Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar acıl bısey sorucam kımse yok ama nolur gelen bılıyorsa cevaplasın..kızmın vucudunda kırmızı benekler cıktı bugn farkettık annem kızamık dedı asısı var dıye rahat cıkarıyor dedık fakat sımdı emın olmak ıcın ası karnesıne baktım kızamık asısı olmamıs daha ,eger bu benekler kızamak olsa asısı olmadıgı ıcın cok agır rahatsızlanırdı dımı ? ya bu saatte farkettık bı klınıge götrmelımıyım aklım karıstı offf
melike canım sana da gecmıs olsun off nedır boyle bu bebeklerın basına gelenler Rabbım yardım et!!
kızlar ates vardı daha oncesınde ama vucudunda cıkanlar daha sonra oldu alerjı yapacak bısey yedırmedım kı dusunup duruyorum ama aklıma gelmıyor ..kızamık belırtılerıne baktım netten uyuyor benm kızın yaşadıklarına ama bılmıyorum kı ,bugun kırmızı benekler azalmıs gıbı ama anlamıyorm annem kızamık dıyor kızamık ola aşısız oldugu için cok perişan olmaz mıydı kızım ???
netten aradıgım cevapları bulamadım
kızlar dün geceden bu yana zeynebin ateşi var 38 derece ne yapayım 2 defa bir akşam bir gece yarısı yarım fitil verdim bu sabah aferin içirdim uyuyor neşesiz sadece ateş başka birşeyi yok gece 1 saat arayla hep saati kurup kalktım ateşine bakmak için her seferinde ağladı emdi ama tam emmiyor memeyi alıyor ağzına uyuyor dakkikalarca hatta 1 satten fazla ne yapsam uyanınca dr a götüreceğim inşallah buluruz hem bayram hem ctesi offffffff içim gidiyor yanakklar kıpkırmızı
melike canım sana da gecmıs olsun off nedır boyle bu bebeklerın basına gelenler Rabbım yardım et!!
kızlar ates vardı daha oncesınde ama vucudunda cıkanlar daha sonra oldu alerjı yapacak bısey yedırmedım kı dusunup duruyorum ama aklıma gelmıyor ..kızamık belırtılerıne baktım netten uyuyor benm kızın yaşadıklarına ama bılmıyorum kı ,bugun kırmızı benekler azalmıs gıbı ama anlamıyorm annem kızamık dıyor kızamık ola aşısız oldugu için cok perişan olmaz mıydı kızım ???
Arkadaşlarııımmm çok özledim sizleriii
Herkesin geçmiş bayramı kutlıu oolsun inş.çok güzel geçmiştir bayramlarınız.bizde ankaraya gittik dün geldik.giremez oldum burayaevde net yok.eşimin teli de akşam oluyor akşamda oturamıyorum bile nete girmeye hiç fırsatım olmuyor yani.herkes bebişler iyidir umarım.biz iyiyiz griptir atlatıyoruz azaldı baya.oğlum aşırı düşkün oldu bana tepemden inmiyor.öp diyorum öpmeye çalışıyor hafiften ısırıyor arada..
az bi geçmişe bakıp yatayım gözlerim kapanıyor.öptüm sizleri görüşmek üzere![]()
canım 6.hastlık
2 gün nedensiz ateş oluyor
ateş düşürücü verdiginde biraz iniyo gib oluyo tekrar cıkıyor
2 3 gün sonra deride kırmızı döküntü oluyor ve cocuk rahatlıyor
cogu kişinin bebegi bu hastalıgı gecirdi..
buda olabilir
eger bu hstalıksa zaten döküntüden sonra bitmiş oluyor gecmiş olsun
melikecigim turtaya cok gecmiş olsun hafif soguk algınlığıdır merak etme annesi ilaclarını veriyormuşsun da fitil vermesen sonucta atesi 39 40 bulmadan pek önermiyorlar o da ılık dus aldırırsın ilacını verirsin inmezse ver yani bu benim fikrim yinede iyisini annesi bilir
canım 6.hastlık
2 gün nedensiz ateş oluyor
ateş düşürücü verdiginde biraz iniyo gib oluyo tekrar cıkıyor
2 3 gün sonra deride kırmızı döküntü oluyor ve cocuk rahatlıyor
cogu kişinin bebegi bu hastalıgı gecirdi..
buda olabilir
eger bu hstalıksa zaten döküntüden sonra bitmiş oluyor gecmiş olsun
cok saol canım cevap ıcın az once geldık hastaneden of neden hep mısafırlıkte olur bu hastalıklar anlamam neyse kızamık degılmıs ya rahatladım doktor ıyıce muayene ettı bıde karısık bı iğne yapalım antıbıyotikli bebek rahatlar hemen dedı ,antıbıytık verdı vıtamın ve bıde baska bı ates düşürücü yazdı sımdıye kadar hıc kullanmamstım ,ismi dolven ...muayenede bı sorun cıkmadı bogazında kızarıklık var muhtemelen üşütmüş ve enfeksıyonu atamamıs dedı ..durum bu yanı ....allah butun bebişlere şifa versın arkadaslar
geçmış olsun melıke,,evet başından almış olabılır ,,inş gecer tez zamandakızlar dün geceden bu yana zeynebin ateşi var 38 derece ne yapayım 2 defa bir akşam bir gece yarısı yarım fitil verdim bu sabah aferin içirdim uyuyor neşesiz sadece ateş başka birşeyi yok gece 1 saat arayla hep saati kurup kalktım ateşine bakmak için her seferinde ağladı emdi ama tam emmiyor memeyi alıyor ağzına uyuyor dakkikalarca hatta 1 satten fazla ne yapsam uyanınca dr a götüreceğim inşallah buluruz hem bayram hem ctesi offffffff içim gidiyor yanakklar kıpkırmızı
burcu duzelmedın mı hala,,ılaç falan alıyomusun ya ınş eylul ıyıdır ...Allahim Allahim bir grip bi insani bu kadar yerden yere nasil vurur ya .
kızlar acıl bısey sorucam kımse yok ama nolur gelen bılıyorsa cevaplasın..kızmın vucudunda kırmızı benekler cıktı bugn farkettık annem kızamık dedı asısı var dıye rahat cıkarıyor dedık fakat sımdı emın olmak ıcın ası karnesıne baktım kızamık asısı olmamıs daha ,eger bu benekler kızamak olsa asısı olmadıgı ıcın cok agır rahatsızlanırdı dımı ? ya bu saatte farkettık bı klınıge götrmelımıyım aklım karıstı offf
Arkadaşlarııımmm çok özledim sizleriii
Herkesin geçmiş bayramı kutlıu oolsun inş.çok güzel geçmiştir bayramlarınız.bizde ankaraya gittik dün geldik.giremez oldum burayaevde net yok.eşimin teli de akşam oluyor akşamda oturamıyorum bile nete girmeye hiç fırsatım olmuyor yani.herkes bebişler iyidir umarım.biz iyiyiz griptir atlatıyoruz azaldı baya.oğlum aşırı düşkün oldu bana tepemden inmiyor.öp diyorum öpmeye çalışıyor hafiften ısırıyor arada..
az bi geçmişe bakıp yatayım gözlerim kapanıyor.öptüm sizleri görüşmek üzere![]()
kızlar dün geceden bu yana zeynebin ateşi var 38 derece ne yapayım 2 defa bir akşam bir gece yarısı yarım fitil verdim bu sabah aferin içirdim uyuyor neşesiz sadece ateş başka birşeyi yok gece 1 saat arayla hep saati kurup kalktım ateşine bakmak için her seferinde ağladı emdi ama tam emmiyor memeyi alıyor ağzına uyuyor dakkikalarca hatta 1 satten fazla ne yapsam uyanınca dr a götüreceğim inşallah buluruz hem bayram hem ctesi offffffff içim gidiyor yanakklar kıpkırmızı