geçmiş olsun canancım. hiç sinüs filmi falan çektirdin mi canım başağrısı için? tabi göz problemi de yapıyor olabilir.
yok çektirmedim dahiliyeye gittim ordaki doktorda migren olabilir nörolojiye bir görün dedi gitmek lazım aslında ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canancım. hiç sinüs filmi falan çektirdin mi canım başağrısı için? tabi göz problemi de yapıyor olabilir.
sağol teyzesimaş. yağmura da bu rada![]()
evet doktorda dedi inşallah yokturya migrenden çok korkuyorumcanan bu arada baş ağrıların düzenliyse migrende bulantı yapar
canan bişey sorucam sana..yağmurda kalça çıkığı vardı sanki doğrumu hatırlıyorum..2 bez kullanıyodun filan..
kardeşimin bebeğindede biraz varmış kalça çıkığı..nasıl şimdi geçtimi sizinki..
Evet aynı yakadayız sizden yükler götürürüz sorun olmaz. :13:karşıya derken .. :26: biz ebrularla aynı yakadayız.. avrupa yakasındayız her ikimizde ..
nilkün kullanıcı adı nasıl degişiyorrrrr
nilkün kullanıcı adı nasıl degişiyorrrrr
slmlar kızlar bende ismimi değiştirmek için mail attım bakalım değişicekmi![]()
amman iyi keyfi yerinde olsunda,İyiyiz nilkün teyzesi dr götüremedim doluymuş beyefendi yarına randevu verdiler aksama kadar iyiydi biraz önce tekrar cırrrrrrrrrrr ama ates halsizlik yok bol su içiriyorum muz patates pirinc falan veriyoruz
sağol pelin inşallahHay allahim yazamadim bir canan cok gecmis olsun umarim biranoce tedavi olursun ve gecer
sağol nilgün ayy bu site çok fena oldu yahiç sorma pelin sabrım bitti gitti resmen ya
yazamk istediğim hiçbişeyi yazamadım, şimdide hatırlamıyorum zaten
canancım çok geçmiş olsun canım, yazamadım gitti ya
İyiyiz nilkün teyzesi dr götüremedim doluymuş beyefendi yarına randevu verdiler aksama kadar iyiydi biraz önce tekrar cırrrrrrrrrrr ama ates halsizlik yok bol su içiriyorum muz patates pirinc falan veriyoruz