2009 Aralık Anneleri

Ay aklimdayken ebru sana tesekkur edip duruyrm valla mina sıkılmadan yarim saat vakit gecryr kitaplarla sıkılinca yemeye basliyor cilt yerlerini kopardi bazilarinin ama o ayri :)) benim kiz pek seviyor kitaplari insallah devam eder buyuyuncede gerci aksamlari eskiden kisin ozellikle esimle hep elimizde bir kitap olurdu ay ne kadar cook eskiden gibi gorupte alisirmis cocuklar evde kitap okundugunu kitaplardan havhav demeyi ogrendi aciyor kopegi buluyr havhav diyor evdeki kitaplardan sıkılmıs meger haberim yokmus tekrar tskederim

Dogumgunu menusune mi pirincli mercimek yapmisti annem ben tel sehriye salatasini cok begendim arada ypyrm birde gavurdagini cok severim normal menu icinse
yok canm ya misafr gelcekte gülay mutfakta: Üç Renkli Patates Salatası
şu hoşuöa gidiyor ama
Himm onada bakayim cekiyormu gercekten heryerde peki gerci ardahanda cekiyor diyorsun daha ne olsun :)) benim turkcell arka odada cekmiyor da :)
valla çekmez die turkcel aldı eşim geldik full cekiyor :)
aveada çok ii diye duydum komşum kullanıyor mesela 30 tlmi neymişmaylık sınırsız
Amanin niye ugrasmiyorsun handecim o zaman ugras hem
Dert yanip hem ugrasmamak olmaz ben yine nesfitlere baslayacagm bir 5 kilo gitse iyi olacak valla gel beraber baslayalim
işe yarıyormu gerçekten pelin ya 53üm şuan ama 50 olmak istorum süte etkisi olurmuki yaa
Kacgun girmedim ya minada uyudu diye durmadan yazyrm yalniz :))

valla hızınıza yetişemiyorum ucak bileti almaya calısırken 4 sayfa yapmıssınız hoş onuda beceremedim thy de sorun var sinir etti .Trigliserid sadece yemekle alakalı bişey degil kalıtsal canım ailende varsa annem dayım hepsininki 5 katı bizde üstelik hap kullanıyorlar ama inmiyor dobişlik dersen o bizde son safhada kendimle dalga geciyorum ikinci de karnımda herhalde diye ama zayıflıyacam acayip kararlıyım .gerci sibel gitti ama benim kız kesintisiz uyuyor masallah diyeyim tek memesi düserse veya su isterse mıkırdanır verdimmi devam eder

Masallah eda ya yalanci memeden dolayi sanirim mina nefret edyr yalanci memeden ne kadar istdm alismasini emmiyormu seni esimin elemani geldi esiyle bayramlasmaya 14 aylik kizini memeden kesmis deliksiz uyuyormus eskiden 5-6 kere kalkarmis falN o yuzden sordm

valla hızınıza yetişemiyorum ucak bileti almaya calısırken 4 sayfa yapmıssınız hoş onuda beceremedim thy de sorun var sinir etti .Trigliserid sadece yemekle alakalı bişey degil kalıtsal canım ailende varsa annem dayım hepsininki 5 katı bizde üstelik hap kullanıyorlar ama inmiyor dobişlik dersen o bizde son safhada kendimle dalga geciyorum ikinci de karnımda herhalde diye ama zayıflıyacam acayip kararlıyım .gerci sibel gitti ama benim kız kesintisiz uyuyor masallah diyeyim tek memesi düserse veya su isterse mıkırdanır verdimmi devam eder

evet cnm oyleymıs bende netten okudum,bana da acil ilaca baslıycaz verdi receteyı gıttım eczanede aklıma emzırdıgımı soylemedıgım geldı gerı gıttım dr.a receteyı yırttı attı dıyet verdi bakalım 40 yas altı trigliserit cok tehlıkelıymıs ailede varsa sende dıkkat et bari...

Canan bende yaradi ben oyle verdgim dusunuyorum 1 araliktan yilbasina kadar deneyecegim yine insallah o sebepten vermisimdir sute etkisi olacak bisey degilki kahvalti veya ogle yemegi yerine yiyordum ben genelde ogle yemegi yada kahvalti bebisle edilmiyor ya ogun atlamadigin icin iyi de oluyor bence birde esra onermisti dia marketin kendi urununu almistim icinde yok yok besleyici bile bence

Bu arada ben yatar,kuzular sabah 11 e kadar delıksız uyusun bızde yılda 1 kere sabah uykusu alalım insaallah...beyimiz hala gelmedi eve dur bakalım kacta gelecek pis kocatan...

Canan bende yaradi ben oyle verdgim dusunuyorum 1 araliktan yilbasina kadar deneyecegim yine insallah o sebepten vermisimdir sute etkisi olacak bisey degilki kahvalti veya ogle yemegi yerine yiyordum ben genelde ogle yemegi yada kahvalti bebisle edilmiyor ya ogun atlamadigin icin iyi de oluyor bence birde esra onermisti dia marketin kendi urununu almistim icinde yok yok besleyici bile bence
biz yağmurla yiyoruzya bi yudum o bi yudum bn yoksa yemiyor cadı

selaamm arkadaşlar bağlantım kötü heran düşebilirim.bu yazdığım gidermi onuda bilmiyorum herkes iyidir inş.biz iyiyiz

Bu arada ben yatar,kuzular sabah 11 e kadar delıksız uyusun bızde yılda 1 kere sabah uykusu alalım insaallah...beyimiz hala gelmedi eve dur bakalım kacta gelecek pis kocatan...

bnm eşimde yok bu gece nöbetçi :) sabah gelir

iyi geceler hande

ebru şimdiden canberkin 1. yaşı kutlu olsun cnım. huzurlu sağlıklı mutlu ailesiyle ve sevdikleriyle çok güzel bir hayat sürsün inş.
sabahtan anneme kaçıcam girmyee fırsatım olmaz diye yazıyorum şimdiden. cebinde yok bende listede de yok:(

evet sunum güzel kolayda oluyor pelin rondoda yapıyorum ben kalıba koyuyorsun dün denedim ama kırmızı lahana koydum pancar yerine iyiyle kötü arasıydı kuru geldi biraz yağ ekşi falan koyarak yapıcam bi dahakine

nazan hoşgeldin nasılsın yerleştinmi

herkse iyi gceler bu arada. gidenlere Allah rahatlık versin uzun ve kesintisiz uykular olsun inş.

Ay aklimdayken ebru sana tesekkur edip duruyrm valla mina sıkılmadan yarim saat vakit gecryr kitaplarla sıkılinca yemeye basliyor cilt yerlerini kopardi bazilarinin ama o ayri :)) benim kiz pek seviyor kitaplari insallah devam eder buyuyuncede gerci aksamlari eskiden kisin ozellikle esimle hep elimizde bir kitap olurdu ay ne kadar cook eskiden gibi gorupte alisirmis cocuklar evde kitap okundugunu kitaplardan havhav demeyi ogrendi aciyor kopegi buluyr havhav diyor evdeki kitaplardan sıkılmıs meger haberim yokmus tekrar tskederim
Ah canım ne kadar sevindim ne güzel inşallah hep sever kitapları Canberk de çok seviyor güzel oyalanıyor kitabını getir oğlum diyorum hemen alıp geliyor okuyor aklınca maaşallah kuzucuklarımıza odasına da kitaplık yaptıracağım kendi boyunun erişip alabileceği kitapları görebileceği şekilde olacak bu arada oda tasarımımız da tamamladı gibi bir şey yarın siparişi veriyoruz artık ne zaman gelirse bakalım.

yaa bende vermek istiyorum kilooooo sevmiyorum görüntümü
dia bizim alt tarafa açılacakmış reklam asmışlar üst yolda da bim a101 şok var:))) eski evin orda in cin top oynuyordu burası da yakın merkeze ben böyle seviyorumm

sen de kimsin tanımaıdım ben seni:P
az az şeyler kaldı canan.bebişle çok zor oluyor.günlük işlere yetişemezken...oturmadan akşam oluyor doğru dürüst uyumadan sabah oluyor.zor vallahi.halımız yok hala.yıkamaya vermiştik.gününde getirmediler.ertelediler sonra biz bayraama gittij şimdi arıyoruz açmıyorlar.gitti halılarrrrrrrrrrrrrrrrrr
siz nasılsınızz

Back