2009 Aralık Anneleri

Aman Öznurcuğum hastalıkta yeni kalktın fazla yorma kendini.

Bilge bana uyar yeter ki kar kış olup yollar kapanmasın.
Dr gittik boyumuz 77 kilo 9900 dr korkacak bişey yok ama yinede gayta baklaım dedi 4.30 kadar bekliyecez yapmazsa ilac yazacak bakalım .
Maaşallah Zeynep kuzusuna hadi ilaca da gerek kalmaz umarım.

Kızlar gunlerdır korktugum sey basıma geldı ve Emır bugun karyolasından düştü.Yerde kımıldamadan durdu bı 5 sn falan aklım oynadı,öldüm aglamaktan dr.falan derken neyse su an iyi ama bı akıl verın korkuluk falan tarzı bısey nerde bulurum ya da bu cocugu nerde nasıl yatırsam ?

çok geçmiş olsun canım ya .nasıl korkmuşsundur en iyisi yerde yatır hande sen emiri. karylasının parmaklarına tırmanıp düştü sanırım.

cok gecmış olsun nasıl duştu yaa,,canım benım ya rabbım korsun
en ıyısı guzelce bı yer yatağı yap sen etrafına yastıklar koy bıraz yuksek uyanınca hemen cıkamasın ıcınden.tekrar gecmış olsun

Hande çok geçmiş olsun Allah korumuş ağlasa o kadar korkmazdın eminim.
Arkadaşlarda demiş zaten en iyisi yerde yatırmak ben uzun süredir bu fikri araştırıyorum
ÇOCUKLA YAŞAYAN MEKANLAR
Bak bu blogda var yer yatağı örnekleri büyük ihtimal ben de böyle bir şey yapacağım.

Hande gecmis olsun cok ay canim ya nasil korkmussundur tabi omrunden omur gidiyor insanin ikigun oncede mina yuruken dustu yuzunun ustune tikandi nefes alamadi bisey yuttu sandim ben yerde oyle yuzustu tikanip yatarken gorunce saniyelik olay ama arkami donmemle gormem bir oldu kusturdum hala kotuydu karsi komsunun kapisini kiriyordum calarken esim yoktu agladi kendine geldi dediler ama canimdan can koptu resmen yemekmi kaldi agzinda 1 dk once yemisti korkupmu oyle oldu nefes borusunami kacti hala blmyrm allahim dusecekler ama vicdan azabi cektirecek kaza bela vermesin korusun bebeklerimizi

selam herkese
iyi ebrum senden ne haber?
geldim eve
anacımda geldi benle
yarında arkadaşlar gelcek el birliğiyle üst evi temizliycez haftaya hafta sonu taşıncam allah izin verirse
geçmişi tam okuyamadım ama okuduğum bi kaç sayfadan öğrendim
kuzum yaşına girmiş gördüm kutlayamadım vaktinde((((((
allahım nice sağlıklı mutlu yaşlarını göstersin bizlere
kocamaaaaan öpüyorum yakışıklı oğlumu

Yasemin simdiden kolay gelsin diyeyim giremezsen kk ya diye eda zeynebede masallah valla ben gecmisten hicbisey htrlamiyrm suan hizlica baktim araara aslinda

ayy size de geçmiş olsun ya Allah beterinden korusun. Rabbim tüm bebekleri kazalardan belalardan korusun inş.

hoşgeldin yasemin evine nihayet:)

Allah kolaylıklar versin inş. senin için durmaz ama çok dikkat et kendine mercimeği unutma

hande çok geçmiş olsun canım..3 gün önce yaşadık bizde aynı olayı..çok fena yaa.allah korusun tüm bebekleri..
pelin sizede geçmiş olsun..bende dün televizyonda izledim 10 aylık bi bebek yemek yerken köfte soluk borusuna kaçmış tıkanmış morarmış hastaneye kaldırmışlar hemen..sonra ne olmuş söylemedi ama sağlığı iyidir inşallah..aklım gidiyo benimde allah yaşatmasın hiçbirimize..
yarın haberleşiriz kayınvalideciğin gidince..teşrifini neye borçlusunuz böyle:)
yasemincim kolay gelsin canım sanada kuzucuklarına dikkat et yavaş yavaş yap işlerini acelesi yok..bebişler daha önemli..

günaydın kızlar ben işteyim ayyyyy deli oldum içim gidiyor burada olmamak için
hande pelin çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın insanın aklı gider çok fena aman benim karyolasının parmaklıkları kademeli üst kademede boyun hizasına geliyor artık zaten sepetine almam çok sessiz uyanıyor bazen mesela geçen gün odasına girdim ayakta dönenceyle oynuyordu bir de beni görünce şımarıyor kaçmaya filan çalışıyor o zaman sepette olsa düşer
yasemin kolay gelsin tatlım kendini fazla yorma bırak 1 hafta da değil 3 hafta da yerleş yorulma mercimeği unutma nasılsın bebek nasıl ne zaman belli olacak damadım nasıl öp o yakışıklıyı benim için oh kokulu kokulu

sağolun kızlar, ben bişey yapmıycam haktana bakcam sadece :82:
ay pelin hande çok geçmiş olsun, ömürden ömür gitmek deyimini çok iyi anlatıyo öğretiyo bu afacanlar bize
allaha emanet yavrularımız
canım dünürüm nasıl olalım uğraşıp duruyorum haktanla
bronşioliti yeniledi ilaç kullanıyoruz şimdi daha iyi ama
mercimeğimi artık fasulyem diye seviyorum e büyüdü artık
haktanı 10 haftalıkken öğrenmiştim erkek olduğunu
fasülyem 12 haftalık oldu bu gitmeme öğrenirim inşallah
çok merak ediyorum yaf :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…