Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne hos melikem
Sagol canim hosbuldumm![]()
Sinemadan geldik testereye gittik 3 boyutlu kasap tükkanı gibiydi midem kalktıı:82:![]()
ya ya güzeldi gerile gerile kocanın kolunu morarttımmm kıymetcigim
karşıya derken .. :26: biz ebrularla aynı yakadayız.. avrupa yakasındayız her ikimizde ..
yağmur uyandı kızlar çok teşekkür ederim heçmiş olsun di,leklerinize bigecim ben ölçerim resimde çekeyim eklerim tamam ama en düzgün 1 ters bi düz durur hazır gibi olur eşim izinli evde o yüzden pek bakamıyorum müsait olunca eklerim berede yapğalım bari takım olsun öle tek olmasın üşenmeyin hadiii :))))))))
Evet aynı yakadayız sizden yükler götürürüz sorun olmaz. :13:
An itibarıyle k.v+k.p ikilisinin geliş tarihi ertelenmiş bulunmakta tamam bizim için farketmez demiş k.v ciğim.
Seviyorum ben bu kadını yaaa:86:
herkese gunaydınnnnnn
bugun kızımla beraber uyuduk,,ben yanında olunca uzun uyuyır baya ya guzel uykumu aldım.
ne yapsak kocışımı ayrı odaya gondersek,,gercı alışsın ıstemıyorum bu seferde ama uyku oyleee guzeldıkııııııııı:97:
günaydınn..
bende kesintisiz en azından 3 saat uyumak istiyorum gece..zeynep odasında yatıyor 2 gecedir ben mahfoldum yarım saatte bir kalkmaktan..bide dün 1 kez uyutmuştum acaba gündüz fazlamı uyuyor dedim..ama hiçbişey değişmedi..sabahta 7.30 da ayaktaydı..nezaman bi uyku düzenimiz olacak bizim((
ben de anneme sordum 1 ters 1 düz dedi çocuk atkısı 2 ters 2 düz olmaz dedi kendüleri bereyi ben de düşündüm ama hangisinin başına göre yapacağız biz şu atkıyı bir halldelim evet bugün artık karar verilsin