2009 Aralık Anneleri

aman sibel Allah korusun neden böyle yaptı kuzu benimkide uyuyana kadar ağlıyor sonra geliyor memeye uyuyor

Sinemadan geldik testereye gittik 3 boyutlu kasap tükkanı gibiydi midem kalktıı:82:

ya ya güzeldi gerile gerile kocanın kolunu morarttımmm kıymetcigim

hadi ben kaçtım ütüye başlıyım yoksa bitmiycek. edacım sana ve süprüz 2 ziyaretçiye iyi gecler diliyorum. bebeler gece uyanmasın anneler mis gibi uykularını alsınlar inş. eyvallah...

herkese gunaydınnnnnn
bugun kızımla beraber uyuduk,,ben yanında olunca uzun uyuyır baya ya guzel uykumu aldım.
ne yapsak kocışımı ayrı odaya gondersek,,gercı alışsın ıstemıyorum bu seferde ama uyku oyleee guzeldıkııııııııı:97:

karşıya derken .. :26: biz ebrularla aynı yakadayız.. avrupa yakasındayız her ikimizde ..

ben seni anadolu yakası diye kodlamışım niyeyse

bere herkesin yapabileceği bir şey değil canancım... benim burada örecek arkadaşlarımın bir kısmı sadece düz örmeyi biliyor hatta birininkini ben başlayıp ben bitireceğim vs... ama örebilen yapabildiği kadar örsün faydadır diye düşünüyorum, bir de hangi çocuğun başını hesaplayarak örücez sorunu da var...
ben evdeki çocuk atkılarını ölçtüm (bebek atkısı olursa daha kısa süre kullanırlar hem de büyüklere olmaz diye) ortalama en 15 cm boy 115 cm. benim açımdan 1 ters 1 yüzün sakıncası yok valla ama el oyalaması ve yiyeceği yün açısından düşünmüştük gerçi 2ye 2de çok farklı değil
yalnız lütfen bugün en geç 14.30a kadar karara bağlayalım da haftasonu öreyim iki gün boşa geçmesin
bu arada örecek 1 kişi daha buldum
ayrıca 3-6 yaş grubunun cinsiyet ve sayısını bildireceğim tığla yelek örecek tanıdık da buldum

Evet aynı yakadayız sizden yükler götürürüz sorun olmaz. :13:

tamamdır o zaman nevrada birikiyor koliler :13:

An itibarıyle k.v+k.p ikilisinin geliş tarihi ertelenmiş bulunmakta tamam bizim için farketmez demiş k.v ciğim.
Seviyorum ben bu kadını yaaa:86:

aman ne güzel maşallah allah bozmasın ayarını

oooh allah içinize sindirsin uyumak gibisi var mı yaaa

günaydın bir de cümleten :92:

günaydınn..
bende kesintisiz en azından 3 saat uyumak istiyorum gece..zeynep odasında yatıyor 2 gecedir ben mahfoldum yarım saatte bir kalkmaktan..bide dün 1 kez uyutmuştum acaba gündüz fazlamı uyuyor dedim..ama hiçbişey değişmedi..sabahta 7.30 da ayaktaydı..nezaman bi uyku düzenimiz olacak bizim((

al benden de o kadar!! akşam 10da yatağına koydum 12ye kadar 30 dakikada bir kalktı 12den 2ye kadar kucaktaydı sonra yine yerde birlikte uyuduk yine de en uzun uyku 1 buçuk saatti ne memede hal kaldı ne canda huzur

ben de anneme sordum 1 ters 1 düz dedi çocuk atkısı 2 ters 2 düz olmaz dedi kendüleri bereyi ben de düşündüm ama hangisinin başına göre yapacağız biz şu atkıyı bir halldelim evet bugün artık karar verilsin

elim değse benim umut'a bere örmem lazım çocuğun bi tane kaldı yün şapkası neyse bu yünden bi tane de ona şapka düşer herhalde

günaydın kızlarrr

sölemeyi unuttum kayınvalideciğimi pazar günü uğurladık. gittiğinden emin olmak için otogara kadan gittim22 gün süren kabusum bu senelik kısmı btti. allah seneye dayanma gücü versin. bide şu perşembe gününü atlatalım bakalım.doğum gününe gelebilecekmi.

bilgecim 3-4 tane elbise, bluz- etek şeklinde br takım.2-3 tane pijima. kullanılmamış 6-9 ay emzik.kime yollucem bunları

bilgeciğim senin izelgeye nasıl ekleyeceğim

1 hırka 3 yaş ( kız )
1 hırka bebek
1 sweet 3-6 ay
1 alt üst kapşonlu takım kalın 3 ay
2 kapşonlu swwet 6-9 ay
1 alt üst kapşonlu takım kalın 9 ay
1 alt üst kapşonlu takım kalın 3 yaş?
1 alt üst takım kalın 6 ay
2 kalın altüst takım
1 alt üst kapşonlu takım kalın 6 ay
1 kalın patikli tulum ve hırka
1 patikli tulum ve şapkası
1 kalın kapşonlu yelek
1 ince kapşonlu yelek
1 salopet+gömleği+şapkası 1 yaş kız
2 kız pantolon 2 yaş
1 erkek pantolon 2 yaş
2 kız pantolon 3 ay?
1 alt üst kısa kol takım kız 1 yaş
1 mevlütlük tarzı elbise+ şapkası 3-6 ay?
1 örgü tarzı kalın kapşonlu hırka 3-6 ay?
4 bebek şapka
1 pijama takım

ben de bunlar var kızlar bedenleri çok net bilemiyorum bazılarında yazmıyor tahmini hafta sonu çıkarsam bir kaç parça daha büyük 4-5-6 yaş birşeyler bakmaya çalışırım annemde bez alıyım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…