2009 Aralık Anneleri

valla melike bazen acayip şevkimi kaybediyorum... Hadi diyip duruyorum baktım olmadı iş arasında vakit ayırdım 10 taneye indirdim seçeneği hala bu durumdayız ne diyim bilmiyorum yani
ellerin kolların onları bulup beğenen gözlerin dert görmesin

evetttttttttttt aynı seçmişiz bitsin de alıp başlayalım
Hemen başlayalım

bige hepsi çok güzell ama ben birini daha çok beğendim .. ve oyumu ona verdiimm.. sonra bi baktım herkes benimle yanı fikirdeymiş..

ellerin kolların onları bulup beğenen gözlerin dert görmesin

Hemen başlayalım

bige hepsi çok güzell ama ben birini daha çok beğendim .. ve oyumu ona verdiimm.. sonra bi baktım herkes benimle yanı fikirdeymiş..

valla bigecim bana kalırsa hepsinden alıp hepsinden örelim bacım:86:
Inan renkler süpermiş

bilge valla hem fikir senden hem yünleri seçtin neredeyse alıp vereceksin elimize

ben bu hatundan herşeyi beklerim melike ama abarmayım artık

teşekkürler arkadaşlarım :87:
onu da düşündüm meral okuldakilerle halledip kargoya mı eklesem diye böyle kasılıyorum zira hadi demekten

teşekkürler arkadaşlarım :87:
Onu da düşündüm meral okuldakilerle halledip kargoya mı eklesem diye böyle kasılıyorum zira hadi demekten

ypk canım be yarına kadar hallolur az da oy olsa yapacağız kaç tane olursa üstünü tamamlarız bir şekilde

örmeyecek/öremeyecek olanlar da lütfen oy kullansın kızlar hepimiz adına hazırlanacak sonuçta
oylama yarın öğlen kapanacak
Ben de maalesef değil yün örmek ilmek atmış değilim hayatım boyunca.
Ama oyumu kullandım. Aslında bizim k.v. örerdi güzel ama ne yazık ki rahatsızlığından dolayı (diyaliz) artık kolunu kullanamıyor bu tür işlerde.

ebrucum siz zaten teslimatını yapacaksınız en zor kısmını yani bu durumda kargoları sana yollıycaz herhalde var mıdır evi rahatsız etmeden gönderebileceğimiz bir yer?

Ebru sana sorun olursa banada gönderebilir siniz.. Benim kuduruk paşa gündüzleri hiç uyumadıı için sorun olmaz yani.. Hem yurtiçi hemde mng ile aynı sokaktayız biz..

ebrucum siz zaten teslimatını yapacaksınız en zor kısmını yani bu durumda kargoları sana yollıycaz herhalde var mıdır evi rahatsız etmeden gönderebileceğimiz bir yer?

Ebru sana sorun olursa banada gönderebilir siniz.. Benim kuduruk paşa gündüzleri hiç uyumadıı için sorun olmaz yani.. Hem yurtiçi hemde mng ile aynı sokaktayız biz..
Uyku meselesi değil de evde durma meselesi yüzünden Nevra'ya yollayalım öyleyse oradan yükler götürürüz.

sizin evden karşıya taşımak için mutlaka taksi gerekecek ama?

Bige senin orecek 2 arkadasinin yun parasini ben sana yollayayim benimde katkim olsun olurmu

diğer alınacak malzemelerle zaten katkın olacak güzelim bir yumak yünü de ben ısmarlamış olayım sana

Uyku meselesi değil de evde durma meselesi yüzünden Nevra'ya yollayalım öyleyse oradan yükler götürürüz.

kargo şirketleriyle bir konuşsak bürodan teslim alma seçeneği var bildiğim kadarıyla... Nevralar anadoluda değil mi?

Bende oyladim bu arada umut iyi gunlerde kullansin hediyesini son
Model arabasi oldgu gunleride gorelim insallah

aaaamin canım inşallah.... o arabayı gelin arabası yapalım bir de di mi
anacıııım şimdi düşündüm de bunlar harbiden evlenecek falan olursa bizleri düşünebiliyor musunuz düğünde

aaaaa benim gitme vaktim gelmiş yarın konuşuruz öpüyorum hepiciğinizi

bizimde evde her an biri var ..sorun olmaz .. zaten kargo şirketiyle kanki oldumm .. sürekli eve bişey getiriyorlar..

geçmiş olsun canan göz tansiyonuda baş ağrısı ve bulantı yapar

aynen canım ya baş ağrı ve bulantılarım var bugün yattım mesela hep eşim evde allahtan o baktı yağmura dinlendim bnde abimlede konştum gözünün önünde siyah benekler uçuşur falan dedi şimdilik yok öyle bişy sen nerden biliyorsun tandığın birindemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…