2009 Aralık Anneleri

melike sobe!! :)) zeynonun ayakkabılarına bayıldım güle güle gyisin. ya ben bu foruma alışamadım henüz alışkanlıklarından zor vazgeçen bir insan olarak ne geçmişe bakmak geliyo içimden ne yazı yazmak ne başka bişi.. üff alıştırmaya çalışıyorum kendimi.. aradığımıda bulamıyorumzaten.. atladığım birileri varsa kusura bakmasınlar valla.

hojjbulduk sibelcim, çok şükür iyiyiz, sizler nasılsınız?? boncuğu takipteyim faceden ;)))

hojjbulduk sibelcim, çok şükür iyiyiz, sizler nasılsınız?? boncuğu takipteyim faceden ;)))

gördüğün gibi işte burcucum :) cadının teki oldu bu onunla uğraşıyorum. bugün bi parka götüriim hava alsın dedim. salıncağa bindirdim sonra indir indirebilirsen. parktaki herkes tanıyo artık bizi :D

Masallah omere minanin suan 6 dis var 2 alttan cikmisti haziranda hala altda 2 tane ya ne diycem uzun zamandir giremyrm eskisi gibi sebep mina artik gunde 1 kere uyuyor annem e buyudu artk diyor :( ama olmazki 1 kere ne is ne keyif yapilir nazar degmesin diye soylermisiniz bilmem ama sizde durumlar ne bugun mesela 1 de uyudu 1-1,5 saat baska yok simdi az once sizdi zorla eskiden gunduz uyumazsa erken uyuyordu gece

:64::64:Bizde bugün zeynebe ayakkabı aldık hoş daha yürümeye niyeti yok ama olsun :) Bu arada üstten 2 dişimiz de patladı bugün itibariyle artık 4 dişli bu cadı

1 saat yine iyi be pelin beterin beteri var yağmur 2 kez uyuyor ama sadece 10 dakika gündüz uykumuz azaldı iyice

ah pelin aynı dert bizdede var 8 de kalktı 11 de uyudu yarım saat saat 6.30 a kadar uyku yoktu 1 saat daha uyudu ve 12 ye kadar oturuyor bu kız ben hiç hatırlamıyorum 9 da uyudugunu 12 1 insallah düzelir diyorum gerci bunun babası da böle gece oturur gündüz uyur tek benzer yönleri

herkese iyi akşamlar,
sibel merhaba ben sana özelden mesaj attım ama site bir değişik olduğu için sana ulaştı mı bilmiyorum. şu maltepedki doğum günü yeri ile ilgili ben küçükyalıda oturuyorum ve evde yapmayı düşünüyorum ama çok uygun olduğunu yazından okuyunca belkide dışarıda yaparım diye düşündüm. mekan neresi yazarsan sevinirm

Masallah omere minanin suan 6 dis var 2 alttan cikmisti haziranda hala altda 2 tane ya ne diycem uzun zamandir giremyrm eskisi gibi sebep mina artik gunde 1 kere uyuyor annem e buyudu artk diyor :( ama olmazki 1 kere ne is ne keyif yapilir nazar degmesin diye soylermisiniz bilmem ama sizde durumlar ne bugun mesela 1 de uyudu 1-1,5 saat baska yok simdi az once sizdi zorla eskiden gunduz uyumazsa erken uyuyordu gece

ben nettende baktım bir yaşından sonra günde bir kez öğlen uykusu yazıyor normal yani. benim kızın uyku düzeni bi değişik olduğundan kriter olmaz sanrıım ama yazim. sabah 7 de kalkıyo kahvaltısını ediyo altını değişiyorum az oynuyoruz 9 da geri yatıyo 1 saat uyuyo sonra öğleden sonra bidaha uyuyo.. yani o sabahki sayılmazsa bizimkide günde bi kere uyuyo :))

:64::64:Bizde bugün zeynebe ayakkabı aldık hoş daha yürümeye niyeti yok ama olsun :) Bu arada üstten 2 dişimiz de patladı bugün itibariyle artık 4 dişli bu cadı

hadi bakalım dişinizde ayakkabınızda hayırlı olsun. kazasız belasız giysin :)

Sibel gecti galiba & insallah nazin gozu facedeki yeni resimlerden anladgm kadaryla

ya sorma pelin şurubu kesince gözü geçti.. doktor vitamin şurubu alerji yapmaz dedi o şurubun içindede vitamin dışında başka hiçbişey yokmuş ama b vitamini var içinde o büyük insanda bile aşırısı rahatsızlık yaratırmış.. bi o olabilir dedi.

Kızlar siz kac numara aldınız ayakkabıyı 21 numara aldım ben satıcı cocuk abla bunu 16 aylıga veriyorum dedi ama 20 numarada tam oldu her ay ona ayakkabımı alacaz

Ya mina 20 dk 2 veya 3 kere uyurdu ama fix saatle alistim sanirim o duzene 21:30 da da yatardi uyumasi 1 saatide bulurdu bazen ama klasik duzenimiz vardi canan yoksa dogru diyorsun 1 saat iyi bir uyku ama sabahtan aksama 1 mola o da ne mola yemek yap ortaligi topla :)) az geliyor valla ay eda benim esimde 4 de anca uyuyor ben minadan once tavuk gibiydim hayatta disari gezmeye gitmyrsak bemi uyanik bulamazdin gece

ay canım mesaja nerden bakılıyo daha anlamadımki :) süreyyapaşa sahilde.. mekan çok şirin çok güzel.. internet siteleri yapım aşamasındaymış. palmiye eğlence merkezi (hacıoğlunun altı zaten oraya bağlıymış) kadın istediğniz kadar mama sandalyesi getirtirim dedi. ben çok beğendim.. ben doğum günün yapmıcam ama yapcak olsam orda yapardım :)

21 numara ama ben birtanede yumusak ayakkabi almaliyim mina bunlarla yuruyemyr :( sibel ilk uykusu sayilir :))) iyide benim kiz hemen 1 yasinda diye buna uymalimiydi :)) biryerde de biberondan bardaga gecis diyor ben biberona alistrmaya calisyrm hala :)

Son düzenleme:
Burcu hoşgeldin canım Ömer e geçmiş olsun çok ama çok tatlı olmuş maaşallah bin kere.

Pelin, Canberk genelde günde bir sefer uyuyor iki iki buçuk saat bir seferde.
Bazen de iki kere ilki kısa oluyor bir saat kadar ikincisinde iki iki buçuk saat uyuyor ama bu seferde gece on iki bire kadar oturuyor o da iyi değil yani.

QUOTE=biyologeda;16283203]Kızlar siz kac numara aldınız ayakkabıyı 21 numara aldım ben satıcı cocuk abla bunu 16 aylıga veriyorum dedi ama 20 numarada tam oldu her ay ona ayakkabımı alacaz[/QUOTE]

ben pançodan aldım ordaki kız dediki genelde 20 numara veriyoruz dedi ama benimkine büyük geldi :) 19 numara bizimki.

Ya ben siparisle olmuyor bu isler ama eski duzeni istyrm uyku ve yemekte bugun ne verdiysrm ki sebze puresine bayilir elinle cikardi kustu bile yemek istemedigi icin en son cubuk kraker yiyip uyudu :(

pelincim yaklaşık 2 aydır gündüzleri sadece 1 uyuyo onda da max.1 saat...delirmek üzereydim artık, annem ısrarla 1.5 yaşına kadar 2 uyku uyucak dio...ankaradaki doktora gittik, uykuyu artık gündüzleri 1 kereye indiriyoruz dedi...zaten bebekler kendi ihtiyaçlarını belirler demekki ömer e uzun zamandır tek uyku yetiyomuş dedi...
diyemedimki ona yetebilirde bana yetmiyo :)))

Back