Ya akil verin dis gicirdatmaya basladi mina napsaM acaba
aynen canım sinir oluyorum ama anlamıyor fdaha dişler değişik geliyor heralde
heeeeyyyyyyttttt daalın ben geldimmmmm :)))
hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin
Kızlar siz kac numara aldınız ayakkabıyı 21 numara aldım ben satıcı cocuk abla bunu 16 aylıga veriyorum dedi ama 20 numarada tam oldu her ay ona ayakkabımı alacaz
19 aldık tam oldu önden çok az boşluk var 1 ay sonra yeniden artık maaşbağlayacağız bu bebelere
bizim ayakkabıları tavsiye ederim benim kızda başka ayakkabı giyince yürüyemiyo bunlar çok yumuşak heryeri deri. altının yarısına kadar. nası bi tarifse :) koyarım resmini..
ilk uyku sayılmaz pelin o sabah uykusunun bölünmüş hali :)) gerçi iyi oluyo işte o uyuyunca kahvaltı edip evi topluyorum uyanıyo.. ikinci uykusundada yemek yapıyorum varsa başka bi iş onu yapıyorum..
kız bırak kızı ne biberonu ben artık naza suyu bardakla içiriyorum hatta geçen gün pipetle içti :s
bakalım resime benim kız biberonu hiççççç almadı insan 2 yudum içer yok bardakla içiyor suyunu
ama eskisine gore daha yaramaz daha hareketliler yaw yorulmazmi bu bebeler ben yorulyrm inan bugun universiteden arkds aradi 6 aylik bebegi dedin iyi gunlerin diyor cok kotusun ben buyudukce rahatliyacagim saniyordum dedim en fazla oda da donup duruyordur sende laptop elinde oturup bkyrsundur bize oturmak haram suan :))) ya tabiki su var hasta olup durgunlasacagina ben bu yorgunluga binkat raziym ama bir gercek varki cok yoruluyor insan
aynen canım sağlıklı olsunlar kudursunlar o yaşın özelliğide o enerji bombası gibi dolanıyorlar yaramazlık yapıyorlar
tamam cnm herkese iyi geceler ben yatmaya gidiyorum kız uyumuşken yatayım huzurlu uzun uykular olsun kuzulara..
inşallah fırsat olur tanışırız biz senle diğer forumdan beraberiz