Ya akil verin dis gicirdatmaya basladi mina napsaM acaba
heeeeyyyyyyttttt daalın ben geldimmmmm :)))
Kızlar siz kac numara aldınız ayakkabıyı 21 numara aldım ben satıcı cocuk abla bunu 16 aylıga veriyorum dedi ama 20 numarada tam oldu her ay ona ayakkabımı alacaz
bizim ayakkabıları tavsiye ederim benim kızda başka ayakkabı giyince yürüyemiyo bunlar çok yumuşak heryeri deri. altının yarısına kadar. nası bi tarifse :) koyarım resmini..
ilk uyku sayılmaz pelin o sabah uykusunun bölünmüş hali :)) gerçi iyi oluyo işte o uyuyunca kahvaltı edip evi topluyorum uyanıyo.. ikinci uykusundada yemek yapıyorum varsa başka bi iş onu yapıyorum..
kız bırak kızı ne biberonu ben artık naza suyu bardakla içiriyorum hatta geçen gün pipetle içti :s
ama eskisine gore daha yaramaz daha hareketliler yaw yorulmazmi bu bebeler ben yorulyrm inan bugun universiteden arkds aradi 6 aylik bebegi dedin iyi gunlerin diyor cok kotusun ben buyudukce rahatliyacagim saniyordum dedim en fazla oda da donup duruyordur sende laptop elinde oturup bkyrsundur bize oturmak haram suan :))) ya tabiki su var hasta olup durgunlasacagina ben bu yorgunluga binkat raziym ama bir gercek varki cok yoruluyor insan
tamam cnm herkese iyi geceler ben yatmaya gidiyorum kız uyumuşken yatayım huzurlu uzun uykular olsun kuzulara..
geçmiş olsun hande
tesekkur ederim canancım bu dobişlikle olacagı buydu...Gerçi butun gun ayagım altıma gelmıyo yemek ise sadece ayak ustu atıstırmaktan ibaret ama offf
geçmiş olsun tam olarak nedemek ama ben anlamadım troidlerle filanmı alakalı..
Gecmis olsun hande allah sifa versin yemeden duzenli zayiflanmiyor eminim biliyorsundur ama
Ben turkcelle gicik oldum aveayami tasisam acaba dyrm numarami avea kullanip memnun olan varmi nilgunede bir danisayim yarin mina firsat verirse
Himm onada bakayim cekiyormu gercekten heryerde peki gerci ardahanda cekiyor diyorsun daha ne olsun :)) benim turkcell arka odada cekmiyor da :)turkcelden bizde memnun kalmadık pelin vodafone a geçtik çok memnunuz kontörlü bizimki heryöne 10 dk 50 kuruş ayrıca her ay 100 dakika bedava veriyor heryöne yine istersen sms falanda varmış bilmiom onu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?