2009 Aralık Anneleri

ben çıkıyorum kızlar ip belli olunca bana özelden yada faceden yazabilirmisin geçmişe bakma fırsatım olmuyor çarşıya çıkıcaz akşamüstü bakayım ip alayım

tulumlar da şimdi giyse olabilecek gibi mi?
elinizdeki malzemeleri bana mail atar mısınız kızlar?

rahat etmek için anne sütü yerine mama mı??? bencilce bir seçim olmuş bence

valla canancım bence sorun değil de düz örgüye bile zorlanabiliyor insanlar kafaları karışmasın diye dedim bir de şu an örecek kişi sayımız pek fazla değil o yüzden arkadaşların öremeyeceklerini de bizler örecek gibi görünüyoruz alnımızın akıyla şu atkı sayısını dolduralım vaktimiz kalırsa bere de örelim olur mu?
yılbaşı civarı olsa hepimiz için iyi olur ama esasen nevra ve ebru net tarih vermeli... ben şöyle bir baktım yılbaşından önceki cumartesi 25 aralık ... 3 gün öncesi Burak'ın doğumgünü yani nevra o tarihte muhtemelen doludur... yılbaşından sonra 1'i (ki olmaz) ve 8'i cumartesiye geliyor... ha pazar günü gidebiliyorlarsa 26 aralık mantıklı görünüyor ama dediğim gibi özünde götürecek olanların vermesi gereken bir karar bu
Yılbaşından sonrası da benim için müsait olur kuvvetle muhtemel. Ben herhalde en erken 17 ocakta iş başı yaparım o da yapabilirsem:50::14::59::25:

bigeciğim bende 1 kesin ama daha fazlasınıda yapabilirsem ne güzel olur..ablamada söyleyeceğim bugün öda yapmak isteyebilir belki..bide banada özelden yada face den biri mesaj atsın lütfen hangi ipin olacağını..bide bige senden rica edeyim kaç ilmek başlayacaksın banada söylersen ona göre yapayım bende..çok anlamam örgü işinden ama elimden geldiği kadar işte..çok şey istedim biliyorum:)) şimdi temizliğe başlıyorum ev aldı başını gidiyo kaç gündür ..akşam misafirim var yarında uğrayamam bi arkadaşıma davetliyim:)) haydin görüşürüz inş.en kısa zamanda..

ben çıkıyorum kızlar ip belli olunca bana özelden yada faceden yazabilirmisin geçmişe bakma fırsatım olmuyor çarşıya çıkıcaz akşamüstü bakayım ip alayım

özelden mesaj atarım

Yılbaşından sonrası da benim için müsait olur kuvvetle muhtemel. Ben herhalde en erken 17 ocakta iş başı yaparım o da yapabilirsem:50::14::59::25:

bu durumda nevraya da uyuyorsa 8 ocak diyelim mi gidiş tarihinizi?
ve son kargo gönderme tarihimiz de 3 ocak olsun ki ziyaretten sonra gelen koli olmasın
lütfen herkes fikirlerini yazsın bunun için de anket açmayalım artık :27:

bigeciğim bende 1 kesin ama daha fazlasınıda yapabilirsem ne güzel olur..ablamada söyleyeceğim bugün öda yapmak isteyebilir belki..bide banada özelden yada face den biri mesaj atsın lütfen hangi ipin olacağını..bide bige senden rica edeyim kaç ilmek başlayacaksın banada söylersen ona göre yapayım bende..çok anlamam örgü işinden ama elimden geldiği kadar işte..çok şey istedim biliyorum:)) şimdi temizliğe başlıyorum ev aldı başını gidiyo kaç gündür ..akşam misafirim var yarında uğrayamam bi arkadaşıma davetliyim:)) haydin görüşürüz inş.en kısa zamanda..

listedeki herkese ipin adını sanını kaç numara şiş kullanılacağını örülüşünü bildirir ö.m atarım
valla ilmek sayısı olarak ne söylesem boş öznurcum sıkı mı örersin bol mu bilmem mümkün değil... iki sıra örüp enini ölçmek en sağlıklısı 15 cm olacak

ATKI LİSTESİ Kesin Mümkün

Bige 7 10
Canan 3 5
Öznur 1
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün
Müzeyyen
Meral

yine de eksik kalırsa bizim öğretmenlerden ya birden fazla örmelerini isterim ya da daha fazla öğretmene duyururum

Son düzenleme:
burcumbebebatik_2163_k.jpg

6 - Marka: ALİZE
Ürün Adı: BURCUM BEBE BATİK DESIGN
Renk kodu: 2163
Özellikler:
% 100 Akrilik
100 gr. 210 mt.
Şiş No:5

yünümüz budur arkadaşlar
5 numara şişle 15 cm en 115 cm boy 1 ters 1 yüz lastik örülecek, püskül yapılmayacak :6:
cümleten kolay gelsin

ELİMDE OLANLAR BİLGECİM

1 yaş 4 adet elbise
2 yaş 1 adet elbise
6 ayl 1 adet elbise
6 ayl 1 adet hırka
2 yaş şortlu takım
2 yaş etek-bluz takım
6-18 ay emzik
0-3 yaş 1 ad çorap

akşama site günü var orda örgü başlayan birini bulursam bende denicem bakalım örmeyi. çok eskiden ortaokulda bişiler ördürmüşrü öğretmenim.inş. unutmamışımdır.

yazdıklarını ekledim son durum budur
6 aylık hırka uniseks mi kız hırkası mı?

YAŞ SAYI CİNSİYET MALZEME ADET
2-3 aylık 5 KIZ penye şapka 2
uzun kollu body 1
tulum 1
çorap 4
elbise (6 ay) 2
hırka (6 ay) 1

4 aylık 1 ERKEK sweatshirt (6 aylık) 1
kolsuz body (6 aylık) 1
kadife tulum (erkek) 1
çorap 1

7 aylık 1 KIZ kadife tulum ve şapkası 1

8 aylık 1 KIZ kapüşonlu 2li takım (74cm) 1

10 aylık 1 KIZ patikli tulum (9-12 ay) 1
uzun kollu body 1
yelekli 3lü takım (12 ay) 1
eşofman takım (80 cm) 1
Elbise (12 ay) 5

15 aylık 3 KIZ uzun kollu body 1

16 aylık 2 KIZ

17 aylık 2 ERKEK

18 aylık 1 KIZ Elbise (24 ay) 2
şortlu takım (24 ay) 1
etek bluz takım (24 ay) 1

19 aylık 1 ERKEK

3 yaş 2 ERKEK
1 KIZ

3,5 yaş 1 ERKEK
3 KIZ

4 yaş 2 ERKEK sweatshirt 1
1 KIZ el örgüsü süveter (erkek) 1

5 yaş 2 ERKEK eşofman altı 1
2 KIZ

6 yaş 1 KIZ

ORTAK KULLANIM MADDELERİ
Dr Brown biberon 3
Bebe d'or (cam biberon 125 ml) 8
Avon kids duş jeli 1
2 no prima bez 50
4+ no molfix bez 6
yenidoğan huggies bez 2
deneme boyu milupa kaşık maması 2
6 - 18 ay emzik 1

iyi tatiller pazartesi görüşmek üzere arkadaşlar
lütfen darülacezeye gönderebileceklerinizi hangi aya olacağını mutlaka belirtecek şekilde listeleyip mailime atın sizde mailim yoksa pelin, burcu, nilgün'e iletirseniz onlar bana gönderirler... gerçi mailim başka bir çok kişide de var birinden bulun işte :51:

Dr gittik boyumuz 77 kilo 9900 :nazar::nazar: dr korkacak bişey yok ama yinede gayta baklaım dedi 4.30 kadar bekliyecez yapmazsa ilac yazacak bakalım .

iyi tatiller pazartesi görüşmek üzere arkadaşlar
lütfen darülacezeye gönderebileceklerinizi hangi aya olacağını mutlaka belirtecek şekilde listeleyip mailime atın sizde mailim yoksa pelin, burcu, nilgün'e iletirseniz onlar bana gönderirler... gerçi mailim başka bir çok kişide de var birinden bulun işte :51:

güle güle canım seni ve umutuu öpüyorummm .. :54: :54:

canım görmemişim ben bunu 9u koyan 10a tamamlamıştır iyi bakın :27:
elimdeki çıktıya ekledim p.tesi dosyaya da eklerim hadi öptümmmm

ben saydım 9' du .. :27: eksik kalırsa el birliğiyle tamamlarız inşall. .. :52:

Back