başınaaaaaaaaaaagünaydınnn canlarımmmm.Bugün çok keyifliyim Allahıma binlerce şükür.Çünkü sabaha kadar deliksiz uyudummmm.Darısı başınıza artık :)))
tekrar doğumsününüz kutlu olsun arkadaşımgünaydın canlarım burdan kutlayan vede akşam cebime msj atan arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. iyiki yanımdasınız iyiki varsınız. çok güzel geçti çok eğlendeik . kayınvalidemin laf sokmalarına rağmen çok göbecik attık. tam bir parti oldu. hep kaynana şarkısını çaldırdım. kudurdu benimki.eltimlede karşlıklı göbek atınca çıldırdı .kızımın bir sürü cicisi oldu.altını oldu. resimleri en kısa sürede yüklücem.kızımda gece annesini üzmedi bütün gece eller havada göbek attı.sorunsuz deliksiz uykuda yapınca sabah gülerek uyandı.gece annem bizde kaldı ama sabaha karşı rahatsızlanmış. bide hasta olmasaydı bugün keyfime dicek yoktu.ama aklım evde kaldı şimdi.
süpeeeeeeeer bigeeeee
İYİ Kİ DOĞDUUUN GÖKAAAYYYY
İYİ Kİ DOĞDUUUN GÖÖKAAAAYYYYYY
aminnnnnnnnnnn canımherkese iyi hafta sonları ..
Meralcim ve Özlemcim d.günleriniz kutlu olsunn .. rabbim gelinlik giydikleri günleri gösterir inşll.
Öykü ve Duru ya mutlu, sağlıklı uzun ömürler diliyorum veeeee kocaman
sağol cnm benimben de öykünün ve durunun doğum günlerini kutlarım.Allah anneli babalı uzun ömürler versin iki kuzuya da.
sağol fatmacımmerallllllllll bugunde oyku hanımınn doğum gunuuuuuuuuu dı mııı
ıyıkı doğmuşş kuzuuuuu,,nıce mutlu yıllaraaaaaaa
amin teşekkür ederim teyzesiMeral'in kuzusu Öykü'nün doğum günü kutlu olsun. Daha nice mutlu ve sağlıklı yıllara inşallah.
kıymeycim çok sağol cnm benimöykücüğün yeni yaşı hayırlı olsun. sağlıklı mutlu swvdikleriyle beraber bir ömür nasip etsin Allah inş.
edacım çok teşekkür ediyorumben yetiştim nazannnn 2 üye+3 misafirrr ebru bakıcımız üstte o yardım ediyor daha iyiyim bugün. eşim pazartesi gelecek cankuş nasıl ?Öykücügün dogum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara
kara kuzu koca kız oldu artık teyzesiÖykü kuzusu iyi ki doğdun teyzem. Nice yıllara. Doğum günün kutlu olsun güzel gözlü kara kuzum.
teşekkür ederim arkadaşımöykü prenses iyiki doğmuş kaçırdığım bebeklerinde doğum günleri kutlu olsun bakamadım bi kaç gündr temizliğe daldım çıkamıyorum bizde aşılarımızı olduk çok şükürn ateş yapmadı atlattık darısı aşı olacaklara
süper görünüyorşlar burcu bayıldım vallahiHem eylülün hem yaptigim son pastanin ve kurabiyenin resmini ekledim. Yada hala ekleniyr
günaydın offff gene iş başladı emekli olduktan sonra çocuk doğurmak lazım aslında ama tıp izin vermiyor((((( sabah tam zeynebi emzireceğim pat telefon biz çıkacağız tesiste kimse yok gel sanki herkes kapıda geldim tık yok emzirmeyi kısa kestim geldim yaşlı bir amca var ( ne iş yapıyor çözemedim ama kendini genel müdür sanıyor bizde hee diyoruz ) kimsecikler yok eee ismiyle uyuşmayan şeref beni neden apar topar çağırdın sandı heralde 12 de gelicem valla kaçık bu herif
aman neyse herkesin günü aydınlık olsun inşallah
günaydın melike
sabah sabah dellenmişsin yine
günaydın kara kuzumun anasıGunaydinn nevra meral melike ve mehtap kuzunun dgunu nasildi meralcim mehtap sendee cok haklisin ama atsan atilmaz satsan satilmaz derler ya bu sefer ses cikarmamaya calis esinede yazik o napsin hem gunesin dgunu guzel gecsin
umarım gelirsin cnmBen mutfagi toplym gelirim insallah :)
allah korusun melikehe valla 2-3 kişi kesmezsem rahat yok bana su bayisi öldürmenin cezası kaç sene acep dur ben bir kardeşime sorayım aslında bayi değil patronu öldürmek istiyorum hem kışkırtıcı sebepler de var
bu arada herkeze günaydın
haftasonumun süper geçti
doğum günümüzde sorunsuz geçti çok şükür
kara kuzum 1 yaşında kız oldu artık
beni telefon ile arayan;
umut paşanın anası bige'ye
beren kuzusunun annesi bahar'a
minam'ın annsei pelin'e
eylül kızmın annesi burcu'ya
gökkuş ve nilay kuzularının annesi nilgün'e
mesaj atan;
babybay özlem
azranın annesi fatma'ya
naz kızımın annesi sibel'e
yasülye ve haktan'ın annesi yasemin'e
çok ama çok teşekkür ediyorum
rabbim yavrularımızın okula gittiği günlerinş, evlendikleri günlerini hatta ve hatta torunlarını seveceğimiz günleri nasip etsin hepimize...
öykü ve ben hepinizi tek tek öpüyoruz
hep beraber daha nice nice yaşlarını kutlayım inşallah...
günaydın günaydın günaydın :)
nasılsınız? ne var ne yok? kuzular nasıl?
bige yok mu? bi sorun olmasın???????????
gunaydınn herkeseee
platesteyımm,,son gaz devam yanı
bıtınce gelırım inş
gunaydınn herkeseee
platesteyımm,,son gaz devam yanı
bıtınce gelırım inş
vardı heralde geçmişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?