• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ya şu bır kadaın bır erkektekı zeynepe bayılıyoruuumm,,:60::60:
benı gulmekten olduruyo o kadının tavırları :9::9:

buraktan sesler çıkmaya başladı ..gidip bi bakayım ..ben kaçtım kıymetcim hadi iyi geceler görüşürüzz... :54:

kıymet kımseler kalmamışş
bızde gıdıp yatsak mı bebler uyuyoken
gercı ben bugun free takılıyorum ya eşim yok tek kaldığımda tv ve abur cubur keyfı yaparım,,ama uykuu bırakmıyo yakamııııı

mınada annesını kıskandı bızlerden heralde bırden cıkmış pelın
bende kaçar tv karsısında sızıcam sanırım
herkese ıyı geceleerrr

yav benim kız uyuyunca benim uykum falan gelmiyo
dün gecede 4 te falan koltukta sızdım sonra 5 te eşim kaldırmış kalk yat diye. şimdide öyle işte takılıyom oyun oynuyom bakalım ne zaman yatcam:(

Yok be Fatma ben foruma artik hic bakamiyorum . Hemen bakayim resimlere

evett eylulunde son hallerını goremıyoruzz
senınde mı aılenden kımse yok burcuotende berınde
ben yalnıssssıımmmm sende oylesın heralde

yav benim kız uyuyunca benim uykum falan gelmiyo
dün gecede 4 te falan koltukta sızdım sonra 5 te eşim kaldırmış kalk yat diye. şimdide öyle işte takılıyom oyun oynuyom bakalım ne zaman yatcam:(

valla cınslık bızde zaten kız uyuyorken ne guzel gıt yatsana amaa yokk ılle sabah zombı gıbı dolanacan evde
bende uyuyoken soyle ozgur takılmak ıstıyorum ya,,yayılıorum kanapeye boş boş tv ızlıyorum yada tıkınıyorum sureklı yada nette dolanıyorum,,,yanı o eskı anlamsız gunlerımı ozluyorum arada ıyı gelıyo ya kendımle vakıt gecırmek...ama bunun bı de sabahıı var tabi:37:

:53:şu 2 zıyaretcıyı de cook merak ettım varrr yaaaa:53:

Son düzenleme:
evett eylulunde son hallerını goremıyoruzz
senınde mı aılenden kımse yok burcuotende berınde
ben yalnıssssıımmmm sende oylesın heralde

Aslinda araba ile 15 dakika bile degilde iste.Babamin kemoterapisi annemin bel rahatsizligi ust uste geldi .

Son düzenleme:
işteeee neee??benım araasın 15 dakka olacak kıııiiiii hıçç yalnısss kalmam:20:

benimkilerde yürüyerek 20 dakka falan ama olmuyo her zaman maalesef

valla cınslık bızde zaten kız uyuyorken ne guzel gıt yatsana amaa yokk ılle sabah zombı gıbı dolanacan evde
bende uyuyoken soyle ozgur takılmak ıstıyorum ya,,yayılıorum kanapeye boş boş tv ızlıyorum yada tıkınıyorum sureklı yada nette dolanıyorum,,,yanı o eskı anlamsız gunlerımı ozluyorum arada ıyı gelıyo ya kendımle vakıt gecırmek...ama bunun bı de sabahıı var tabi:37:

bende aynı durumdayım canım.sabahlara kadar boş boş oturup film falan seyretmek sonrada akşama kadar yatmak istiyorum falan filan hayal işte...:)

Back