Dr gittik boyumuz 77 kilo 9900dr korkacak bişey yok ama yinede gayta baklaım dedi 4.30 kadar bekliyecez yapmazsa ilac yazacak bakalım .
Aman Öznurcuğum hastalıkta yeni kalktın fazla yorma kendini.bigeciğim bende 1 kesin ama daha fazlasınıda yapabilirsem ne güzel olur..ablamada söyleyeceğim bugün öda yapmak isteyebilir belki..bide banada özelden yada face den biri mesaj atsın lütfen hangi ipin olacağını..bide bige senden rica edeyim kaç ilmek başlayacaksın banada söylersen ona göre yapayım bende..çok anlamam örgü işinden ama elimden geldiği kadar işte..çok şey istedim biliyorum:)) şimdi temizliğe başlıyorum ev aldı başını gidiyo kaç gündür ..akşam misafirim var yarında uğrayamam bi arkadaşıma davetliyim:)) haydin görüşürüz inş.en kısa zamanda..
Bilge bana uyar yeter ki kar kış olup yollar kapanmasın.özelden mesaj atarım
bu durumda nevraya da uyuyorsa 8 ocak diyelim mi gidiş tarihinizi?
ve son kargo gönderme tarihimiz de 3 ocak olsun ki ziyaretten sonra gelen koli olmasın
lütfen herkes fikirlerini yazsın bunun için de anket açmayalım artık
listedeki herkese ipin adını sanını kaç numara şiş kullanılacağını örülüşünü bildirir ö.m atarım
valla ilmek sayısı olarak ne söylesem boş öznurcum sıkı mı örersin bol mu bilmem mümkün değil... iki sıra örüp enini ölçmek en sağlıklısı 15 cm olacak
ATKI LİSTESİ Kesin Mümkün
Bige 7 10
Canan 3 5
Öznur 1
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün
Müzeyyen
Meral
yine de eksik kalırsa bizim öğretmenlerden ya birden fazla örmelerini isterim ya da daha fazla öğretmene duyururum
Maaşallah Zeynep kuzusuna hadi ilaca da gerek kalmaz umarım.Dr gittik boyumuz 77 kilo 9900dr korkacak bişey yok ama yinede gayta baklaım dedi 4.30 kadar bekliyecez yapmazsa ilac yazacak bakalım .
Kızlar gunlerdır korktugum sey basıma geldı ve Emır bugun karyolasından düştü.Yerde kımıldamadan durdu bı 5 sn falan aklım oynadı,öldüm aglamaktan dr.falan derken neyse su an iyi ama bı akıl verın korkuluk falan tarzı bısey nerde bulurum ya da bu cocugu nerde nasıl yatırsam ?
Kızlar gunlerdır korktugum sey basıma geldı ve Emır bugun karyolasından düştü.Yerde kımıldamadan durdu bı 5 sn falan aklım oynadı,öldüm aglamaktan dr.falan derken neyse su an iyi ama bı akıl verın korkuluk falan tarzı bısey nerde bulurum ya da bu cocugu nerde nasıl yatırsam ?
Hande gecmis olsun cok ay canim ya nasil korkmussundur tabi omrunden omur gidiyor insanin ikigun oncede mina yuruken dustu yuzunun ustune tikandi nefes alamadi bisey yuttu sandim ben yerde oyle yuzustu tikanip yatarken gorunce saniyelik olay ama arkami donmemle gormem bir oldu kusturdum hala kotuydu karsi komsunun kapisini kiriyordum calarken esim yoktu agladi kendine geldi dediler ama canimdan can koptu resmen yemekmi kaldi agzinda 1 dk once yemisti korkupmu oyle oldu nefes borusunami kacti hala blmyrm allahim dusecekler ama vicdan azabi cektirecek kaza bela vermesin korusun bebeklerimizi
selam herkese
iyi ebrum senden ne haber?
geldim eve
anacımda geldi benle
yarında arkadaşlar gelcek el birliğiyle üst evi temizliycez haftaya hafta sonu taşıncam allah izin verirse
geçmişi tam okuyamadım ama okuduğum bi kaç sayfadan öğrendim
kuzum yaşına girmiş gördüm kutlayamadım vaktinde((((((
allahım nice sağlıklı mutlu yaşlarını göstersin bizlere
kocamaaaaan öpüyorum yakışıklı oğlumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?