2009 Aralık Anneleri

Masallah eda ya yalanci memeden dolayi sanirim mina nefret edyr yalanci memeden ne kadar istdm alismasini emmiyormu seni esimin elemani geldi esiyle bayramlasmaya 14 aylik kizini memeden kesmis deliksiz uyuyormus eskiden 5-6 kere kalkarmis falN o yuzden sordm
ne emişmesi pelin keske benim kız meme cok istedi de benim süt cogalmayınca mama+meme oldu sonra 6 aydamn sonrada kesmek zorunda kaldım hapa baslayınca ben

hadi kızlar herkese iyi geceler sesiz sakin huzurlu geceler.. ya bidakka yatmaya gitmeden iyi geceler dedim aklıma geldi dün bi arkadaşım bendeydi onunda kızı aralıkta doğdu gece hiç kalkmıyomuş. sizinkiler ne alemde benimkimi anormal acaba.. nette de diyo bir yaşından sonra bebeklerin gece beslenmeye ihtiyacı olmazmış.. ??

beslenmeye ihtiyacından değil zaten bize ihtiyacından kalkıyorlar ahanda kalktım mesela

offffffffffffffffffffffff uyudu neyse

:89::86:Zeynebi anneme sattım ben netteyim yakında anneaneye anne diyecek kuzu ben sürekli tatil modunda annemle zeynep ikili oldu uyutmaya calısıyor anacıgım

sen de kimsin tanımaıdım ben seni:P
az az şeyler kaldı canan.bebişle çok zor oluyor.günlük işlere yetişemezken...oturmadan akşam oluyor doğru dürüst uyumadan sabah oluyor.zor vallahi.halımız yok hala.yıkamaya vermiştik.gününde getirmediler.ertelediler sonra biz bayraama gittij şimdi arıyoruz açmıyorlar.gitti halılarrrrrrrrrrrrrrrrrr
siz nasılsınızz

benim been forumun bohçacısıı gııızz tanımadınmı beniii hehee:)
yaa dedim sana dimi bn 6 kilo verdim ev taşıyacam diye üstünede hasta olduk yağmurla oyy ne günlerdi Allah beterinden saklasın bayram tatilindedirler halıcılaryaq bugün yarın gelir inşallah halısızda zor çoçukla evde

iyi geceler arkadaşlar umarım herkes iyidir ben bişi danışcam oto koltuğu almak istiyorum öneriniz varmı

kraft cocooon isofixli yeni aldık intten memnunum ama çok kocaman çok yer kaplıyor arka koltukta onun dışında ancak 1 kişi oturabiliyor ama sağlam görünüyor

benimkide oturacakmı bilmiyorum ama artık havalar soğudu onunla yalnızken biyerlere gitmek için gerekli die düşündüm
Concord trimaks kullanıyoruz biz memnunuz.
Canberk maaşallah diyeyim eskisi kadar krizlere girmiyor ben de yalnız başıma gidebiliyorum artık oyalanıyor bir şekilde.

ebru şimdiden ki saat itibariyle güne başladık.canberkin 1. yaşı kutlu olsun cnım. huzurlu sağlıklı mutlu ailesiyle ve sevdikleriyle çok güzel bir hayat sürsün inş.
sabahtan anneme kaçıcam girmyee fırsatım olmaz diye yazıyorum şimdiden. cebinde yok bende listede de yok:(

doğum günü kutlu olsun canberk paşanın nice nice mutlu senelere hep gülsün hep sizide güldürsün inşallah

Concord trimaks kullanıyoruz biz memnunuz.
Canberk maaşallah diyeyim eskisi kadar krizlere girmiyor ben de yalnız başıma gidebiliyorum artık oyalanıyor bir şekilde.
bunlar çok güzel de ben de acaba 9-36 aymı alsam die düşünüyorum görmeden almak da çok zor bende ablamda koala yı gördüm o da güzelde yinede bi araştırıyım dedim. çok teşekkür ederim saolun

herkese iyi geceler annem kızı uyuttu gidip yatayım bende zaten kanıt vardı tv da unutmuşum bitmediyse az izliyeyim ebru CANKUŞUN DOGUM GÜNÜ KUTLU OLSUN(elin mahkum geldigin bu dunyaya yeni yasinda bir mum da sen yak da birinin karanligini aydinlat ki dogum gunun gercekten kutlu yeni yasin aydinlik olsun..)

ebru şimdiden ki saat itibariyle güne başladık.canberkin 1. yaşı kutlu olsun cnım. huzurlu sağlıklı mutlu ailesiyle ve sevdikleriyle çok güzel bir hayat sürsün inş.
sabahtan anneme kaçıcam girmyee fırsatım olmaz diye yazıyorum şimdiden. cebinde yok bende listede de yok:(

doğum günü kutlu olsun canberk paşanın nice nice mutlu senelere hep gülsün hep sizide güldürsün inşallah

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için arkadaşlar. Geçen sene bu zamanlarda saatleri sayıyordum kavuşmak için.

Edacığım iyi geceler çok teşekkür ederiz.
Ben de yatayım oğluş uyudu gece mesaisi uzun hatta şimdiden başladı gibi.

Iyi ki doğdun canberk iyi ki doğurdun ebru ilk yaşın uğurlu ve mutlu olsun yavrucuk nice nice yaşlara torunlarının doğum günlerini gör inşallah

Ya akil verin dis gicirdatmaya basladi mina napsaM acaba

hiç bi şey :33: dişlerini inceleme sistemi o... umut da çok gıcırdatıyordu (hani aklımızda sinir stressten olur lafı var ya) sordum doktoruna dişlerini keşfediyor kendi haline bırakın dedi netekim bir süre sonra geçti şu sıralar yine başladı :27:

Masallah omere minanin suan 6 dis var 2 alttan cikmisti haziranda hala altda 2 tane ya ne diycem uzun zamandir giremyrm eskisi gibi sebep mina artik gunde 1 kere uyuyor annem e buyudu artk diyor :( ama olmazki 1 kere ne is ne keyif yapilir nazar degmesin diye soylermisiniz bilmem ama sizde durumlar ne bugun mesela 1 de uyudu 1-1,5 saat baska yok simdi az once sizdi zorla eskiden gunduz uyumazsa erken uyuyordu gece

Umut sabah 8'e doğru kalkıyor 9-10 arası tekrar uyuyor 1 saat kadar, sonra akşam üzeri 3-4 gibi 1 saat daha uyuyor
akşam en geç 10da yatıyor sonra saat 2ye kadar saatte bir kalkıyoruz
2 gibi uyuyor 4,5-5'e kadar uzun uykumuz var
sonra 5te emiyor 6.30da emiyor (iki gündür böyle uykusunda alıp emziriyorum) ben 7.30da çıkıyorum zaten
ama dün sabahki uykusunu öğlen saatine atmış muhtemelen bayram sonrası düzen değişikliğindendir...

hadi kızlar herkese iyi geceler sesiz sakin huzurlu geceler.. ya bidakka yatmaya gitmeden iyi geceler dedim aklıma geldi dün bi arkadaşım bendeydi onunda kızı aralıkta doğdu gece hiç kalkmıyomuş. sizinkiler ne alemde benimkimi anormal acaba.. nette de diyo bir yaşından sonra bebeklerin gece beslenmeye ihtiyacı olmazmış.. ??

bkz bir üst cevabım :14: emmeye değil sıcaklığına ihtiyacı var annesi :13:

Bende minanin yukselen burcunu anlamadim her site farkli diyor siz nerden bakyrsunuz

öyle siteden miteden yükselen hesabı olmaz şekerim yıldız haritası çıkartılması gerek... meridyenler paralleler doğum anında yıldızların konumu açısı vs hesaplanacak

Ben turkcelle gicik oldum aveayami tasisam acaba dyrm numarami avea kullanip memnun olan varmi nilgunede bir danisayim yarin mina firsat verirse

nilgün ne der bilmiyorum da ben aveadan arkama bakmadan kaçtım vodafone'a... avea ilk başta süperdi sonra kamuya falan yayıldı ya ona bedava buna bedava bence altyapı kaldırmadı olur olmaz yerlerde çekmiyordu... bizim kızlardan avea ve vodafone kullananların telefonunu alıp arka odada denesene geldiklerinde :34:

Ay aklimdayken ebru sana tesekkur edip duruyrm valla mina sıkılmadan yarim saat vakit gecryr kitaplarla sıkılinca yemeye basliyor cilt yerlerini kopardi bazilarinin ama o ayri :)) benim kiz pek seviyor kitaplari insallah devam eder buyuyuncede gerci aksamlari eskiden kisin ozellikle esimle hep elimizde bir kitap olurdu ay ne kadar cook eskiden gibi gorupte alisirmis cocuklar evde kitap okundugunu kitaplardan havhav demeyi ogrendi aciyor kopegi buluyr havhav diyor evdeki kitaplardan sıkılmıs meger haberim yokmus tekrar tskederim

:nazar: umut da şimdilik bayılıyor kitaba herhangi bir etkinlik kesmedi mi "görüyorum görüyorum okuyalım mı annecim" diyorum koşturuyoruz salona :23:

valla hızınıza yetişemiyorum ucak bileti almaya calısırken 4 sayfa yapmıssınız hoş onuda beceremedim thy de sorun var sinir etti .Trigliserid sadece yemekle alakalı bişey degil kalıtsal canım ailende varsa annem dayım hepsininki 5 katı bizde üstelik hap kullanıyorlar ama inmiyor dobişlik dersen o bizde son safhada kendimle dalga geciyorum ikinci de karnımda herhalde diye ama zayıflıyacam acayip kararlıyım .gerci sibel gitti ama benim kız kesintisiz uyuyor masallah diyeyim tek memesi düserse veya su isterse mıkırdanır verdimmi devam eder

maşallahhhhhhhhhh

İlk günaydın benden olsun site yine bakımda

Bilge hoşgeldin

günaydınnnnnnnnn :39:
hoşbuldum melikecim sen de hoşgeldin

ebrucum yakışıklı kuzuna sağlıklı, huzurlu, mutlu, bolluk bereket içinde, keyifli upuuuuzun bir ömür diliyorum yüzü hep gülsün inşallah

eee kutlamala yapıyor musunuz? bir de k.v sorunun çözdün mü?

Back