Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun turtamıza Melike çok şükür önemli bir şey yokmuş hastalık mevsimi işte kapıyorlar bir yerlerden.çok sağolun kızlar gittik biraqznce dr a anneme gitmiştik sabahtan amcamın oğlu eşiyle gelmişti hiç inmedi 1 sn kucağımdan yemekte otururken çıkarken ağlamaya başladı kısacası hiçbir şeyi yok çok şükür aferine devam dedi dr yarına düzelir 2 gün sürer ateşi dedi çok huysuzluk yaparsa fitil verebilirsin ateşin 39-40 olmamasına dikkat et dedi kan almaya gerek duymuyorum ufak bir soğuk algınlığı dedi yavrumun gözleri bile kırmızı yanaklar elma elma içim eriyor ona bakınca içti şurubunu emdi uyuyor şimdi baktım ateş 37-5 bu arada eşimde başladı hapşırmaya yarın evde revir açacağim
Öznur Zeyno da mı hasta aman ilerlemez inşallah basit bir nezledir sadece.kimseler yok halaaa..
koca bi bayram tatilinide devirdik..
zeynocuğum hasta burnu akıyor hapşuruyor..şurup verdim inşallah ilerlemez..
Ben de çok sinir oldum ki alışkanlıklarına son derece bağlı biri olarak siteye bakasım gelmilyor hiç, her açışta bir ümit belki eski haline dönmüştür diyorum ama yok kalacak herhalde böyle.Formun bu hali cok kotu oldu ya neden acaba israrla degistiriyorlar anlamadim gitti .
Ben daha iyiyim Fatma hatta iyilestim sayilir bi tek sesimin erkeksi kalinligi kaldi o kadar :)
Melike gecmis olsun Zeynep rahatsizlanmis .
Oznur size de gecmis olsn insallah ilerlemeden gecer hemen.
Sibel hamileyken gerginmiydin stresli bir hamilelik gecirdiysen de olur diyorlar ee cadıyı nasıl memnun edeceksin tek sanamı yapıyor yoksa halasına babasınada mı aynı
Ayy bu duruma sevinilmez ama yazdıklarını okuyunca içime biraz su serpildi çünkü aynı endişeleri bende taşıyorum sibel ..hatta yanlış bişeylermi yapıyorum diye bile düşündüm Halit şu aralar bildigin ergenlik dönemi hırcınlıgında sıkıyosa istediği bişeyi verme bi aksi bi huzursuz eski güleryüzlü şebelek halit giti yani ama bende dün farkına varım alltan 3. diş patlamış bide gecen gece 1 de bi başladı kıvaranarak aglamaya öğle 12 ye kadar sonra apandist geldi aklımıza hastaneye zor yetiştirdik ama bağırsak düzensizliği varmış cok sükür ardından ishal şimdi yani kıscası ben bu durumları dişe bağlıyorum şimdilik inşallahda oyledir eger oyle değilse Haliti biraz kötek beklıyo olacak ilerde :)) şaka bi yanada şımarık çocuk çok zor olur yani bunlar şimdi laftanda anlamıyo ..
herkesın bebegı gergın sanırım...![]()
vallahi bizimki de uzun zamandır aynı durumda. şimdiden bylelerse 2 yaş sendromunda ne yapcaz düşünüyorum. hele ergenlikleri nasıl geçecek onu düşünmek bile istemiyorum:)