2009 Aralık Anneleri

başında konuştuysan eksik ver tabi ben konuştuğundan hbaerim yok. maaş olarak görüştün sanıyorum

saol canım iyi dileklerin için.
şu telaşe bitsin örgü işine başlıcem. yünlere bakamadım hiç bakalım bulabilecekmiyiz

hotmailine bakar mısın

meralcin günaydın .. hepimizn aynıyız canım .. benimde 22 sinde doluyoo .. çok alıştılar erken gitmemize bakalım napacaklar .. allah yardımcımız olsun .. sen nasılsın, güzel prensesin nasıl ..

aldım canım kesene bereket aklında kalmasın diye buraya da yazdım ama bakamadığın zamana denk gelmiş demek ki
sen ve burak nasılsınız bakalım?

amin canım iyi günlerde harca .. biz iyiyiz çok şükür. burak paşa kuduruyoo annenesi tek elinden tutup yüreme denemeleri yapıormuş . şimdilik başarılı paşam . maşallah diyeyim .. sen nasılsın umut paşam nasıl ..

günaydın tülaycımm ..
güzel kızına rabbim uzun sağlıklı ömürler versin..

iyiki doğdun ecrinnaz .. hayattında her günün neşe, mutluluk içinde geçsinn .. rabbim yüzünden gülücüğü , kalbinden sevgiyi eksik etmesin.. nevra teyzen kocamannnn seni..

gunaydınn herkeseee
bu aralar pek fırsatım olmuyor gelemyorym,,gecmışten de haberım yok umarım herkes ıyıdırbu aradaaa ecrınnazınnnn doğumm gunuuuu kutluuuuuu olsuuunnnnnnnnnnnnnnn,,,nıcee mutlu yıllaraaaaaaaaa ecrınnazzz sağlıkla aılennle guzel bır omur gecır ınşşş

hadi maşallah bizimki tek elle yürümüyordu illa iki el istiyordu ona rağmen gündüzleri tek el çalıştırıyorlardı dün iki elini tutunca tek elini zorla kurtarmış etmiş ben gittikten sonra da sürekli yürürken bırak ellerimi yapıyordu çekiyor duruyor yürümüyor falan... en son annem arkasına geçti ben yere karşısına bıraktık... tataaaaaaaammm

canım benim saol. bu sefer engel olamadım gerçekten ağlıyorum. saolun iyiki varsınız

OĞLUM DÜN AKŞAM İLK ADIMINI ATTIIIII :92:

oyyyyyy maşallahhhhhhh nasıı oldu bige anlatsana
canımm benımmmmm artık yavaş yavaş ayaklanıyor bu bebışler
ayy azramın o ılk anını cook meerak edıyorummm şu sıralar benı tutmadan ayakta durmak ıstıyo bırazcık duruyoda bakalım bız ne zamn atıcaz adımımızı
tekrardan maşallahhhhhhh paşayaaaaaa

amin canım aminnnn saol iyi dileklerin için

Listeye baktım . bende berenin doğum gününü kutlamayı unutmuşum .
baharcım çok geç biliyorum ama işlerin yoğunluğundan atlamışım kusuruma bakma ..

güzel prensesine sağlıklı , mutlu uzun ömürler diliyorumm .
berencimm geçte olsa seni kocaman öpüyorum . nice mutlu, sağlıklı yıllaraaaa..

sağoluuun sağoluuun :87:
nevraya cevap verdiğim mesajda anlattım zevkle bi daha anlatırım hatta sabaha kadar da anlatırım da baymayayım alt ucu iki kez 1 adım attı ben 80 tane telefon edip haber verdim görmemişin oğlu yürümüş

Son düzenleme:
maşallah ellerine sağlık cnm

biten 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…