2009 Aralık Anneleri

Ya akil verin dis gicirdatmaya basladi mina napsaM acaba

aynen canım sinir oluyorum ama anlamıyor fdaha dişler değişik geliyor heralde

heeeeyyyyyyttttt daalın ben geldimmmmm :)))

hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin

Kızlar siz kac numara aldınız ayakkabıyı 21 numara aldım ben satıcı cocuk abla bunu 16 aylıga veriyorum dedi ama 20 numarada tam oldu her ay ona ayakkabımı alacaz

19 aldık tam oldu önden çok az boşluk var 1 ay sonra yeniden artık maaşbağlayacağız bu bebelere

bakalım resime benim kız biberonu hiççççç almadı insan 2 yudum içer yok bardakla içiyor suyunu

aynen canım sağlıklı olsunlar kudursunlar o yaşın özelliğide o enerji bombası gibi dolanıyorlar yaramazlık yapıyorlar

tamam cnm herkese iyi geceler ben yatmaya gidiyorum kız uyumuşken yatayım huzurlu uzun uykular olsun kuzulara..

inşallah fırsat olur tanışırız biz senle diğer forumdan beraberiz

ay pelin güldürdün beni gece gece.. bende öyle bi siteden baktım valla.. burcuna.. ozaman ben gidim yatim :) hem gece emzik görevim var yerine getirmeliyim.. çamaşırlar kurutmada onu bekliyodum ama daha fazla dayanamıcam.. dün gece hiç uyumadıkta biz.. sürekli memedeyid sabaha kadar ne sıkıntısı vardı anlamadım bi sağa döndü bi sola döndü mıkır mıkır mızır mızır sabah ettik.. ayy zaten yarın iş var of allahım ya...

Ben turkcelle gicik oldum aveayami tasisam acaba dyrm numarami avea kullanip memnun olan varmi nilgunede bir danisayim yarin mina firsat verirse

Gecmis olsun hande allah sifa versin yemeden duzenli zayiflanmiyor eminim biliyorsundur ama

bılıyorum onu pelin ama ben zayıflıyım dıye ugrasmıyodum tmm kabul edıyorum ama oyle aman aman yaglı hamur işi kek borek corek de tuketmıyorum kı oturup nerden cıktı

Ben turkcelle gicik oldum aveayami tasisam acaba dyrm numarami avea kullanip memnun olan varmi nilgunede bir danisayim yarin mina firsat verirse

turkcelden bizde memnun kalmadık pelin vodafone a geçtik çok memnunuz kontörlü bizimki heryöne 10 dk 50 kuruş ayrıca her ay 100 dakika bedava veriyor heryöne yine istersen sms falanda varmış bilmiom onu ama

Dogumgunu menusune mi pirincli mercimek yapmisti annem ben tel sehriye salatasini cok begendim arada ypyrm birde gavurdagini cok severim normal menu icinse

turkcelden bizde memnun kalmadık pelin vodafone a geçtik çok memnunuz kontörlü bizimki heryöne 10 dk 50 kuruş ayrıca her ay 100 dakika bedava veriyor heryöne yine istersen sms falanda varmış bilmiom onu ama
Himm onada bakayim cekiyormu gercekten heryerde peki gerci ardahanda cekiyor diyorsun daha ne olsun :)) benim turkcell arka odada cekmiyor da :)

Amanin niye ugrasmiyorsun handecim o zaman ugras hem
Dert yanip hem ugrasmamak olmaz ben yine nesfitlere baslayacagm bir 5 kilo gitse iyi olacak valla gel beraber baslayalim

valla cok haklısın cok da guzell olur aldım paket paket dolap beklıyo,zaten benı hep bi durtmek lazım nedense...

iyi geceler arkadaşlar umarım herkes iyidir ben bişi danışcam oto koltuğu almak istiyorum öneriniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…