• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

fazla bakamadım geçmişe çıkmam lazım misafirim gelcek umut ilk aıdmı atmış maşallah kocaman ona bizimkindede ilerleme var baya ama korkumuzu yenemedik daha beklmedeyiz
dün gece uyumadı bi türlü beşiğine koyuyorum uyanıyo saat 2ydi en son eşim aldı odaya gitti sen uyu hadi ben oynatayaım dedi sabah uyandım biri beşikte biri yanımda :81::9::9: babası uyutmuş biraz oynatmışda oda hiç uynamadı emmek için falan maşallah kuzuma ayy çok hoşuma gitti bnde dinlenmişim valla ii oldu çıkıyorum kızlr kendinize ii bakın

benmde unuttuklarım olmuşşşş hepsınden ozur dılıyorum ya vallaa kafa yoğun olunca:37:
gecen cuma su hamılelık stresı vardı ya baktığım ve arayacağım dıye kafama yazdıgım halde telaştan unutmuşummm,,,,,bende gecmış doğum gununu kutlarım berenınnnnn canım benımm rabbım tum bebeklere uzun hayırlı omurler versınnnn:71:
bu arada dun testı yaptırdım bugun 3 te alıcam sonuçları,,kan değerlerıme de baktırdım bakalım kansızlık falan devam edıtyormu halaa

bilge gözun aydın:52:benımkının canı ısteyecekte ayakta duracakta adım atacak bırde yuruyecek:14:ooff baya uzak sanırım

sağoluuun sağoluuun :87:
nevraya cevap verdiğim mesajda anlattım zevkle bi daha anlatırım hatta sabaha kadar da anlatırım da baymayayım alt ucu iki kez 1 adım attı :9: ben 80 tane telefon edip haber verdim görmemişin oğlu yürümüş :17:

ayyyyy bendeee oleee yapardımm vallaaaaa,,,yuruyen ılk ınsan benım kızım gıbı davranırıdımmmmm:52:

gunaydınn herkeseee
bu aralar pek fırsatım olmuyor gelemyorym,,gecmışten de haberım yok umarım herkes ıyıdırbu aradaaa ecrınnazınnnn doğumm gunuuuu kutluuuuuu olsuuunnnnnnnnnnnnnnn,,,nıcee mutlu yıllaraaaaaaaaa ecrınnazzz sağlıkla aılennle guzel bır omur gecır ınşşş

günaydın fatmacımmm.. nasılsın .. azra sultan nasıl ..

hadi maşallah :nazar: bizimki tek elle yürümüyordu illa iki el istiyordu ona rağmen gündüzleri tek el çalıştırıyorlardı dün iki elini tutunca tek elini zorla kurtarmış etmiş ben gittikten sonra da sürekli yürürken bırak ellerimi yapıyordu çekiyor duruyor yürümüyor falan... en son annem arkasına geçti ben yere karşısına bıraktık... tataaaaaaaammm :46:

:nazar: :nazar: :nazar::46::46::46:
yaa ne güzel hepsi ayaklandı . inşll. yaşlarını karşılayacaklar. yaaa burak' ımın yürüdüğünü ilk ben görmek istiyorum yaa.. :5: dün akşam eşimede söledimm. bu heyecanı ben yaşamak istiyorum ..
geçenlerde rüyamda görmüştü yürüdüğünü paytak paytak bir odadan diğerine geçmişti. uyandığımda kalbim gümgüm çarpıyordu. :5: :5:

maşallah maşallahh

Son düzenleme:
fazla bakamadım geçmişe çıkmam lazım misafirim gelcek umut ilk aıdmı atmış maşallah kocaman ona bizimkindede ilerleme var baya ama korkumuzu yenemedik daha beklmedeyiz
dün gece uyumadı bi türlü beşiğine koyuyorum uyanıyo saat 2ydi en son eşim aldı odaya gitti sen uyu hadi ben oynatayaım dedi sabah uyandım biri beşikte biri yanımda :81::9::9: babası uyutmuş biraz oynatmışda oda hiç uynamadı emmek için falan maşallah kuzuma ayy çok hoşuma gitti bnde dinlenmişim valla ii oldu çıkıyorum kızlr kendinize ii bakın

oooh maşallah :nazar: madem böyle oluyor her gece baba uyutsa :27: dur ben bizimkine anlatayım da bundan sonra o halletsin :28:
valla korkudan sonra bi anda cesaret geliyo herhalde canancım bizimki de iki elini tutmazsan mümkün değil yürümüyordu
dün bırakın allah bırakın "tutmayın huleeenn" moduna geçti birden çocuk vahiy mi indi nolduysa :53: darısı başınıza
veeee çok kolay gelsiin :54:

bilge gözun aydın:52:benımkının canı ısteyecekte ayakta duracakta adım atacak bırde yuruyecek:14:ooff baya uzak sanırım

teşekkür ederim :13: ya ben bir haftadır "aman mümkün olduğunca geç yürüsün baş edemeyiz bunun yürür haliyle" diyordum allah duydu :47:

mutlu saglıklı yıllar olsun ömrü.iyi ki doğmus ecrinnaz bebek:24:

günaydın canım ..nasılsın .. kuzucuk nasıl ..

benmde unuttuklarım olmuşşşş hepsınden ozur dılıyorum ya vallaa kafa yoğun olunca:37:
gecen cuma su hamılelık stresı vardı ya baktığım ve arayacağım dıye kafama yazdıgım halde telaştan unutmuşummm,,,,,bende gecmış doğum gununu kutlarım berenınnnnn canım benımm rabbım tum bebeklere uzun hayırlı omurler versınnnn:71:
bu arada dun testı yaptırdım bugun 3 te alıcam sonuçları,,kan değerlerıme de baktırdım bakalım kansızlık falan devam edıtyormu halaa

hadi bakalım hayırlısı .. inşll devam etmiyordun fatmacım..

yaa ne güzel hepsi ayaklandı . inşll. yaşlarını karşılayacaklar. yaaa burak' ımın yürüdüğünü ilk ben görmek istiyorum yaa.. :5: dün akşam eşimede söledimm. bu heyecanı ben yaşamak istiyorum ..
geçenlerde rüyamda görmüştü yürüdüğünü paytak paytak bir odadan diğerine geçmişti. uyandığımda kalbim gümgüm çarpıyordu. :5: :5:

valla ben de çok özeniyordum allah gönlüme göre verdi nevracım senin de gönlüne göre versin... benimki gösteri yaptı ben, babası ve ananesi hep birlikteydik ve de adımını bana gelmek için attı ki daha bir içimin yağları eridi :9::14:
ama sırıtışını yüzünün ifadesini mi seyredeyim ayağına mı bakayım aman sert düşmesin diye tutayım mı derken bitiverdi :27:

gunaydınn herkeseee
bu aralar pek fırsatım olmuyor gelemyorym,,gecmışten de haberım yok umarım herkes ıyıdırbu aradaaa ecrınnazınnnn doğumm gunuuuu kutluuuuuu olsuuunnnnnnnnnnnnnnn,,,nıcee mutlu yıllaraaaaaaaaa ecrınnazzz sağlıkla aılennle guzel bır omur gecır ınşşş
saol canım teşekkür ederimm

çok güzelmişş teşekkür ederim:16:

mutlu saglıklı yıllar olsun ömrü.iyi ki doğmus ecrinnaz bebek:24:

günaydın fatmacımmm.. nasılsın .. azra sultan nasıl ..

benimki kaç aydır yürüyo nevra ben bile alışamadım hala.odaya bıraktım geçen ayaklabılığı düzenliyordum yanımda bi karaltı oldu bi döndüm ecrinnaz. bi çığlık attım korkudan nası gülüo eşek.geçende mutfakta gelmiş arkdamdan sesizce beni izlio ggene bi döndüm boş bulunuyorum herhalde gene bi çığlık bende .evde 3. kişinin dolanmasına alışmaya çalışıyorum. ama çok komik yürüyo. 2 gündür koşmayı keşfetti. hem koşuyo hem çığlık.

teşekkür ederim cnm

tesekkurler ıyıyız bız ya sız?emrecık napıyor?inş aksam yada haftasonu yurumeye baslarda ılk sen gorursun.bu da bır heves anneler ıcın

Merhaba herkese bu arada.
Bugün çok uykusuzum sanırım vücudum artık bugün pes etti.Bu çocuklar hakketen bizim hakkımızı ödeyemezler.Nerdeyse 10 gündür uyumuyorum.3 ten sonra uyanıyoruz hemde hergece ve ağlayarak.Baba uyutmak istiyor ben yatıyım die ama ağlıyor nasıl bırakırım zaten ben alınca daha da rahatlıyor.Dün diş jeli sürdüm gaz için ilaç verdim calpol verdim ne yaptıysam susmadı.Sonra artık bayıldı resmen.Kazadan sonra normal dedik ama epey oldu.Diş mi çıkarmaya çalışıyor acaba bilemedim.Off çok fenayım yaa.Ağlamak istiyorum.

arkadasım esını tebrık edıyorum can ı gonulden.bızde uyku sorunu doğdugundan berı var zorlamasan 2 ye 3 e kadar kalır bızımle:27: dun yıne kavga kıyamet uyumaya calısıyoruz esım geldı ver ben uyutayım sen dınlen dedı.yok ama vermedım cunkı ben tam dalıcam 1 saat sonra cıyak cıyak basıma gelceklr uyumyr bu dıye.1 yıldır olan bu.henuz basarılı bır uytma operasyonu gerceklestıremedı kocacım.çok guzel oynatıyor yoruyor hatta uyandırıyor ama uyku yoook:50:

tesekkurler ıyıyız bız ya sız?emrecık napıyor?inş aksam yada haftasonu yurumeye baslarda ılk sen gorursun.bu da bır heves anneler ıcın

sağol canım bizde iyiyiz. emrecik kuduruk paşam bütün gün kuduruyoo.. :9: inşall dediğin gibi haftasonu yada akşam olurda bende görürüm..

günaydın
bana aymdı daha ama size kocaman günaydın

Tülaycım, kuzunun doğum günü kutlu olsun, mutlu olsun, upuzuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn ömrü olsun, Rabbim güzel yazılar yazsın, hep iyi insanlarla karşılaştırsın
nice yaşları olsun...

Bigeeeeeeeeeee gözünaydın, korkmazsa 1 haftaya çözer işi Umut Paşa
dün realden bazı fiyatları yazmıştım gördün mü?

Fatma sen nerdesin bakiym? dün geçti aklımdan gelemdi ne oldu diye, Azra Sultan nasıl?

Bahar, al bendende o kadar,resmen kaşımla gözüm yer değiştirmiş gibi.

Nevra, Meral, Zsa huhuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsınız?

günaydın

Tülaycım, kuzunun doğum günü kutlu olsun, mutlu olsun, upuzuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn ömrü olsun, Rabbim güzel yazılar yazsın, hep iyi insanlarla karşılaştırsın
nice yaşları olsun...

Fatma sen nerdesin bakiym? dün geçti aklımdan gelemdi ne oldu diye, Azra Sultan nasıl?

saol canım benim benden de kocaman aminnnnn

günaydın

nice yaşları olsun...

günaydın nülgüncümmm .. biz iyiyiz çok şükür .. burak paşa da iyi kuduruyoo bütün gün akşamda bizim tepemizde .. sen nasılsın, güzel kızın nilayla, gökay kuzusu nasıl ..

SAOL baharım çok teşekkür ederim. sizinkini kaçırdım ben liste olmadığı için sabah kutladım ama tekrar kutlayayım. inş. nice yaşlarını kutlarız burdan hepsinin. rabbim hepsine sağlıklı vede huzurlu ömür versin:71:

Back