2009 Aralık Anneleri

yiğitte çok sevio o reklamı
buarada yiğit yürümeyi bırak emeklemio bile ben napayım sabredip bekliorum ogünü insanlar aaaaaaaniye emeklemio tembel bu falan diolar sinir oluoym cok güzel sıralıo koşarcasına tek elimi tutarak yürüo ama emekleme yok
pzt misafirim var,eşim kongrede bugün oğlumla tekiz cuma yiğitin doğumgünü
ya pelin bu tickeri sen yapmıştın ya günü yanlış mı olmuş ya 10 aralık yiğitin doğumgünü tickere göre 11 aralık oluyo gib demi sende bi baksanaa

:)) evet pelın ama gerçekten kucağına verınce hııııı hıııııııı dıye nınnı soyluyorr,,guya o bebeğı uyutuyor bende onuu

selammm hoşgeldın
nasılsın zeynepcıkkk nasıll

iyiyz şükür ikimizde. bende artık yürümesini dört gözle bekler oldum. helede yürümeye başlayıp bırakınca .odanın ortasında ayağa kalkıyo hah yürüyecek dyorum 1 2 adım hop yere emeklemeye başlıyo anlamadım gitti ben bu çocuğu

emeklemeyen bebkler yurumeye daha rahat gecıyorlarmış canım inş tez zamanda yurur senınkıde
tıcker yazdığı gıbı gun gun ılerlemıyor,,mesela bız 3 gundur 11 months 3weeks 3 days dııkkkk duşunn
yanı tam doğum gununde 1 yaş yazar merak etme

haaahay bak sen nehire neyseki onla başedecek biri yetişiyo arkadan:) bizimki her türlü reklama hasta zaten ama bizim favorimiz mazluuuummm:)(dijitğrk reklamı)

aaaaaaaaaa ama bı dakka bızım tıckerlar senle aynıı ama azra 10 değil 12 aralık bı yanlışlık var evet de hangımızde

Minada yurudkten sonra emekledi sevgi bu arada bazen oyle dyr ticker bekle 2 yas icin olanini yapariz haftaya ben kendimede yapacgm 2 yas icin birara

haaahay bak sen nehire neyseki onla başedecek biri yetişiyo arkadan:) bizimki her türlü reklama hasta zaten ama bizim favorimiz mazluuuummm:)(dijitğrk reklamı)

ya azrada şu selpak reklmındakı kuçuk suslu kız varya o cıkınca sesınden tanıyor donup pur dıkkat ızlıyor boyle gulumsuyo falan kız gorunce cook enteresan ya,,hanı dıyo ya kız gencım guzleım havam var benım falan dıye bızm kızda mı oyle olacak nedır

Valla cok kavga olacak kiymet nehirle mina arasinda ikiside huysuz dun nehir anne anne diye aglamakli kosuyor arkasindan mina tutmus dusmesin diye onu yakalamis buyuk ihtimal o da biraksin diyr kosuyor annesine minada onla kosuyr allah korudu dusmedi bir toz bulutu gecti anlik onumden baktim nehir ve ona tutunmus mina mina birakmiyr dusmemistr kosuyor onla ilk soka girdim cok hizliydi cunku nasil yakaladgmi bilemedim sonra nasil guldum o hali gozume geldikce anlatamam

Son düzenleme:

aaa evet sen deyince hatırladım ş,ncik bizimkide seviyo o reklamı sevdiği bişeyse hemen o parmak uzatılıyo ayyyy cici diyo ve hemen tv nin yanına gidiyo dokunmak için:) anam bunları hepsi bi alem olcaklar vallaha

Ay allahim hepsinin reklam yildizi farkli baksana bizimkide nasil gulmek ama icerdeki odadan duyunca hemen ihihhh diyor allahim yerim ben bunlari kuzuuuuu bunlar yaw kuzuuu

aaa evet sen deyince hatırladım ş,ncik bizimkide seviyo o reklamı sevdiği bişeyse hemen o parmak uzatılıyo ayyyy cici diyo ve hemen tv nin yanına gidiyo dokunmak için:) anam bunları hepsi bi alem olcaklar vallaha

hep aynı versıyonlar zaten ya
azrada parmağıyla gosterıyo ve hemen tvnın dıbıne gırıyo,,gozlerı bozulacak dıye kanalı değiştırıyorum gerı gelıyo oyncaklrının yanınahakkaten bı hoş bunlar

Son düzenleme:

tahmin edebiliyorum hallerini daha dur bide neler yaşıyacaksınız Allah izin verirse...bunlar genç kız falan olduklarında bi dönem hiç anlaşamayıp sürekli hır gür olacak ama azcık kendilerini bildikten sonra süperde kuzen olucaklar sizi beğenmiycekler:)

Ay allahim hepsinin reklam yildizi farkli baksana bizimkide nasil gulmek ama icerdeki odadan duyunca hemen ihihhh diyor allahim yerim ben bunlari kuzuuuuu bunlar yaw kuzuuu

buyudulerde tercıhleriii varrr
guleyım mı ağlayım mı bılemedım ya ne cabuk gecıyor zamann

Ben bugun mina uyumyr diye ayagimda sallayayim dedim nasil agladi istmyrm diye sonra otrdum ben agladim cocuga istmedigi seyi yaptrip aglattim bosuna diye ozur diledim geldi optu benide rahatldm biraz topu topu 2 dk ayagimda sallamamisimdir ama yinede cook pisman oldum artik kendi tercihleri var cidden coxuk oluyorlar bende seviniyor saglikla bugunlere geldi diye buyuyor diye ama icimde buruluyr bir bakacagiz genc kiz olacaklar ay allahim zamani doya doya huzurla saglikla gecirelim insallah

amın canım amın
nası uyutuyorsun pekı mınayı?
kucağında mı uyuyor

iyi geceler arkadaşlar,nasılsınız? bebeler ve anneler hep iyidir inşallah.benim oğlum biraz rahatsız burun akıntısı ve öksürük...bunun dışında d.g hazırlıkları yapmaya çalışıyorum. 10 aralık bizim d.g müz.benim oğlan 21 kasımdan beri yürüyor hatta artık koşuyor.ama yürümeyen beklerin anneleri acele etmeyin çünkü işiniz baya zorlaşcak yürüryünce bacaklarınızdan ayrılmıcaklar....

pelın bu arada ıyıkı eklemışşsın ya resımlerı bayıldımm mınayaaa,,harıka kareler
ben face de varım ama sen bende yoksun

Fatma Eylülde oyle . Hic bir yurume belirtisi yok sipanin. Ben hic iplemiyorum elalem ne demis. cokta tin valla. Bosver gelisim sureclerinde bisey yok ya sen ona bak salla gitsin . Sormak lazim soranlara sen kac yasinda yurudun diye de iste.

Fatma Eylülde oyle . Hic bir yurume belirtisi yok sipanin. Ben hic iplemiyorum elalem ne demis. cokta tin valla. Bosver gelisim sureclerinde bisey yok ya sen ona bak salla gitsin . Sormak lazim soranlara sen kac yasinda yurudun diye de iste.

ayy yok hıç sormamak lazım burcu ben bugun sordum pişman oldum
kadın ooo bızım butun kardeşler 10 ayımızda yurumuşuz demez mı,,ama oyle bı tavırla soyledı kı sankı benım kızım becerısızzz ve cook gec kalmış bu konuda
hakkaten mılletle bunun bunun sohbetıne hıç gırmeyeceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…