Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yılbaşından sonrası da benim için müsait olur kuvvetle muhtemel. Ben herhalde en erken 17 ocakta iş başı yaparım o da yapabilirsemtulumlar da şimdi giyse olabilecek gibi mi?
elinizdeki malzemeleri bana mail atar mısınız kızlar?
rahat etmek için anne sütü yerine mama mı??? bencilce bir seçim olmuş bence
valla canancım bence sorun değil de düz örgüye bile zorlanabiliyor insanlar kafaları karışmasın diye dedim bir de şu an örecek kişi sayımız pek fazla değil o yüzden arkadaşların öremeyeceklerini de bizler örecek gibi görünüyoruz alnımızın akıyla şu atkı sayısını dolduralım vaktimiz kalırsa bere de örelim olur mu?
yılbaşı civarı olsa hepimiz için iyi olur ama esasen nevra ve ebru net tarih vermeli... ben şöyle bir baktım yılbaşından önceki cumartesi 25 aralık ... 3 gün öncesi Burak'ın doğumgünü yani nevra o tarihte muhtemelen doludur... yılbaşından sonra 1'i (ki olmaz) ve 8'i cumartesiye geliyor... ha pazar günü gidebiliyorlarsa 26 aralık mantıklı görünüyor ama dediğim gibi özünde götürecek olanların vermesi gereken bir karar bu
ben çıkıyorum kızlar ip belli olunca bana özelden yada faceden yazabilirmisin geçmişe bakma fırsatım olmuyor çarşıya çıkıcaz akşamüstü bakayım ip alayım
Yılbaşından sonrası da benim için müsait olur kuvvetle muhtemel. Ben herhalde en erken 17 ocakta iş başı yaparım o da yapabilirsem![]()
bigeciğim bende 1 kesin ama daha fazlasınıda yapabilirsem ne güzel olur..ablamada söyleyeceğim bugün öda yapmak isteyebilir belki..bide banada özelden yada face den biri mesaj atsın lütfen hangi ipin olacağını..bide bige senden rica edeyim kaç ilmek başlayacaksın banada söylersen ona göre yapayım bende..çok anlamam örgü işinden ama elimden geldiği kadar işte..çok şey istedim biliyorum:)) şimdi temizliğe başlıyorum ev aldı başını gidiyo kaç gündür ..akşam misafirim var yarında uğrayamam bi arkadaşıma davetliyim:)) haydin görüşürüz inş.en kısa zamanda..
bilge eltime söledim 1 tane örerim dedi![]()
hırka beyaz renk örme hiç giydirmedim yıkadım ölece duruyodu canım inş. kabul ederler
bigecimm dün gelen biberonlar 9 adetmiş. eşim torbanın içinde yanlış saymış..![]()
canım görmemişim ben bunu 9u koyan 10a tamamlamıştır iyi bakın
Elimdeki çıktıya ekledim p.tesi dosyaya da eklerim hadi öptümmmm
iyi tatiller pazartesi görüşmek üzere arkadaşlar
lütfen darülacezeye gönderebileceklerinizi hangi aya olacağını mutlaka belirtecek şekilde listeleyip mailime atın sizde mailim yoksa pelin, burcu, nilgün'e iletirseniz onlar bana gönderirler... gerçi mailim başka bir çok kişide de var birinden bulun işte![]()
canım görmemişim ben bunu 9u koyan 10a tamamlamıştır iyi bakın
elimdeki çıktıya ekledim p.tesi dosyaya da eklerim hadi öptümmmm
Dr gittik boyumuz 77 kilo 9900dr korkacak bişey yok ama yinede gayta baklaım dedi 4.30 kadar bekliyecez yapmazsa ilac yazacak bakalım .
dr gittik boyumuz 77 kilo 9900Dr korkacak bişey yok ama yinede gayta baklaım dedi 4.30 kadar bekliyecez yapmazsa ilac yazacak bakalım .