2009 Aralık Anneleri

vallahi bizimki de uzun zamandır aynı durumda. şimdiden bylelerse 2 yaş sendromunda ne yapcaz düşünüyorum. hele ergenlikleri nasıl geçecek onu düşünmek bile istemiyorum:)

zeynebin uzun zamandır bu hali beni depresif birine dönüştürdü. hiç bişeye tahammül edemeyen asabi git öteye desen gırtlaklayacak moddayım. ben bubu geçci bi dönem olduğunu düşünüp kendime telkinler veriyodum ama konuştuğum bi kaç kişi bu durumun özellikle de bebeğini tek başına büyüten ve başka meşgalesi olmayan annelerde okul çağına kadar katlanarak büyüdüğünü hatta çok ilerlemeden durum başlarda bile yardım alınmasının anneler için çok iyi olduğunu söylediler. benimle aynı fikirde olan var mı? yoksa gerçekten yardım şart mı? bide şunu biliyorum ki ben gidicem terapiste anlatıcam öyle böyle diye o da bana sakin olmalısınız kendinize zaman ayrımalısınız falan diyecek ben zaten bunları yapabilsem sorun olmıycak ama olmuyo işte. patlıyacak bomba gibiyim. sürekli baş ağrısıyla dolaşıyorum uyuyamıyorum

Biz iyiyiz merak etmeyin vakit olmuyor artik mina gunduz 1 kere uyuyor o zamanda gunluk rutin islere anca vakit oluyor kiymet calismayan anne sendromu emin ol yardim almayan herkeste var biraz daha buyuduklerinde gececek insallah arkadasim gecmise bakamyrm suan yine glrm gece diye umid edyrm

hoşbuldum kızlar iyiyiz hepimiz çok şükür:)))
haktan paşam hırıltısı var biraz yine ama :(((
nolmuş kıııı kk yaaaa :25:
omamış hiiiiç güsel omamış:(

msjı yazınca ilk sayfaya gidiyos :26:
allah allaaaaaah!!!!!!!!1

dünürüm zeynep'im hastaymış nasıl oldu?
çok hasta var he aralık bebelerimizde:(((
allahım acil şifalar versin hepsine inşallah

çok sağolun kızlar gittik biraqznce dr a anneme gitmiştik sabahtan amcamın oğlu eşiyle gelmişti hiç inmedi 1 sn kucağımdan yemekte otururken çıkarken ağlamaya başladı kısacası hiçbir şeyi yok çok şükür aferine devam dedi dr yarına düzelir 2 gün sürer ateşi dedi çok huysuzluk yaparsa fitil verebilirsin ateşin 39-40 olmamasına dikkat et dedi kan almaya gerek duymuyorum ufak bir soğuk algınlığı dedi yavrumun gözleri bile kırmızı yanaklar elma elma içim eriyor ona bakınca içti şurubunu emdi uyuyor şimdi baktım ateş 37-5 bu arada eşimde başladı hapşırmaya yarın evde revir açacağim
Geçmiş olsun turtamıza Melike çok şükür önemli bir şey yokmuş hastalık mevsimi işte kapıyorlar bir yerlerden.

kimseler yok halaaa..
koca bi bayram tatilinide devirdik..
zeynocuğum hasta burnu akıyor hapşuruyor..şurup verdim inşallah ilerlemez..
Öznur Zeyno da mı hasta aman ilerlemez inşallah basit bir nezledir sadece.

Formun bu hali cok kotu oldu ya neden acaba israrla degistiriyorlar anlamadim gitti . :47:

Ben daha iyiyim Fatma hatta iyilestim sayilir bi tek sesimin erkeksi kalinligi kaldi o kadar :)

Melike gecmis olsun Zeynep rahatsizlanmis .
Oznur size de gecmis olsn insallah ilerlemeden gecer hemen.
Ben de çok sinir oldum ki alışkanlıklarına son derece bağlı biri olarak siteye bakasım gelmilyor hiç, her açışta bir ümit belki eski haline dönmüştür diyorum ama yok kalacak herhalde böyle.

ne cok misafirimiz var böyle ya bu siteyi begenmesdigimizi bildirecek birileri varmı ki yazıyorum basa dönüyor

Zeynonun üstten 3 dişi aynı anda gelmeye calısıyo tatilde rahatız eve gidince 3 üde gelir bide hava değişimi insallah gecen tatil gibi hasta etmem kızı

Ebru sen ocakta işe baslıyormusun bakıcıyı ne yaptın gelmeye basladımı .bizim iş yerindeki arkadas 3 ay önceden kadını aldı kadın 9 da gelmeye alısınca 7 de gelmek zoruna gitti kız basladı 15 gün sonra ben yapamıyacam demiş atlayıverip üstüne sacını yolacaksın

Sibel hamileyken gerginmiydin stresli bir hamilelik gecirdiysen de olur diyorlar ee cadıyı nasıl memnun edeceksin tek sanamı yapıyor yoksa halasına babasınada mı aynı

gerginlik ne kelime 7,5 aylık hamileydim sinir krizi geçirmiştim. ben çok zor ve kötü bi hamilelik geçirdim hep kavga gürültü ağlamalar sinir harbi...vs vs ee kızın huyu böyle kalırsa aynı evde ikimiz yaşayamayız :) valla benim olduğum heryerde böyle kız. ben yokken böyle değilmiş öyle diyolar..

Ayy bu duruma sevinilmez ama yazdıklarını okuyunca içime biraz su serpildi çünkü aynı endişeleri bende taşıyorum sibel ..hatta yanlış bişeylermi yapıyorum diye bile düşündüm Halit şu aralar bildigin ergenlik dönemi hırcınlıgında sıkıyosa istediği bişeyi verme bi aksi bi huzursuz eski güleryüzlü şebelek halit giti yani ama bende dün farkına varım alltan 3. diş patlamış bide gecen gece 1 de bi başladı kıvaranarak aglamaya öğle 12 ye kadar sonra apandist geldi aklımıza hastaneye zor yetiştirdik ama bağırsak düzensizliği varmış cok sükür ardından ishal şimdi yani kıscası ben bu durumları dişe bağlıyorum şimdilik inşallahda oyledir eger oyle değilse Haliti biraz kötek beklıyo olacak ilerde :)) şaka bi yanada şımarık çocuk çok zor olur yani bunlar şimdi laftanda anlamıyo ..

herkesın bebegı gergın sanırım...:D

vallahi bizimki de uzun zamandır aynı durumda. şimdiden bylelerse 2 yaş sendromunda ne yapcaz düşünüyorum. hele ergenlikleri nasıl geçecek onu düşünmek bile istemiyorum:)

ayy kızmayın ama sevindim :) yalnız değilim normal bi durum yani. ya inşallah geçicidir kızlar ya.. akşam misafirler vardı bilgisayarı açtım bişey göstercektim bilgisayara dokunmak istedi hayır dedim diye görmeliydiniz kendini yerlere atıyo ağlıyo bağrıyo oyuncak filan veriyoruz mümkün diil susmuyo.. en sonunda kapattık bilgisayarı yok hala ona dokunmak istiyo. başka şeyler gösteriyorum oralı bile değil. of ya böyle napıcaz bu kızla bilmiyorum. ruhen çok yorulmaya başladım ben. eskiden beraber oynardık evin içinde gezerdik dışarı çıkardık vs. şimdi beraber hiç güzel vakit geçiremiyoruz. zaten depresiftim iyice depresyonun dipsiz kuyularındayım.. cehennemde yaşıyorum sanki.. iş kötü ev kötü kızda böyle yapınca okadar mutsuzumki..

Back