günaydın canım
tüm ayrılıklarımız böyle olsun karından kucağa mesafesinde
iyi ki doğduuun ecrinnaaaazzz iyi ki doğdun ecrinnaz
başında çalıştığın haftayı alırsın dedim o yüzden duraksadım açıkçası sanırım öyle olacak
başında konuştuysan eksik ver tabi ben konuştuğundan hbaerim yok. maaş olarak görüştün sanıyorum
saol canım iyi dileklerin için.
şu telaşe bitsin örgü işine başlıcem. yünlere bakamadım hiç bakalım bulabilecekmiyiz
hotmailine bakar mısın
listeyi diyorsan dün aldım canım. 2 kişiyi kaçırmışım. geçmiş doğum günlerini kutlarım burdan nice yıllara
günaydın günaydın günaydın
çok uykum var üstelik gecemizde güzel geçti
yarın son süt iznimi kullanıcam
çok alışmıştım ne yaparım nasıl alışırım baalım bu duruma
akşamaları doyamıyorum kuzuma
zaman yetmiyor bize
cuma -cumartesi-pazar 3 gün süper oluyordu
hayırlısı tabi
insanoğlu nelere alışmıyorki buna da alışırım
aldım canım kesene bereket aklında kalmasın diye buraya da yazdım ama bakamadığın zamana denk gelmiş demek ki
sen ve burak nasılsınız bakalım?
günaydın herkeze. geçen sene bu saatlarde kızımın karnımda son dakikalarıydıkoca bir yıl geçti.rabbiim hepsine hayırlı bi ömür versin.perdelerim dün geldi. ama halım yetişmedi. napalım sağlık olsun. hazırlıklar tamam. bugün öğleden sonra izin alaydım tam süper olacaktı ama zor gibi görünüyo.
bilgecim benim fikrim tam ver parasını sinek küçüktür mide bulandırır hesabı olmasın. tabi sen bilirsin gene
OĞLUM DÜN AKŞAM İLK ADIMINI ATTIIIII:92:
çok güzellcıks başka bi şey diyorum
amin canım iyi günlerde harca .. biz iyiyiz çok şükür. burak paşa kuduruyoo annenesi tek elinden tutup yüreme denemeleri yapıormuş . şimdilik başarılı paşam .maşallah diyeyim .. sen nasılsın umut paşam nasıl ..
günaydın tülaycımm ..
güzel kızına rabbim uzun sağlıklı ömürler versin..
iyiki doğdun ecrinnaz .. hayattında her günün neşe, mutluluk içinde geçsinn .. rabbim yüzünden gülücüğü , kalbinden sevgiyi eksik etmesin.. nevra teyzen kocamannnnseni..
gunaydınn herkeseee
bu aralar pek fırsatım olmuyor gelemyorym,,gecmışten de haberım yok umarım herkes ıyıdırbu aradaaa ecrınnazınnnn doğumm gunuuuu kutluuuuuu olsuuunnnnnnnnnnnnnnn,,,nıcee mutlu yıllaraaaaaaaaa ecrınnazzz sağlıkla aılennle guzel bır omur gecır ınşşş
süperrr maşşalah geriside gelir inş.
çok güzellteşekkür ederim. bugüğn de hem ağlama modundayım nedense
oyyyyyy maşallahhhhhhh nasıı oldu bige anlatsana
canımm benımmmmm artık yavaş yavaş ayaklanıyor bu bebışler
ayy azramın o ılk anını cook meerak edıyorummm şu sıralar benı tutmadan ayakta durmak ıstıyo bırazcık duruyoda bakalım bız ne zamn atıcaz adımımızı
tekrardan maşallahhhhhhh paşayaaaaaa
doğum günü şarkısı bulamadım kızlar varmı yardımcı olabilecek
maşallah ellerine sağlık cnm
fazla mesaideydim bacım
ben de anneme çıtlattım elektrik tüketimi nasılmış dedi... üstelik benim yerim de var ama param yok
benimkine söylesem "ütüyü sen mi yapıyosun ki" diyecek haklı tabii de
allahııııııımmmmmmm lütfen şu adamın işini rast getir de ıraktaki iş olsunnnnn
herkes aynı şeye dua etmiş biz bu üfürük gücüyle senin sebzeyi yollarız sibel siz de rahat rahat kızınla yaşar gidersiniz... allah çok büyük bak ne kapılar açıyor ay hadi inşallahhhhhhh
o zaman işten çıksan da yine bir yerlerde çalış ama sibel ha mesleğini yapmazsın başka bir şey yaparsın ama hem sigortan işlesin hem kendi paran olsun öteki 3 kuruş yollayıverirse burada sıkıntıyı yine sen çekersin
süperrr!!!!
damlaya damlaya göl oluyor güzelim hiç merak etme bayağı bir şey birikmeye başladı daha zamanımız da var
en son 3 ocak son kargolama tarihi 8 ocak ziyaret diye konuşmuştuk kesinleşti mi tarihler?
günaydııııınnnn ben diiiliiiiimmmm
ATKI LİSTESİ Biten Kesin Mümkün
Bige 7 10
Canan 1 3 5
Öznur 2
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün 1 ( şimdilik )
Müzeyyen
Meral
Tülay 8
allah allaaaahhh hazırlığına ağırlamasına da yardım edecek miymiş? allahım yarabbim susayım nolur susayım
kaydedebiliyor musun bilmiyorum da babytv'nin doğumgünü şarkısını çok seviyoruz biz oğluşla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?