2009 Aralık Anneleri

öznurcum sizede çok geçmiş olsun..süper gıcık bi hastalık ya ömerinde canına okudu..bütün huyu deişti çocuğun...

An itibarıyle k.v+k.p ikilisinin geliş tarihi ertelenmiş bulunmakta tamam bizim için farketmez demiş k.v ciğim.
Seviyorum ben bu kadını yaaa:86:

Allah muhabbetinizi arttırsın canım hadi gözün aydın

aa e süpermiş valla sevindim ebru:))
gececi kadrosu eksik bu akşam nerde burcuk ve pelin:))

YARIN GÜNDÜZCÜLER DUA EDECEK fazla sayfa yok diye

türkanı izliyorum zeynoşum uyudu kocişi zaten hiç uyanık göremedim düğünümüz hariç

Yazmaak dicekttimm tel kendi tsmamliyor cok kotu
Napiyosun uz bakalim biz iyi yiz Efe cok duskun bana fenaP

hoşgeldin nazan

selam millet
burcu geçmiş olsun maaile size.

misafirlri gönderdim mutluyum huzurluyum işleri halledebildiğim içinde gururluyum ama çok yorgunum. daha ütü yapmam lazım. bugün 3 makine çamaşır yıkadım

rekora imza atmak üzereyim dün de uyumadı cadı 4 gündür toplasan 8 saatlik uykuyla duruyorum. gece sabaha kadar nazla uğraşıyorum sabahtan akşama kadar çokyoğunuz işlerle uğraşıyorum. bide bu akşam süpriz hazırlamış kızım bana normalde doğdundan beri 9 da yatan kız 11 de uyudu artık başım filan dönüyo bayılmak üzereyim okadaaarrr yorgunumki anlatamam. geçmişe bakamadım dolayısıle. kimler resim ekledi biri toplu yazsında bakim ya eskiden resimlere girip son eklenenleri görüyodum şimdi hiçbişey bulamıyorum hadi kendinize iyi bakın... eğer bu gecede uyumazsa zaten büyük bi ihtimalle yarın hastaneden yazıyo olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…