inşallah öznur allah şifa versin çift bez öneriyorum kesinlikleBencede zaman uzatılsa daha iyi olur bende bikaç tane örebilirim belki ozamana kadar..
canancım gördüm cevabını teşekkür ederim canım..neyseki yağmurunki geçmiş. inşallah bizim bebeğinde iyileşir bikaç aya kadar..
sağol nevra ee malum ardahan kış şehri lazım oluyor burda ağustosta bile kalorifer yandı :))canacım ellerinize sağlık ne güzel bereler valla yağmurcuğumu kıskandım resmen ..
güle güle iyi günlerde kullansın güzel prensesin..
6 no güzel ya canlı canlı bak bizimde şapkamız var ondan valla yanlış hatırlamıyorsam 4 yada 5 büyük ihtimallede 5tir hamileydim onu ördüğümde tam hatırlamıyorumbir de hepimizin örgü öremediğini hesaba kat bizler zaten birkaç tane öreceğiz görünen o ki :13:
valla 6 numara önde gidiyor canancım saat 2 gibi anket kapanacak o dakikada hangisi önde olursa onu öreriz...
alizeyi kaçla örmüştün canan?
bu arada bizim topik dışından da oy kullananlar olmuş onları da dahil edeyim mi hariç mi tutayım değerlendirmede????
tulumlar da şimdi giyse olabilecek gibi mi?
elinizdeki malzemeleri bana mail atar mısınız kızlar?
rahat etmek için anne sütü yerine mama mı??? bencilce bir seçim olmuş bence
YOK CANIM TULUMLAR MİNİK EN FAZLA 3 AY ÇOK BEBEK YOK GERÇİ ORADA ONLARI ÇIKARSAM MI BELKİ İLERDE GELİR BEBEK BİLEMEDİM ONLARDA GİTSİN BENCE
BEN DE MMAMA VERMEK TARAFTARI DEĞİLİM ÇÜNKÜ EN GÜZEL GECE EMİYOR DAHA NE KADAR EMECEK ZATEN KUZUCUK ÖMÜR BOYU GECE KALKACAK DEĞİLİZ YA AMA DÜN GECE BAŞIMI KOLTUĞA YASLADIM EMERKEN İÇİM GEÇMİŞ BOYNUM NASIL AĞRIYORDU NE YAPALIM ZATEN TEK UYANMA NEDENLERİ ACIKMAK DEĞİL 2 ÇEKİYOR BIRAKIYOR SIRF KOYNUMA GELMEK İÇİN YAPIYOR ZİİLLİ BENİM DE HOŞUMA GİDİYOR KUCAĞIMDA MIRIL MIRIL SOKULAN BİR KEDİ AYYYY ÖZLEDİM KIZIMI ŞİMDİ
günaydın millet hayırlı cumalar herkeslere...
bige kendim öremiyorum ama örecek bi kaç insan buldum kesinleştirince durumu bende onlara rica etcem sayıyı bildirim. bi kaç kıyafette var hanım ö
ğlen uykusuna yatınca bakıp yazıcam.
bige kendim öremiyorum ama örecek bi kaç insan buldum kesinleştirince durumu bende onlara rica etcem sayıyı bildirim. bi kaç kıyafette var hanım ö
6 no güzel ya canlı canlı bak bizimde şapkamız var ondan valla yanlış hatırlamıyorsam 4 yada 5 büyük ihtimallede 5tir hamileydim onu ördüğümde tam hatırlamıyorum
katılmalarında sakınca yok bnce fikir fikirdir
YOK CANIM TULUMLAR MİNİK EN FAZLA 3 AY ÇOK BEBEK YOK GERÇİ ORADA ONLARI ÇIKARSAM MI BELKİ İLERDE GELİR BEBEK BİLEMEDİM ONLARDA GİTSİN BENCE
garanti birilerini unuttum ama kafam bulandı artık kusura bakmayın kızlar
hepimiz kesin örebileceğimiz sayıyı çıkaralım bakalım ne kadar eksik kalıyor veya kalıyor mu? ona göre zorlarız kendimizi
ATKI LİSTESİ Kesin Mümkün
Bige 7 10
Canan
Öznur
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün
ya bu sıte ne zaaman duzene gırecek
resım yorumlarınızı okuyorum yukarıda hala bılmem kaç tane bıldırınız var dıyo ee okudum yokk
bıde mesela 5 yorum dıyo bı acıyorum 3 yorum var
ya hep benı mı buluyo sızdede oluyo mu bu ya
ben bi öğlen arası yapayım
mailleri bekliyorum listeyi ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?