Ne hos melikem
Sagol canim hosbuldumm
Sinemadan geldik testereye gittik 3 boyutlu kasap tükkanı gibiydi midem kalktıı:82:
ya ya güzeldi gerile gerile kocanın kolunu morarttımmm kıymetcigim
karşıya derken .. :26: biz ebrularla aynı yakadayız.. avrupa yakasındayız her ikimizde ..
yağmur uyandı kızlar çok teşekkür ederim heçmiş olsun di,leklerinize bigecim ben ölçerim resimde çekeyim eklerim tamam ama en düzgün 1 ters bi düz durur hazır gibi olur eşim izinli evde o yüzden pek bakamıyorum müsait olunca eklerim berede yapğalım bari takım olsun öle tek olmasın üşenmeyin hadiii :))))))))
Evet aynı yakadayız sizden yükler götürürüz sorun olmaz. :13:
An itibarıyle k.v+k.p ikilisinin geliş tarihi ertelenmiş bulunmakta tamam bizim için farketmez demiş k.v ciğim.
Seviyorum ben bu kadını yaaa:86:
herkese gunaydınnnnnn
bugun kızımla beraber uyuduk,,ben yanında olunca uzun uyuyır baya ya guzel uykumu aldım.
ne yapsak kocışımı ayrı odaya gondersek,,gercı alışsın ıstemıyorum bu seferde ama uyku oyleee guzeldıkııııııııı:97:
günaydınn..
bende kesintisiz en azından 3 saat uyumak istiyorum gece..zeynep odasında yatıyor 2 gecedir ben mahfoldum yarım saatte bir kalkmaktan..bide dün 1 kez uyutmuştum acaba gündüz fazlamı uyuyor dedim..ama hiçbişey değişmedi..sabahta 7.30 da ayaktaydı..nezaman bi uyku düzenimiz olacak bizim((
ben de anneme sordum 1 ters 1 düz dedi çocuk atkısı 2 ters 2 düz olmaz dedi kendüleri bereyi ben de düşündüm ama hangisinin başına göre yapacağız biz şu atkıyı bir halldelim evet bugün artık karar verilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?