2009 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canancım. hiç sinüs filmi falan çektirdin mi canım başağrısı için? tabi göz problemi de yapıyor olabilir.

yok çektirmedim dahiliyeye gittim ordaki doktorda migren olabilir nörolojiye bir görün dedi gitmek lazım aslında ya

maş. yağmura da bu rada :nazar:
sağol teyzesi
canan bu arada baş ağrıların düzenliyse migrende bulantı yapar
evet doktorda dedi inşallah yokturya migrenden çok korkuyorum
canan bişey sorucam sana..yağmurda kalça çıkığı vardı sanki doğrumu hatırlıyorum..2 bez kullanıyodun filan..
kardeşimin bebeğindede biraz varmış kalça çıkığı..nasıl şimdi geçtimi sizinki..

geçti öznur çok işükür çok sıkı takip istiyor eğer varsa mutlaka tedaviye başlasın ilk 3 ay çok önemli yoksa belden aşağısını alçıya alıyorlar pavlink bandajı yapılabiliyor çook zor rabbim korusun yada operasyon geçirebiliyorlar iyileşmessede topal kalıyorlar çook önemli çook ben bi sürü doktora gittim 4-5 tanesi yoık bişey dedi onlar yok dedikçe doktor değiştim valla ama vardı ve düzeldi şükr

yağmur uyandı kızlar çok teşekkür ederim heçmiş olsun di,leklerinize bigecim ben ölçerim resimde çekeyim eklerim tamam ama en düzgün 1 ters bi düz durur hazır gibi olur eşim izinli evde o yüzden pek bakamıyorum müsait olunca eklerim berede yapğalım bari takım olsun öle tek olmasın üşenmeyin hadiii :))))))))

hiç sorma pelin sabrım bitti gitti resmen ya
yazamk istediğim hiçbişeyi yazamadım, şimdide hatırlamıyorum zaten

canancım çok geçmiş olsun canım, yazamadım gitti ya

İyiyiz nilkün teyzesi dr götüremedim doluymuş beyefendi yarına randevu verdiler aksama kadar iyiydi biraz önce tekrar cırrrrrrrrrrr ama ates halsizlik yok bol su içiriyorum muz patates pirinc falan veriyoruz

İyiyiz nilkün teyzesi dr götüremedim doluymuş beyefendi yarına randevu verdiler aksama kadar iyiydi biraz önce tekrar cırrrrrrrrrrr ama ates halsizlik yok bol su içiriyorum muz patates pirinc falan veriyoruz
amman iyi keyfi yerinde olsunda,

bende yavaş yavaş toparlaanyım, 2 gün yokum
hepinizi ve kuzuları öpüyorum :8::54::54::54::54:

nilkün çıkmamışsın kuzularını öp bizim için ben bu hafta iş yeri yüzünden hem ctesi hem pzazar çalışıcam offf offf bu hafta bana haftalık izin yok

Hay allahim yazamadim bir canan cok gecmis olsun umarim biranoce tedavi olursun ve gecer
sağol pelin inşallah
hiç sorma pelin sabrım bitti gitti resmen ya
yazamk istediğim hiçbişeyi yazamadım, şimdide hatırlamıyorum zaten

canancım çok geçmiş olsun canım, yazamadım gitti ya
sağol nilgün ayy bu site çok fena oldu ya

geçmiş olsun cnm ne oldu ishalmi oldu kuzucuk kıyamam

Nihayet resım yükledım arkadaşlar aman yaaa 2 gun uğraştım,,bı daha da yuklermıyım bılmıyorum yanı bun ınat ettım ama:47:

Back