saol canım ıyıyız cook sukurrr,,azra dan hıçbışeye fırsatım kalmıyo vallaa,,ben yanındaysam oturup oynuıyo guzel guzel kalkınca peşimdeeegünaydın fatmacımmm.. nasılsın .. azra sultan nasıl ..
yaa ne güzel hepsi ayaklandı . inşll. yaşlarını karşılayacaklar. yaaa burak' ımın yürüdüğünü ilk ben görmek istiyorum yaa..dün akşam eşimede söledimm. bu heyecanı ben yaşamak istiyorum ..
geçenlerde rüyamda görmüştü yürüdüğünü paytak paytak bir odadan diğerine geçmişti. uyandığımda kalbim gümgüm çarpıyordu.
maşallah maşallahh
Merhaba herkese bu arada.
Bugün çok uykusuzum sanırım vücudum artık bugün pes etti.Bu çocuklar hakketen bizim hakkımızı ödeyemezler.Nerdeyse 10 gündür uyumuyorum.3 ten sonra uyanıyoruz hemde hergece ve ağlayarak.Baba uyutmak istiyor ben yatıyım die ama ağlıyor nasıl bırakırım zaten ben alınca daha da rahatlıyor.Dün diş jeli sürdüm gaz için ilaç verdim calpol verdim ne yaptıysam susmadı.Sonra artık bayıldı resmen.Kazadan sonra normal dedik ama epey oldu.Diş mi çıkarmaya çalışıyor acaba bilemedim.Off çok fenayım yaa.Ağlamak istiyorum.
Merhaba herkese bu arada.
Bugün çok uykusuzum sanırım vücudum artık bugün pes etti.Bu çocuklar hakketen bizim hakkımızı ödeyemezler.Nerdeyse 10 gündür uyumuyorum.3 ten sonra uyanıyoruz hemde hergece ve ağlayarak.Baba uyutmak istiyor ben yatıyım die ama ağlıyor nasıl bırakırım zaten ben alınca daha da rahatlıyor.Dün diş jeli sürdüm gaz için ilaç verdim calpol verdim ne yaptıysam susmadı.Sonra artık bayıldı resmen.Kazadan sonra normal dedik ama epey oldu.Diş mi çıkarmaya çalışıyor acaba bilemedim.Off çok fenayım yaa.Ağlamak istiyorum.
arkadasım esını tebrık edıyorum can ı gonulden.bızde uyku sorunu doğdugundan berı var zorlamasan 2 ye 3 e kadar kalır bızımledun yıne kavga kıyamet uyumaya calısıyoruz esım geldı ver ben uyutayım sen dınlen dedı.yok ama vermedım cunkı ben tam dalıcam 1 saat sonra cıyak cıyak basıma gelceklr uyumyr bu dıye.1 yıldır olan bu.henuz basarılı bır uytma operasyonu gerceklestıremedı kocacım.çok guzel oynatıyor yoruyor hatta uyandırıyor ama uyku yoook
günaydın
bana aymdı daha ama size kocaman günaydın
Bigeeeeeeeeeee gözünaydın, korkmazsa 1 haftaya çözer işi Umut Paşa
dün realden bazı fiyatları yazmıştım gördün mü?
Maalesef liste olmayınca evet unutuyoruz olsun cnm burda olduğumuz sürece beraber kutlarız inş.SAOL baharım çok teşekkür ederim. sizinkini kaçırdım ben liste olmadığı için sabah kutladım ama tekrar kutlayayım. inş. nice yaşlarını kutlarız burdan hepsinin. rabbim hepsine sağlıklı vede huzurlu ömür versin
dişlerinde biraz beyazlık var sanırım huysuzlukları bundan bigecim.Çıldırcam valla büyütcez bunları ama nasıl?güzelim günaydın
artık kabus da görüyorlar kuzular maalesef kazayı artık atlatmıştır diye tahmin ediyorum baharcım
bizimkinin yeni huyu: gece uyanıyor ya çığlıkla kalkıyor ya da uyandıktan sonra yaklaşık 1 dakika içinde anne gelip kucağa almazsa çığlık atmaya ve etinden et koparıyor gibi ağlamaya başlıyor ve işin en "güzel" yanı anne gelip kucağına almadan bitmiyor hiçbir surette... yani anne banyo yapıyor olamaz, tuvalette olamaz, uyuyamaz vs vs
arkadaşım ya zsa diye hitap etmek bir garip oluyor ismin nedir?
gördüm de reale nası gitcez sorunsalını çözmek gerek
korkmaz ya hiç onda korkacak göz var mı sen söyle nilkünüm
ha bi de aymamış da olsa günaydınülazim :86:
saol canım ıyıyız cook sukurrr,,azra dan hıçbışeye fırsatım kalmıyo vallaa,,ben yanındaysam oturup oynuıyo guzel guzel kalkınca peşimdeee(
canım rabbım yardımcı olsun,,ne olduğunu bılsek uykysyzluk falan sorun olmayacakta dıılerını anlamıyoruz ya asıl yorucu olan bu
dış olabılır damağını kontrol ettın mı sıslık felan var mı acaba
nılgunnnnnnnnn burdayımmmm,,,bende dıyodum nılkunnn neden benı hıç sormuyooo,,ozlemıyorrrrr
dun evde yoktuk gecede nete bağlanamadım ya b avea jet ıyı başlamıştı şımdı delı edıyo benııı resmenn
akşamm hıççç bağlanmıyoooo,,,nedennnn boyleeeeee:26:
dişlerinde biraz beyazlık var sanırım huysuzlukları bundan bigecim.Çıldırcam valla büyütcez bunları ama nasıl?
valla o paralar kolay kolay kazanılmıyoryalançııııı yalançııııı
sen aşmamdan yana dua et bence aynı memleketteyiz sana da faydam dokunur evelallah
allahııııııııııımmmmmmmmmmmm akıl küpü benim paşam akıl küpüüüüüüühay bin maşallah ya bunların boylarından büyük lafları beni mahvediyor zevkten
günaydın
kuzum günaydın
allah başka elem keder vermesin hepimiz sıradan yaşıycaz aynı şeyleri kaçarımız yok
evet ama zor geliyor işte canım
sevgili eşler odunluk çalışmalarındaymış allah sabır versin arkadaşlarım benim ki de suntalık yaptı dün akşam haftada bir tane hiç kaçırmadan izlemeye çalıştığım dizi var onun başladığını görmüş haber vermemiş ben de bittikten sonra hatırladım ben gördüm dedi niye söylemedin diyorum sen de benim geçen hafta dizimi söylememiştin diyo ya
levent eniştemede selam ederim buaradan
ya sevgili arkadaşlar bir fikir verin bugün kadına maaşını vercem ama bayram haftasını keseyim mi yoksa vereyim mi bilemedim sevgili kocam sen bilirsin buyurdu çekildi kenara
günaydın canımherkese günaydın .. cuma ' dan beri doğru düzgün bakamıyorum işlerim çok yoğunlaştı .. Akşamları bile 4:30 çıkmadım yoğunluktan .. Hele dün hiç giremdim bile buraya .. Neyse bugün daha sakin gibi böylede gider inşll..
Geçmiş çok birikmiş Herkes iyidir umarım .. Atlatığım birşeyler varsa kusura bakmayın ..
bigecim dün havaleni yapmıştım .. Aldın mı ?? arayıp soramadımda yoğunluktan ..
annesi en güzel en tatlı zamanları artıkgünaydın herkeze. geçen sene bu saatlarde kızımın karnımda son dakikalarıydıkoca bir yıl geçti.rabbiim hepsine hayırlı bi ömür versin.perdelerim dün geldi. ama halım yetişmedi. napalım sağlık olsun. hazırlıklar tamam. bugün öğleden sonra izin alaydım tam süper olacaktı ama zor gibi görünüyo.
bilgecim benim fikrim tam ver parasını sinek küçüktür mide bulandırır hesabı olmasın. tabi sen bilirsin gene
maşallah umut paşaya maşallah
OĞLUM DÜN AKŞAM İLK ADIMINI ATTIIIII:92:
yaaaaaaa merak ettim ne o öyle şifreli şifreliiiiiiicıks başka bi şey diyorum
meralcin günaydın .. hepimizn aynıyız canım .. benimde 22 sinde doluyoo .. çok alıştılar erken gitmemize bakalım napacaklar .. allah yardımcımız olsun .. sen nasılsın, güzel prensesin nasıl ..
amin canım
günaydıııııngunaydınn herkeseee
bu aralar pek fırsatım olmuyor gelemyorym,,gecmışten de haberım yok umarım herkes ıyıdırbu aradaaa ecrınnazınnnn doğumm gunuuuu kutluuuuuu olsuuunnnnnnnnnnnnnnn,,,nıcee mutlu yıllaraaaaaaaaa ecrınnazzz sağlıkla aılennle guzel bır omur gecır ınşşş
öycü artık yürümeyi iyiden iyiye ilerlettigünaydın fatmacımmm.. nasılsın .. azra sultan nasıl ..
yaa ne güzel hepsi ayaklandı . inşll. yaşlarını karşılayacaklar. yaaa burak' ımın yürüdüğünü ilk ben görmek istiyorum yaa..dün akşam eşimede söledimm. bu heyecanı ben yaşamak istiyorum ..
geçenlerde rüyamda görmüştü yürüdüğünü paytak paytak bir odadan diğerine geçmişti. uyandığımda kalbim gümgüm çarpıyordu.
maşallah maşallahh
maşallah kuzuyasaol canım teşekkür ederimm
çok güzelmişş teşekkür ederim
benimki kaç aydır yürüyo nevra ben bile alışamadım hala.odaya bıraktım geçen ayaklabılığı düzenliyordum yanımda bi karaltı oldu bi döndüm ecrinnaz. bi çığlık attım korkudan nası gülüo eşek.geçende mutfakta gelmiş arkdamdan sesizce beni izlio ggene bi döndüm boş bulunuyorum herhalde gene bi çığlık bende .evde 3. kişinin dolanmasına alışmaya çalışıyorum. ama çok komik yürüyo. 2 gündür koşmayı keşfetti. hem koşuyo hem çığlık.
selam canımMerhaba herkese bu arada.
nilgüncüm iyiyim canım arkadaşımgünaydın
bana aymdı daha ama size kocaman günaydın
Tülaycım, kuzunun doğum günü kutlu olsun, mutlu olsun, upuzuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn ömrü olsun, Rabbim güzel yazılar yazsın, hep iyi insanlarla karşılaştırsın
nice yaşları olsun...
Bigeeeeeeeeeee gözünaydın, korkmazsa 1 haftaya çözer işi Umut Paşa
dün realden bazı fiyatları yazmıştım gördün mü?
Fatma sen nerdesin bakiym? dün geçti aklımdan gelemdi ne oldu diye, Azra Sultan nasıl?
Bahar, al bendende o kadar,resmen kaşımla gözüm yer değiştirmiş gibi.
Nevra, Meral, Zsa huhuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsınız?
Bigecim gözünüz aydın bu arada.İlk adımınızı atmışsınız hadi hayırlısı bakalım :)) beren de başladı ya kendi yürümeye (zaten çok hevesliler).Dün gece tişörtünden tutuyordum kızdı bana cadı bende bıraktım.6-7 adım sonra kendini yerde buldu kafasının acısına acık bağırdı ama sinir yaptı azimle devam etmek istiyor.Tabi ben o düştükçe parçalara dağılıyorum beren ise devam :)
ben akşama kadar karşısındayım realin canım benim
ben kendim alıp listeye ekleyim olmazsa
bu arada Paşada korkacak göz yok ama ister istmez düşüyorlar, düşüncede tırt oluyor yürümek işte
şekil a : gökay
ben kızıma gidiyorum herkese afiyet olsun görüşürüz
ne güzelde tercüman olmuş bizeeeeeeeeannen seni nasıl büyüttüyse öyle
benimkinin incileri
"eeee kızım yaşlanmaya bahane lazım"
"siz olmasanız ben hala 30luk geziyor olurdum, ama iyi ki olmuşsunuz da ben de moruk oldum"
"o saçlar nasıl beyazlıyor sanıyorsun?"
"şikayet etme hareketli çocuk istiyordun allah gönlüne göre verdi"
"sen kaç saatte uyuyordun sence?"
"aynı abin işte o da 40 dakika uyurdu doktora bile götürmüştük uyumuyor diye..."
sözün özü şekerim hep ama hep dolu tarafına bakarak çıldırmadan çıkabiliriz o günlere...
kuduruyor mu? allaha şükür sağlıklı ki kuduruyor
uyumuyor mu? sıkıntısı çözülünce uyur ne güzel fazladan birlikte zaman geçiriyoruz
yemiyor mu? tamam yemesin nasılsa sağlığı gücü kuvveti kilosu yerinde vs vs
nam-ı diğer polyanna ama birazcık daha mutlu kelebek versiyonu olmak lazım :86:
çabucak sorunsuz çıkarsı inşallahbaharcım bizimkide diş sanırım 5. dişimiz görünüyor ufaktan üst taraftan
öycü artık yürümeyi iyiden iyiye ilerletti
oadalar arasında geliyor gidiyor
hele dün akaşam süperdi
mutfaktayım masayı toparlıyorum
bir döndüm bir karaltı ödüm koptu
öycüm salonla mutfak arasında kaç kez geldi gitti bilmiyorum
bir ara meyva verdim eline hadi annecim babaya ver dedim
al
döndü salona yöneldi
veeeeeeeeee babaya verdi
kurban olurum ben bunlara yaaaaaa
allahım hepsini kosusun
maşallah kuzuya:
valla o paralar kolay kolay kazanılmıyor
hakkı olanı ver bana kalırsa
ben öyle yapıyorum bigecim
onun hakkı bana benim hakkım ona geçmesinde
maşallah umut paşaya maşallah
öycü artık yürümeyi iyiden iyiye ilerletti
oadalar arasında geliyor gidiyor
hele dün akaşam süperdi
mutfaktayım masayı toparlıyorum
bir döndüm bir karaltı ödüm koptu
öycüm salonla mutfak arasında kaç kez geldi gitti bilmiyorum
bir ara meyva verdim eline hadi annecim babaya ver dedim
al
döndü salona yöneldi
veeeeeeeeee babaya verdi
kurban olurum ben bunlara yaaaaaa
allahım hepsini kosusun
selam canım
yıkamam ben beren kuzusunasonarada sanaaaaaaaa
nilgüncüm iyiyim canım arkadaşım
bombayım diyim aman nazar değmesinde
sen nasılsın
yavruların nasıl arkadaşım
baharcım bizimkide diş sanırım 5. dişimiz görünüyor ufaktan üst taraftan
afiyet olsunn ..yemeğe gidiyorum
afiyet olsun sana zafiyet öycüye süt yapsın
amin canım benim allah hiçbirine kötü gün göstermesin... teşekkür ederiz maşallahına teyzesi
umut da dün akşam sevgi kelebeği misaliydibabası çağırıyor gel öp beni diye gidiyor öpüyor ben çağırıyorum gel öp diye geliyor öpüyor üşenmiyor da zıpa :81: tabii bu faslı emekliyerek yaptık
meralim maşallah o nasıl bir acele nasıl bir yazmak ya da yazamamaktır? yıkamam berene soara sana felan :86:
yani para konusunda ne diyorsun çalıştığı haftayı mı vereyim???
hayırlı olsun yeni inciniz.. bizimde üsten iki tane birden geliyoo .. 5. ve 6.
afiyet olsunn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?