2009 Aralık Anneleri

günaydın hadi geçmişler olsun
nevraya yollıycaz ama bana lütfen elbiselerin kaç ay için olduğunu ve tam sayısına da bildir ki listeye işleyebileyim. bir de atkı örme faslımız var biliyorsun ona bir katkın olabilecek miydi?

tatlım tahmini ne kadarlık için olduğnu yazarsan ona göre ekleyelim
valla siz nasıl ekliyorsunuz bilmiyorum zaten tesadüfi yaptım ben onu ben işlerim şimdi çağları belli olsun

:92::92::92::92::92::92:

biz gribe teslim olduk ailecekkkk :)))

çok geçmiş olsunnn .. bian önce atlatırsınız inşll..

Arkadaslarriiiiiimmm nerdesiniz B en hep yalniz kaldim ozledim siziii

hoş geldin nazancım bizde seni özledikk.. nasıl gidiyoo herşey yolunda mı .. ypaşamız nasıl .. çok öpüyorummm ikinizi deee..

kıymetcim nasılısn . görüşemizyoruzzz.. güzel kızınla seni kocaman öptümmmmm kolay gelsinn..

sibelcim ona nasıl laf allah korusun ... hepsi aynı bunların büyüdükçe huylarıda değişiyoo.. allah yardımcımız olsun..

günaydın kociş traş oluyor ben de giyineyim işe gidicez kuşum uyuyor

günaydınn melikecimmm

günaydınn fatmacımmm .. ohh ne güzel sefanız olsunn.. maşalah sizee..

günaydın bigecimm..

öznur günaydın canımm

Herkese günaydınn haşasın bugün cumaaa.. .....
herkese hayırlı cumalara ....

bedenlerine tam bakarım öğlende canım. atkıdan haberim var dün cevap yazmıştım ama görmedin herhal gene yazayım ben bilmiyorum örmeyi annemde kıza bakıo ona ör diyemem. çevremde ördürecek insan arıyorum.bulursam katılacağım.

Bilgeciğim kafama göre yazdım bedenleri patikli tulumlar zaten bebek yeleklerde 6-9-12 ne bilim şimdi giyse olur

yok oznur onu bende denedım hatta bazen cok gec yatırdım sabah erkenden kalakmasın dıye kaçta yatarsa yatsın aynı saatte uyanıyor..bıde gunuz uykularını duzenlı uyursa gece daha rahat uyuyor..memeden kesınceye kadar bıze rahat yok anlaşılan.
dun bı arkadaş 2. cocuğunda ılkındekı gıbı gecelerı meme vermemış mama vermış daha rahat etmış,,sabahtan akşama kaar cook emıyodu bende gece mamya başladım artık gece barı rahat edıyım dıye dedı,,,devam sutu daha tok tutuyormuş denesek mı acabaaaa bılemedım:26:

metreyi bulamadım ya şimdi ölçtümde 6 karış yağmurun atkısı resimde çekicem fırsat bulunca
bere de çok kolay bige mesela 50 ilmek başlarız 1 ters bir düz yine öreriz en son iple büzeriz ohh al sana bere ucunada ponpon ya ne zaman gönderilcekki bunlar süresi varmı bnm eşim göreve gidecek çünkü

şimdi okuyunca hatırladım tülaycım tutamıyorum tek tek aklımda

Bilgeciğim kafama göre yazdım bedenleri patikli tulumlar zaten bebek yeleklerde 6-9-12 ne bilim şimdi giyse olur

tulumlar da şimdi giyse olabilecek gibi mi?
elinizdeki malzemeleri bana mail atar mısınız kızlar?

rahat etmek için anne sütü yerine mama mı??? bencilce bir seçim olmuş bence

valla canancım bence sorun değil de düz örgüye bile zorlanabiliyor insanlar kafaları karışmasın diye dedim bir de şu an örecek kişi sayımız pek fazla değil o yüzden arkadaşların öremeyeceklerini de bizler örecek gibi görünüyoruz alnımızın akıyla şu atkı sayısını dolduralım vaktimiz kalırsa bere de örelim olur mu?
yılbaşı civarı olsa hepimiz için iyi olur ama esasen nevra ve ebru net tarih vermeli... ben şöyle bir baktım yılbaşından önceki cumartesi 25 aralık ... 3 gün öncesi Burak'ın doğumgünü yani nevra o tarihte muhtemelen doludur... yılbaşından sonra 1'i (ki olmaz) ve 8'i cumartesiye geliyor... ha pazar günü gidebiliyorlarsa 26 aralık mantıklı görünüyor ama dediğim gibi özünde götürecek olanların vermesi gereken bir karar bu

peki canım şöyle yapsak ocak başına kadar zaman verilse daha iyi ben örerim ama diyorumya eşim göreve gidecek aralıkta yok yollamak problem olur isterseniz bn bere öreyim sizler atkı örün takım olmuş olur hem zaman olması daha ii çünkü malum yağmurla hemen örmek zor ki hepimiz çoçukluyuz inşalah bulurum şu ipten hangi numara belli oldumu
canancım ne marifetlisin yaw hwpsi birbirinden güzel eline sağlık

yok canım ya hepsini ben örmedim anneannemiz sağolsun bi kaçıda hediye geldi

kalça çıkıklığı için mesaj yazmıştım gördünmü öznur

canancım ellerine sağlık hepsi çok güzel
alize yi kaç numara şişle örmüştün?
bir yumak = bir atkı olarak mı görmeli ne dersin?

Son düzenleme:

kuzum 34 tane şapkayı nasıl örcen???

ı

evet canım 25 c.tesi yapmayı planlıyoruz d.gününü bakalım kısmetse.. bana pazarda uyar .. neticede her zaman olcak bişey değil. tabii ebrununda okeylemesi lazım .. ebru gelince konuşalım canımcımm

canancım ellerine sağlık hepsi çok güzel
alize yi kaç numara şişle örmüştün?
bir yumak = bir atkı olarak mı görmeli ne dersin?
evet 1 yumak 1 atkı olur tahminim ancak denk gelir büyüklere 2 yumak gidiyor çünkü
kuzum 34 tane şapkayı nasıl örcen???

çokmuş yaa bn kaçırmışım sayıyııı
ben atkı öreyim en iyisi
ama aklım ipte işte bulabilirmiyim acaba diye tereddütteyim kaç no kartar verildimi birde bulamazsam tek renk fıstık yeişili alsam olurmuki hepsinin aynı olması gerek bu tür hediyelerin biliyorum ama

Bencede zaman uzatılsa daha iyi olur bende bikaç tane örebilirim belki ozamana kadar..

canancım gördüm cevabını teşekkür ederim canım..neyseki yağmurunki geçmiş. inşallah bizim bebeğinde iyileşir bikaç aya kadar..

canacım ellerinize sağlık ne güzel bereler valla yağmurcuğumu kıskandım resmen ..
güle güle iyi günlerde kullansın güzel prensesin..

bir de hepimizin örgü öremediğini hesaba kat bizler zaten birkaç tane öreceğiz görünen o ki :13:
valla 6 numara önde gidiyor canancım saat 2 gibi anket kapanacak o dakikada hangisi önde olursa onu öreriz...
alizeyi kaçla örmüştün canan?
bu arada bizim topik dışından da oy kullananlar olmuş onları da dahil edeyim mi hariç mi tutayım değerlendirmede????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…