Dün akşam sebebi olmadan kavga ettik kocam olacak meşeyle banyoda arkamdan bir gümbürtü koptu saat 8 de çıktı evden 10 da maçı vardı diye sonra satt 10 da girdim banyoya bir baktım zeynebin kovası maşrapası küveti dağılmış 4 ayrı yerde ve küveti kırılmış deliye döndüm ağlamya başladım o simnirle odaya gittim sigarasını fırlattım nereye girdi bilmiyorum pijamalarını attım yere hatta yatak örtüsünü değiştirirken üzerinden geçtim hep çok moralim bozuldu kızımın küveti paramparça olmuş nasıl vurdu o benim kızımın
Akşam rehaveti çöktü üstüme kızlarus
damadın hasta olmuş ateşi çıkmış, şimdi düşmüş
müzeyyenin yöneticisi olaya el atmış, sorun düzelmiş, komşusu özür dileyecekmiş
onun dışında olağan şeyler
ha birde unutmadan bige ha gayret para biriktiriyor
parayı bulunca tanımayacakmış bizi
Bunun dışında herşey yolunda
aman nedir bu topiğin bu kocalardan çektiği
Oy kıyamam sana ben
daha iyisini aldırırsın üzme kendini
ben bu ay aldım havaleleri o yüzden pardon bige kimdi tanımıyorum
uyuz akşam geldi hiç konuşmuyor sanki ne yaptıysam sabah kurmadım alarmı kendi kaçta kalktı ne zaman çıktı duymadım bile
bende 7 olsada gitsem ya6 olsada gitsem yaaaaaaa
çok sıkıldım
6 olsada gitsem yaaaaaaa
çok sıkıldım
bizde kk olarak onun kafasını kırmaya gidelimuyudu oğluşum yine
10 dk sürdü ilk uykusu, şimdi birascık uyusa barı kuzum yaf
melikem noldu bacım ben anlamadım
niye kırdı ki küveti :26:
uyudu oğluşum yine
10 dk sürdü ilk uykusu, şimdi birascık uyusa barı kuzum yaf
melikem noldu bacım ben anlamadım
niye kırdı ki küveti :26:
Nilkün en kötü durumda olan benim galiba
bugün başladım gerçi ama 9,15 tl cnm:87:
öpüyorum hepinizi
meral kaçar
Yaseminciğim Haktan Paşamıza çok geçmiş olsun yükselmez ateş bir daha inşallah.selamlar herkeseee
nasılsınız canlar?
ben çok yorgun ve uykusuzum
haktan dün öğleden beri ateşli
gece 38,5 lardaydı gündüz 39,5a çıktı dol??? içirdim duşa soktum 37,3e düştü ancak uyuttum(((
sürekli kontrol ediyorum son 2 saattir 37den yukarı çıkmadı
çokta huysuz ağlaşıp duruyo ya
eşimin arkadaşı geldi yemek takımını taşıdılar yukarı
adamcağız evine gitmedi yemeğe
işe geldi bize
hazırlamasam olmaz bide onlara yemek hazırladım bu bunalımın arasında :95:
havadisler benden bu kadar
sizden ne var ne yok?
aman allah sapıttırıp şaşırttırmasın evde insan olunca yemek temizlik yapması normal zaten her gün gelen kadına temizlik ne olacak ki
onlar da eziyet etmeyecek iyi davranacak iyi insanlar yanında olmak istiyor be ebrucum eziyet gördüğü yerden alacağı 1000dense mutlu olacağı 650yi tercih eder
bizimki de piyasadan düşük geliyor ama ben alışverişe çıktığımda bir tavuk alıyorum mesela... başka gün 2 kilo meyve alıp veriyorum torununa hediye alıyorum vs pek boş tutmuyorum elini aklında bulunsun
garip hakikaten başka topiklerde görmüştüm ben de met'ten kaynaklı sanırım başka bir kelimeye de aynı şey oluyordu hangisiydi hatırlamıyorum... ama met'in ne sakıncası olabilir ki:26:
Yaseminciğim Haktan Paşamıza çok geçmiş olsun yükselmez ateş bir daha inşallah.
Allahım kolaylıklar versin Yasemin tabii söylemesi kolay ama fazla yormamaya çalış kendini canım.
Her şey para değil zaten değil mi iki taraflı bazı şeyler bizim ondan memnun olduğumuz gibi onunda memnuniyeti önemli canımızı emanet edeceğiz. Artık (mecburen) gelme dediğim haftada bir gelen yardımcımız da ben sizden çok memnun kaldım hiç kırılmadım demişti.
O da geçen sene bir iş bulmuş tam zamanlı ücreti de bayağı iyiymiş amma velakin kadının 12 yaşındaki kızı buna hakaretler etmeye başlayınca ayrılmış.
Böyle işte herkes bir çeşit.
Sabah geldiğinde Canberk bacaklarıma sarıldı yalnız içim gitti alışacak tabii zamanla daha bir bir buçuk ay birlikteyiz o vakte kadar tanırız iyice birbirimizi diye umuyorum.
Ben de aynen ara sıra dediklerini yaparak gönlünü hoş etmeyi düşünüyorum, bakalım.
İnşallah canım alışır umarım.sürekli görünce alışır inşallah Ebrucum,
benim zıpa alışmadı ama benimki sorunlu
anneannesinden değil, bakıcıya bana bile gelmiyor çünkü
bende anne bunu sen haberimiz olmadan kaçıncı kocandan yaptın diyorum
o kadar vahim yani durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?