2009 Aralık Anneleri

inşallah öznur allah şifa versin çift bez öneriyorum kesinlikle
canacım ellerinize sağlık ne güzel bereler valla yağmurcuğumu kıskandım resmen ..
güle güle iyi günlerde kullansın güzel prensesin..
sağol nevra ee malum ardahan kış şehri lazım oluyor burda ağustosta bile kalorifer yandı :))
6 no güzel ya canlı canlı bak bizimde şapkamız var ondan valla yanlış hatırlamıyorsam 4 yada 5 büyük ihtimallede 5tir hamileydim onu ördüğümde tam hatırlamıyorum
katılmalarında sakınca yok bnce fikir fikirdir

günaydın millet hayırlı cumalar herkeslere...

bige kendim öremiyorum ama örecek bi kaç insan buldum kesinleştirince durumu bende onlara rica etcem sayıyı bildirim. bi kaç kıyafette var hanım ö
ğlen uykusuna yatınca bakıp yazıcam.

bu arada resim yorumları için teşekkür ettim mi hatırlayamadım .. :26: etmedim galiba.. kusura bakmayın . bu aralar çok yoğunum

valla azra baya emıyor gecelerı,,bende oyle duşunuyorum bıge ve melıke ,emebıldıklerı kadar emsınler
ama bazen oyle yorucu gelıyor kı valla acabalara takılıyorum yanı.
ama o arkadaşın durumu farklıydı sanırım gunduz cok emıyormuş yanı neredeyse yarım saate bı gogsumdeydı dıyodu,,herkesın durumu ve yontemlerı farklı tabi.azra gece gunduz farketmıyo 2 saate bı emıyo,,1 yılımız daha kaldı zaten
allah bıze guç kuvvet versın

gunaydın canım sanada hayırlı cumalar

5le daha kolay biter o zaman 5 numara şişle örüyoruz diyelim hiç olmazsa bir şeyin adı konmuş olsun sabırsızım ben darlanıyorum bu kadar sürüncemeye
1 ters 1 yüz lastik öruyoruz +1 daha oldu çok şükür
eni 15 cm boyu 115 cm olsun (6 karış kaç ediyor bilemedim senin elin küçükse benimki büyükse vs vs)... evdeki bebek atkılarına da baktım onlar 6 yaş için çok küçük mesela ama bebeğe büyük de olsa sorun değil
bir de yün belli olsa hayırlısıyla rahatlıycam

günaydın canım
tamam listeleri mailime yollarsanız süper olur şu doğumgünü listesini mail atmıştım olması lazım sizlerde mailim
örülecek atkı sayısını da bildirin arkadaşlar bir liste de ona yapalım... benim şu an ben dahil 7 kişi hazır bekliyor üstelik zaman olursa 1den fazla örmek üzere...
ayrıca 3-6 yaş grubundaki tüm çocuklar için yelek ördürme şansımız var ki ben kullanalım diyorum o şansımızı da ne dersiniz?

YOK CANIM TULUMLAR MİNİK EN FAZLA 3 AY ÇOK BEBEK YOK GERÇİ ORADA ONLARI ÇIKARSAM MI BELKİ İLERDE GELİR BEBEK BİLEMEDİM ONLARDA GİTSİN BENCE

inşallah gelmez ama mutlaka gelecektir vardır bir kısmetlisi melikecim zaten 2-3 aylık 5 tane kız var gerçi o zamana onlar 3-4 aylık olmuş olacaklar

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

hani uşakların gelişimini gösteren bi başlık vardı...o nereye kayboldu??

ya bu sıte ne zaaman duzene gırecek
resım yorumlarınızı okuyorum yukarıda hala bılmem kaç tane bıldırınız var dıyo ee okudum yokk
bıde mesela 5 yorum dıyo bı acıyorum 3 yorum var
ya hep benı mı buluyo sızdede oluyo mu bu ya

garanti birilerini unuttum ama kafam bulandı artık kusura bakmayın kızlar
hepimiz kesin örebileceğimiz sayıyı çıkaralım bakalım ne kadar eksik kalıyor veya kalıyor mu? ona göre zorlarız kendimizi

ATKI LİSTESİ Kesin Mümkün

Bige 7 10
Canan
Öznur
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün

Son düzenleme:
bige bana mail adresini at canım bende yok yada bilen biri atsın bi zhmet

bn 3 diyorum eşim gidecek kestiremedim şimdi 2 tanede arkadaş var kurban için memlekete gittiler onlar gelince sorarım belki onlarda yardım ederler

canım aynı sorunu ben de yaşıyorum . düzeltsinler artıkın şunu .. :95: :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…