Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende eşim varken yapıyorum artık işleri öğlen yemeğe geliyor mutfağı ve yatak odasını o ara topluyorum genel temizlik hafta sonları yapıyorum yoksa mümkün değil bişey yapamıyorumYa mina 20 dk 2 veya 3 kere uyurdu ama fix saatle alistim sanirim o duzene 21:30 da da yatardi uyumasi 1 saatide bulurdu bazen ama klasik duzenimiz vardi canan yoksa dogru diyorsun 1 saat iyi bir uyku ama sabahtan aksama 1 mola o da ne mola yemek yap ortaligi topla :)) az geliyor valla ay eda benim esimde 4 de anca uyuyor ben minadan once tavuk gibiydim hayatta disari gezmeye gitmyrsak bemi uyanik bulamazdin gece
hayırlı olsun edaBizde bugün zeynebe ayakkabı aldık hoş daha yürümeye niyeti yok ama olsun :) Bu arada üstten 2 dişimiz de patladı bugün itibariyle artık 4 dişli bu cadı
21 numara ama ben birtanede yumusak ayakkabi almaliyim mina bunlarla yuruyemyrsibel ilk uykusu sayilir :))) iyide benim kiz hemen 1 yasinda diye buna uymalimiydi :)) biryerde de biberondan bardaga gecis diyor ben biberona alistrmaya calisyrm hala :)
gördüğün gibi işte burcucum :) cadının teki oldu bu onunla uğraşıyorum. bugün bi parka götüriim hava alsın dedim. salıncağa bindirdim sonra indir indirebilirsen. parktaki herkes tanıyo artık bizi![]()
ama eskisine gore daha yaramaz daha hareketliler yaw yorulmazmi bu bebeler ben yorulyrm inan bugun universiteden arkds aradi 6 aylik bebegi dedin iyi gunlerin diyor cok kotusun ben buyudukce rahatliyacagim saniyordum dedim en fazla oda da donup duruyordur sende laptop elinde oturup bkyrsundur bize oturmak haram suan :))) ya tabiki su var hasta olup durgunlasacagina ben bu yorgunluga binkat raziym ama bir gercek varki cok yoruluyor insanpelincim yaklaşık 2 aydır gündüzleri sadece 1 uyuyo onda da max.1 saat...delirmek üzereydim artık, annem ısrarla 1.5 yaşına kadar 2 uyku uyucak dio...ankaradaki doktora gittik, uykuyu artık gündüzleri 1 kereye indiriyoruz dedi...zaten bebekler kendi ihtiyaçlarını belirler demekki ömer e uzun zamandır tek uyku yetiyomuş dedi...
diyemedimki ona yetebilirde bana yetmiyo :)))
Kızlar siz kac numara aldınız ayakkabıyı 21 numara aldım ben satıcı cocuk abla bunu 16 aylıga veriyorum dedi ama 20 numarada tam oldu her ay ona ayakkabımı alacaz
Ya ben siparisle olmuyor bu isler ama eski duzeni istyrm uyku ve yemekte bugun ne verdiysrm ki sebze puresine bayilir elinle cikardi kustu bile yemek istemedigi icin en son cubuk kraker yiyip uyudu![]()
aa biliyorum palmiyeyi anladım canım ya valla bende bi kayınvalidemler ve annemler düşünüyorum herkesi çağırmaya kalkarsa kayınvalidem ev hayatta almaz aklımda olsun. aklımızda olsun seneye de lazım olabilir.
anadolu yakasında yakında buluşma yapacaksanız bende sizleri tanımak isterim
geçmiş olsun handebugun dr.a goturdum pelin daha iyi sayılır,bu arada benim trigliserit 700 cıktı dr.soka gırdi...