• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

İnşallah canım alışır umarım.
Gökay da anneaneye düşkün he bizimki de benim teyzeme, olsun be canım annenin yerini kimse alamaz ama onları çok sevmeleri de güzel sevgi ve şefkat görüyorlar ki bu kadar düşkünler yoksa öyle olmazdı diye düşünüyorum. (buraya koyacağım smiley de uçmuş tüh)
kesinlikle güzel,
bencede çok güzel bişey ama ben varken de annemi yoruyor onada kıyamıyorum, bugün parka götürmüş salıncaktan inmemiş zıpa
anneminde şekeri var, düşmüş şeker zor gelmişler eve
neyse öyle böyle 1 yaşına geldiler işte biraz daha böyle devam etsinde kreş felan bakarım artık
annemide azad etmem lazım artık hem nilay hem gökay

Dün akşam sebebi olmadan kavga ettik kocam olacak meşeyle banyoda arkamdan bir gümbürtü koptu saat 8 de çıktı evden 10 da maçı vardı diye sonra satt 10 da girdim banyoya bir baktım zeynebin kovası maşrapası küveti dağılmış 4 ayrı yerde ve küveti kırılmış deliye döndüm ağlamya başladım o simnirle odaya gittim sigarasını fırlattım nereye girdi bilmiyorum pijamalarını attım yere hatta yatak örtüsünü değiştirirken üzerinden geçtim hep çok moralim bozuldu kızımın küveti paramparça olmuş nasıl vurdu o benim kızımın
aaa bak sen şaşkına öfkesini alacak başka şey bulamamış mı? zaten maça gitmiş orda atsaymış sinirini sen de onun formalarını kesseydin de görsün gününü neyse sen beni kaile alma az önce benimki de sinir etti beni de ondan tepemde keçilerim
aman nedir bu topiğin bu kocalardan çektiği:47:
oy kıyamam sana ben
daha iyisini aldırırsın üzme kendini :29:
sıra ile delleniyorlar bende 1 saat önce alışverişe çıktım baktım collezionda indirim vardı hep kendime çocuklara birşeyler alıyorum kocişe alayım gönlü olsun dedim. aldım geldim dene de olmazsa değiştirelim dedim şimdi hiç havamda değilim dedi ama zaten az beden kalmış ya bulamazsak dedim bağırmasın mı bana üstüme gelme deneyemem şimdi diye aldım hepsini masasına fırlattım ben de kabahat seni düşündüm diye. şeytan çarpmış sanki adamı deli midir nedir. sonra da geldi özür diliyor mükellef sinir etmiş ben yokken ne bileyim ben öyle desen baştan ben de anlayım halinden.
uyudu oğluşum yine
10 dk sürdü ilk uykusu, şimdi birascık uyusa barı kuzum yaf

melikem noldu bacım ben anlamadım
niye kırdı ki küveti :26:
uyusun da yarına kadar toparlasın inşallah kıyamam kuzuya
Nilkün en kötü durumda olan benim galiba
bugün başladım gerçi ama 9,15 tl cnm:87:
yok canım ben senden kötü durumdayım 4,5 tl ile başladım bugün olaya. ama ayberkimin kumbarasına da ayırdım tabi:) yoksa kağıt paralardan istiyor:))
bizde kk olarak onun kafasını kırmaya gidelim
valla toplu kırım yapmalı bunları akılları başlarına gelsin
Yaseminciğim Haktan Paşamıza çok geçmiş olsun yükselmez ateş bir daha inşallah.
Allahım kolaylıklar versin Yasemin tabii söylemesi kolay ama fazla yormamaya çalış kendini canım.

Her şey para değil zaten değil mi iki taraflı bazı şeyler bizim ondan memnun olduğumuz gibi onunda memnuniyeti önemli canımızı emanet edeceğiz. Artık (mecburen) gelme dediğim haftada bir gelen yardımcımız da ben sizden çok memnun kaldım hiç kırılmadım demişti.
O da geçen sene bir iş bulmuş tam zamanlı ücreti de bayağı iyiymiş amma velakin kadının 12 yaşındaki kızı buna hakaretler etmeye başlayınca ayrılmış.
Böyle işte herkes bir çeşit.
Sabah geldiğinde Canberk bacaklarıma sarıldı yalnız içim gitti alışacak tabii zamanla daha bir bir buçuk ay birlikteyiz o vakte kadar tanırız iyice birbirimizi diye umuyorum.
Ben de aynen ara sıra dediklerini yaparak gönlünü hoş etmeyi düşünüyorum, bakalım.
alışır canım zamanla hiç merak etme daha çok yeni doğduğundan beri de sen ilgileniyorsun doğaldır öyle davranması. önünüzde bir buçuk ay gibi bir süreç var şanslısın.
sürekli görünce alışır inşallah Ebrucum,
benim zıpa alışmadı ama benimki sorunlu
anneannesinden değil, bakıcıya bana bile gelmiyor çünkü
bende anne bunu sen haberimiz olmadan kaçıncı kocandan yaptın diyorum

o kadar vahim yani durum:37:
benim de ayberk öyle doğduğundan ber anneanne delisi. kardeşi olduğunda en çok annemi kıskandı. en büyük tepkiyi berkayı anneme ilk götürdüğümüzde vermişti yavrum. buraya da mı geldi bu mahvetti beni mahvetti diye ağlamıştı:)))

Son düzenleme:
nilgün

canım son durum enginin iş olayı belli değil, benimki zaten dün belli oldu bu çtesi çalışıyorum pteside :(( haftada bir gün izinliyim işte.. buda ocak sonuna kadar.. naz bu akşam baktı yüzüme nihayet.. ama memememe diyo başka bişey demiyo açıyorum memeyi iki çekip arkasını dönüyo anlamadım gitti..

melike

ya melike çok sinirlendim ama o da isteyerek yapmamıştır o denk gelmiştir heralde. üzme sen kendini. daha güzellerini alırsın.

yasemin

ay yakışıklım hasta olmuş. çok geçmiş olsun. sen de çok yorma kendini yahu artık. fasulyeni düşün.. haktanımı düşün.

geçmişe çok bakamadım atladığım bişey varsa kusura bakmayın.. boynum tutulmuş kımıldayamıyorum yatcam hemen. keyfimde yok malum. bişi sorcam ama size iki gündür sütüm çok azaldı.. nazda emmek istemiyo. acaba az olduğu içinmi emmek istemiyoki.. yani sağarkende çekiyo çekiyo makine nerdeyse 5 dk sonra gelmeye başlıyo. naapmam lazım ya bıraksın istemiyorum memeyi..

Herkese iyi aksamlar gecmişi okudum aklımda kalanlardan ebru bakıcı baslamıs işe hadi bakalım insallah canberk alısır kadınla iyi anlasır.Kızlar para biriktiriyormuş ay ben hayatta yapamam kapının girişte bir kumbara vardı eşim atar ben yol parası yetişmeze bozuk toplarım :27: basım inanılamz agrıyor kocayıda memlekete yolladım bakalım zeynosla pazartesine kadar basedecemmi aksam yıkadım güya simdi yerde her taraf mandalina ve cubuk kraker örtüyü serdim verdim eline somurdugu mandalinayı fırlattı.Pelin su yaptıracagım testi erteledim parası içime battı bide iş yerinde birisi yaptırdı bugday maya kırmızı et yasak cıktı ee yiyecek bişey kalmadı ben yapamam peynirsiz o yüzdennn dünden buyana DİYETTEYİMMM .Bide ya bana bir tel sapıgı dadandı gizli numaradan aveadan kapattırdım yine geliyor meger bazı numaralar kapalıymıs pöff ne gece ne sabah biliyo eşimde delleniyo savcılıga verecemde bir sonuç cıkarmıki basına gelen varmı böyle bir olay

Bende diyete baslycktm bugun ayin 1 i itbryle ama regli oldm yedigim Cikolatalarin haddi hesabi kalmadi numarani dgstr ne ugrascn savcilikla

Kızlar ya ben hiç giremiyorum artık of yani aslında hep burdayım sabah bi kalkıyorum hep gircem diye ama yok aklım burda kendim yokum yani :36: sapıtık gibi oldum cokda merak edıyorum girmedimi ama Halit paşadan hiç vakit yok ..koca bir geçmiş var okumam gereken ma namümkün . .bende mi bi sorun var anlamıyorum hiçbişey yetişmiyor kendime hiç vakit kalmıyor . .biyerlerde bi planama hatası var ama nerde . . halit bide önceden 6 dedinmi uyurdu şimdi nerde biz oturuyoruz oda bizimle eraber takılıyo . .kendini fasulyeden sayıyo işte . .buarada Halitten hiçbir sözcük cıkmıyor onada takıldım sadece meme me mamama okadar . .neyse herkese iyi akşamlar bütün bebeklere sağlıklı huzurlu mutlu ömür ve uykular ..HEEEE bu arada Kocişlerle ilgili çekişmeler var okudugum kadarıyla Allah sizlere kolaylık versin benimki melek oldugu için bişey diyemiyorum haliyle:35::36::33: (en son saatini hemde en sevdiği saatiin üstüne basıp basıp geçtimdi he he he ne ypım boyle çok deşarj oluyorum) yani bu şekillerin hepsi aynı hiç canınızı sıkmayın o kuvete bi tekmemi attı diger tekmeyide siz atın ohhhhhhh canıma değsin deyin gecin . . opuldunuz iyi akşamlarr . .

Kızlar ya ben hiç giremiyorum artık of yani aslında hep burdayım sabah bi kalkıyorum hep gircem diye ama yok aklım burda kendim yokum yani :36: sapıtık gibi oldum cokda merak edıyorum girmedimi ama Halit paşadan hiç vakit yok ..koca bir geçmiş var okumam gereken ma namümkün . .bende mi bi sorun var anlamıyorum hiçbişey yetişmiyor kendime hiç vakit kalmıyor . .biyerlerde bi planama hatası var ama nerde . . halit bide önceden 6 dedinmi uyurdu şimdi nerde biz oturuyoruz oda bizimle eraber takılıyo . .kendini fasulyeden sayıyo işte . .buarada Halitten hiçbir sözcük cıkmıyor onada takıldım sadece meme me mamama okadar . .neyse herkese iyi akşamlar bütün bebeklere sağlıklı huzurlu mutlu ömür ve uykular ..HEEEE bu arada Kocişlerle ilgili çekişmeler var okudugum kadarıyla Allah sizlere kolaylık versin benimki melek oldugu için bişey diyemiyorum haliyle:35::36::33: (en son saatini hemde en sevdiği saatiin üstüne basıp basıp geçtimdi he he he ne ypım boyle çok deşarj oluyorum) yani bu şekillerin hepsi aynı hiç canınızı sıkmayın o kuvete bi tekmemi attı diger tekmeyide siz atın ohhhhhhh canıma değsin deyin gecin . . opuldunuz iyi akşamlarr . .

vallahi bende aynı durumdayım canım.yetişen arkadaşlara koca bir tebrik gönderiyorum. mesajı beğendim özellikle son paragrafı:)

günaydın günaydın günaydın
çok uykum var üstelik gecemizde güzel geçti

yarın son süt iznimi kullanıcam:53:
çok alışmıştım ne yaparım nasıl alışırım baalım bu duruma
akşamaları doyamıyorum kuzuma
zaman yetmiyor bize
cuma -cumartesi-pazar 3 gün süper oluyordu
hayırlısı tabi
insanoğlu nelere alışmıyorki buna da alışırım:59:

bige benim 65.500 hehehehehee

yalançııııı yalançııııı :33:

ne yaptınız siz yaw?????
bozuk para kesesiyle mi geziyonuz oğlummmm

aştı kendini aştı

sen aşmamdan yana dua et bence aynı memleketteyiz sana da faydam dokunur evelallah :32:

benim de ayberk öyle doğduğundan ber anneanne delisi. kardeşi olduğunda en çok annemi kıskandı. en büyük tepkiyi berkayı anneme ilk götürdüğümüzde vermişti yavrum. buraya da mı geldi bu mahvetti beni mahvetti diye ağlamıştı:)))

allahııııııııııımmmmmmmmmmmm akıl küpü benim paşam akıl küpüüüüüüü :46: hay bin maşallah ya bunların boylarından büyük lafları beni mahvediyor zevkten :60:

günaydın

günaydın günaydın günaydın
çok uykum var üstelik gecemizde güzel geçti

yarın son süt iznimi kullanıcam:53:
çok alışmıştım ne yaparım nasıl alışırım baalım bu duruma
akşamaları doyamıyorum kuzuma
zaman yetmiyor bize
cuma -cumartesi-pazar 3 gün süper oluyordu
hayırlısı tabi
insanoğlu nelere alışmıyorki buna da alışırım:59:

kuzum günaydın
allah başka elem keder vermesin hepimiz sıradan yaşıycaz aynı şeyleri kaçarımız yok :50:

sevgili eşler odunluk çalışmalarındaymış allah sabır versin arkadaşlarım benim ki de suntalık yaptı dün akşam haftada bir tane hiç kaçırmadan izlemeye çalıştığım dizi var onun başladığını görmüş haber vermemiş ben de bittikten sonra hatırladım ben gördüm dedi niye söylemedin diyorum sen de benim geçen hafta dizimi söylememiştin diyo ya :57:

ya sevgili arkadaşlar bir fikir verin bugün kadına maaşını vercem ama bayram haftasını keseyim mi yoksa vereyim mi bilemedim sevgili kocam sen bilirsin buyurdu çekildi kenara :67:

herkese günaydın .. cuma ' dan beri doğru düzgün bakamıyorum işlerim çok yoğunlaştı .. Akşamları bile 4:30 çıkmadım yoğunluktan .. Hele dün hiç giremdim bile buraya .. Neyse bugün daha sakin gibi böylede gider inşll..
Geçmiş çok birikmiş Herkes iyidir umarım .. Atlatığım birşeyler varsa kusura bakmayın .. :50:

bigecim dün havaleni yapmıştım .. Aldın mı ?? arayıp soramadımda yoğunluktan .. :50:

herkese günaydın .. cuma ' dan beri doğru düzgün bakamıyorum işlerim çok yoğunlaştı .. Akşamları bile 4:30 çıkmadım yoğunluktan .. Hele dün hiç giremdim bile buraya .. Neyse bugün daha sakin gibi böylede gider inşll..
Geçmiş çok birikmiş Herkes iyidir umarım .. Atlatığım birşeyler varsa kusura bakmayın .. :50:

bigecim dün havaleni yapmıştım .. Aldın mı ?? arayıp soramadımda yoğunluktan .. :50:

aldım canım kesene bereket aklında kalmasın diye buraya da yazdım ama bakamadığın zamana denk gelmiş demek ki
sen ve burak nasılsınız bakalım?

günaydın herkeze. geçen sene bu saatlarde kızımın karnımda son dakikalarıydı:14:koca bir yıl geçti.rabbiim hepsine hayırlı bi ömür versin.perdelerim dün geldi. ama halım yetişmedi. napalım sağlık olsun. hazırlıklar tamam. bugün öğleden sonra izin alaydım tam süper olacaktı ama zor gibi görünüyo.

bilgecim benim fikrim tam ver parasını sinek küçüktür mide bulandırır hesabı olmasın. tabi sen bilirsin gene

günaydın herkeze. geçen sene bu saatlarde kızımın karnımda son dakikalarıydı:14:koca bir yıl geçti.rabbiim hepsine hayırlı bi ömür versin.perdelerim dün geldi. ama halım yetişmedi. napalım sağlık olsun. hazırlıklar tamam. bugün öğleden sonra izin alaydım tam süper olacaktı ama zor gibi görünüyo.

bilgecim benim fikrim tam ver parasını sinek küçüktür mide bulandırır hesabı olmasın. tabi sen bilirsin gene

günaydın canım
tüm ayrılıklarımız böyle olsun karından kucağa mesafesinde :46:
iyi ki doğduuun ecrinnaaaazzz iyi ki doğdun ecrinnaz :24:

başında çalıştığın haftayı alırsın dedim o yüzden duraksadım açıkçası sanırım öyle olacak

Back