biten 2
sağoluuun sağoluuun :87:
nevraya cevap verdiğim mesajda anlattım zevkle bi daha anlatırım hatta sabaha kadar da anlatırım da baymayayım alt ucu iki kez 1 adım attıben 80 tane telefon edip haber verdim görmemişin oğlu yürümüş
gunaydınn herkeseee
bu aralar pek fırsatım olmuyor gelemyorym,,gecmışten de haberım yok umarım herkes ıyıdırbu aradaaa ecrınnazınnnn doğumm gunuuuu kutluuuuuu olsuuunnnnnnnnnnnnnnn,,,nıcee mutlu yıllaraaaaaaaaa ecrınnazzz sağlıkla aılennle guzel bır omur gecır ınşşş
hadi maşallahbizimki tek elle yürümüyordu illa iki el istiyordu ona rağmen gündüzleri tek el çalıştırıyorlardı dün iki elini tutunca tek elini zorla kurtarmış etmiş ben gittikten sonra da sürekli yürürken bırak ellerimi yapıyordu çekiyor duruyor yürümüyor falan... en son annem arkasına geçti ben yere karşısına bıraktık... tataaaaaaaammm
biten 2
fazla bakamadım geçmişe çıkmam lazım misafirim gelcek umut ilk aıdmı atmış maşallah kocaman ona bizimkindede ilerleme var baya ama korkumuzu yenemedik daha beklmedeyiz
dün gece uyumadı bi türlü beşiğine koyuyorum uyanıyo saat 2ydi en son eşim aldı odaya gitti sen uyu hadi ben oynatayaım dedi sabah uyandım biri beşikte biri yanımda :81:babası uyutmuş biraz oynatmışda oda hiç uynamadı emmek için falan maşallah kuzuma ayy çok hoşuma gitti bnde dinlenmişim valla ii oldu çıkıyorum kızlr kendinize ii bakın
bilge gözun aydınbenımkının canı ısteyecekte ayakta duracakta adım atacak bırde yuruyecek ooff baya uzak sanırım
mutlu saglıklı yıllar olsun ömrü.iyi ki doğmus ecrinnaz bebek
benmde unuttuklarım olmuşşşş hepsınden ozur dılıyorum ya vallaa kafa yoğun olunca
gecen cuma su hamılelık stresı vardı ya baktığım ve arayacağım dıye kafama yazdıgım halde telaştan unutmuşummm,,,,,bende gecmış doğum gununu kutlarım berenınnnnn canım benımm rabbım tum bebeklere uzun hayırlı omurler versınnnn
bu arada dun testı yaptırdım bugun 3 te alıcam sonuçları,,kan değerlerıme de baktırdım bakalım kansızlık falan devam edıtyormu halaa
yaa ne güzel hepsi ayaklandı . inşll. yaşlarını karşılayacaklar. yaaa burak' ımın yürüdüğünü ilk ben görmek istiyorum yaa..dün akşam eşimede söledimm. bu heyecanı ben yaşamak istiyorum ..
geçenlerde rüyamda görmüştü yürüdüğünü paytak paytak bir odadan diğerine geçmişti. uyandığımda kalbim gümgüm çarpıyordu.
saol canım teşekkür ederimmgunaydınn herkeseee
bu aralar pek fırsatım olmuyor gelemyorym,,gecmışten de haberım yok umarım herkes ıyıdırbu aradaaa ecrınnazınnnn doğumm gunuuuu kutluuuuuu olsuuunnnnnnnnnnnnnnn,,,nıcee mutlu yıllaraaaaaaaaa ecrınnazzz sağlıkla aılennle guzel bır omur gecır ınşşş
çok güzelmişş teşekkür ederim
mutlu saglıklı yıllar olsun ömrü.iyi ki doğmus ecrinnaz bebek
benimki kaç aydır yürüyo nevra ben bile alışamadım hala.odaya bıraktım geçen ayaklabılığı düzenliyordum yanımda bi karaltı oldu bi döndüm ecrinnaz. bi çığlık attım korkudan nası gülüo eşek.geçende mutfakta gelmiş arkdamdan sesizce beni izlio ggene bi döndüm boş bulunuyorum herhalde gene bi çığlık bende .evde 3. kişinin dolanmasına alışmaya çalışıyorum. ama çok komik yürüyo. 2 gündür koşmayı keşfetti. hem koşuyo hem çığlık.günaydın fatmacımmm.. nasılsın .. azra sultan nasıl ..
yaa ne güzel hepsi ayaklandı . inşll. yaşlarını karşılayacaklar. yaaa burak' ımın yürüdüğünü ilk ben görmek istiyorum yaa..dün akşam eşimede söledimm. bu heyecanı ben yaşamak istiyorum ..
geçenlerde rüyamda görmüştü yürüdüğünü paytak paytak bir odadan diğerine geçmişti. uyandığımda kalbim gümgüm çarpıyordu.
teşekkür ederim cnmbenmde unuttuklarım olmuşşşş hepsınden ozur dılıyorum ya vallaa kafa yoğun olunca
gecen cuma su hamılelık stresı vardı ya baktığım ve arayacağım dıye kafama yazdıgım halde telaştan unutmuşummm,,,,,bende gecmış doğum gununu kutlarım berenınnnnn canım benımm rabbım tum bebeklere uzun hayırlı omurler versınnnn
bu arada dun testı yaptırdım bugun 3 te alıcam sonuçları,,kan değerlerıme de baktırdım bakalım kansızlık falan devam edıtyormu halaa
tesekkurler ıyıyız bız ya sız?emrecık napıyor?inş aksam yada haftasonu yurumeye baslarda ılk sen gorursun.bu da bır heves anneler ıcın
saol canım benim benden de kocaman aminnnnngünaydın
bana aymdı daha ama size kocaman günaydın
Tülaycım, kuzunun doğum günü kutlu olsun, mutlu olsun, upuzuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn ömrü olsun, Rabbim güzel yazılar yazsın, hep iyi insanlarla karşılaştırsın
nice yaşları olsun...
Bigeeeeeeeeeee gözünaydın, korkmazsa 1 haftaya çözer işi Umut Paşa
dün realden bazı fiyatları yazmıştım gördün mü?
Fatma sen nerdesin bakiym? dün geçti aklımdan gelemdi ne oldu diye, Azra Sultan nasıl?
Bahar, al bendende o kadar,resmen kaşımla gözüm yer değiştirmiş gibi.
Nevra, Meral, Zsa huhuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsınız?
günaydın
bana aymdı daha ama size kocaman günaydın
Tülaycım, kuzunun doğum günü kutlu olsun, mutlu olsun, upuzuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn ömrü olsun, Rabbim güzel yazılar yazsın, hep iyi insanlarla karşılaştırsın
nice yaşları olsun...
Bigeeeeeeeeeee gözünaydın, korkmazsa 1 haftaya çözer işi Umut Paşa
dün realden bazı fiyatları yazmıştım gördün mü?
Fatma sen nerdesin bakiym? dün geçti aklımdan gelemdi ne oldu diye, Azra Sultan nasıl?
Bahar, al bendende o kadar,resmen kaşımla gözüm yer değiştirmiş gibi.
Nevra, Meral, Zsa huhuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?