2009 Aralık Anneleri

cok saol canım cevap ıcın az once geldık hastaneden of neden hep mısafırlıkte olur bu hastalıklar anlamam neyse kızamık degılmıs ya rahatladım doktor ıyıce muayene ettı bıde karısık bı iğne yapalım antıbıyotikli bebek rahatlar hemen dedı ,antıbıytık verdı vıtamın ve bıde baska bı ates düşürücü yazdı sımdıye kadar hıc kullanmamstım ,ismi dolven ...muayenede bı sorun cıkmadı bogazında kızarıklık var muhtemelen üşütmüş ve enfeksıyonu atamamıs dedı ..durum bu yanı ....allah butun bebişlere şifa versın arkadaslar

cooook geçmış olsun canım ya rabbbım beterınden korusun

kimseler yok halaaa..
koca bi bayram tatilinide devirdik..
zeynocuğum hasta burnu akıyor hapşuruyor..şurup verdim inşallah ilerlemez..

kimseler yok halaaa..

gecmiş olsun zeynoya. hakketten kimseler yok bende iş zamanı gecmiş okumaktan helak olurken şimdi kimseler yok bige nilgün meral pelinnn burcu sibel herkeslerrr yokkkk

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım
uzun zamandır girmiyordum nete daha doğrusu pek vakit bulamıyordum azcık sayfalara bakındım ne güzel hala emziriyorsunuz ben 9 aylıkken kesmek zorunda kaldım çok üzüldüm en azından yaşına kadar emzirebilseydim diyorum.
çok stresliyim sınavım yaklaştı ama ben fazla çalışamadım.Herşey üstüste geldi.çok yakın arkadaşımın annesi vefat etti kaç gün kendime gelemedim.Kendi annemde ameliyat olduo çok şükür iyi. Bu arada kardeşim bir ay sonra evlenecek onun hazırlıkları var.Kafamdabin tane şey var neyi nasıl yetiştiricem bilmiyorum.
Sizde haberler nasıl sanırım hasta bebekler var Allah acil şifa versin. Doğum günü hazırlıklarınız nasıl gidiyor neler yapıcaksınız benim kafamda oda büyük yer kaplıyor.
Epey yazmışım uzun zaman geçti ya bi seferde aklıma gelenleri yazayım dedim:))

[
kimseler yok halaaa..

geçmiş olsun size de öznur. topiğe nazarlar değdi yine . Allah beterinden saklasın. Allah minik zeynebe de şifa versin inş.

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım
uzun zamandır girmiyordum nete daha doğrusu pek vakit bulamıyordum azcık sayfalara bakındım ne güzel hala emziriyorsunuz ben 9 aylıkken kesmek zorunda kaldım çok üzüldüm en azından yaşına kadar emzirebilseydim diyorum.
çok stresliyim sınavım yaklaştı ama ben fazla çalışamadım.Herşey üstüste geldi.çok yakın arkadaşımın annesi vefat etti kaç gün kendime gelemedim.Kendi annemde ameliyat olduo çok şükür iyi. Bu arada kardeşim bir ay sonra evlenecek onun hazırlıkları var.Kafamdabin tane şey var neyi nasıl yetiştiricem bilmiyorum.
Sizde haberler nasıl sanırım hasta bebekler var Allah acil şifa versin. Doğum günü hazırlıklarınız nasıl gidiyor neler yapıcaksınız benim kafamda oda büyük yer kaplıyor.
Epey yazmışım uzun zaman geçti ya bi seferde aklıma gelenleri yazayım dedim:))

kolay gelsin canım ya. sınavında da şimdiden başarılar. kızlarında iyilerdir inş. başınız sağolsun arkadaşının annesi için.

Formun bu hali cok kotu oldu ya neden acaba israrla degistiriyorlar anlamadim gitti . :47:

Ben daha iyiyim Fatma hatta iyilestim sayilir bi tek sesimin erkeksi kalinligi kaldi o kadar :)

Melike gecmis olsun Zeynep rahatsizlanmis .
Oznur size de gecmis olsn insallah ilerlemeden gecer hemen.

geçmiş olsun canım.. bi duş aldır bakalım düşer belki çok yüksek değil. diş te olabilir.. oy kıyamam kuzumun kafasımı üşüdü.. :))

geçmiş olsun sanada bence sen hemen doktora götür nolur noolmaz için rahatlar..

dünüüür bi taşındın kayboldun yahu özlettin kendini. efemin uzattığı dudaklarını ısırırım söyle ona..:))

Dünürüüümmm çok sağol valla ben de özledim çookk.evde net yok onun azizliği:(
:)Söylerim canım gel de ısırrr.ben de güzeller güzeli gelinimin her yerini ısırırım ama yok kıyamam koklaya koklaya öperimmm

hoşgeldin nazan. evler yerleştrilmş gezmeklere bilem gidilmiş. maş. hamarat hatun :) tombik kuzu iş başında . bütün bebeler aynı nazan çooook seviyolar bizi çook bu veletler:)

Heheh bu dediğine layık olmayı çok isterdim ama olamadım.mecbur gittik bayramda eşimin ailesi ankarada ya.yoksa ev,n tam yerleştiği falan yok.zaten arife gittik 3.gün geece döndük.bebişle çok zor oluyor ev yerleştirmek..
evet kesinlikle çok seviyorlar herkes bir yere kadar bir dolanıp geliyor hemen yanıma kucağımda dursun yeterki.babayı öp diyorum istemiyor.beni öpüyor hep:)))senin zuzu nasılll

Mesaj yazınca ilk sayfaya gidiyor neden anlamadım ama...
Melike çok geçmiş olsun Zeynep imize.tez zamanda iyileşir inşallah

kimseler yok halaaa..

çok geçmiş olsun zeynoya..

KIZLAR BİŞİ SORCAM BENİM KIZIN HUYSUZLUĞU GİDEREK ARTIYO.. SÜREKLİ MIZ MIZ İSTEDİĞİ BİŞEY OLMASIN HEMEN AĞLIYO BAĞRIYO OLMADI KENDİNİ YERLERE ATIYO. VE NE YAPARSAM YAPİM MUTLU EDEMİYORUM. YÜRÜMEK İSTİYO YÜRÜTÜYORUM AĞLIYO OTURMAK İSTİYO OTURTUYORUM YİNE ÖYLE SAĞA GİTMEK İSTİYO SAĞA ÇEVİRİYORUM VAZGEÇİYO SOLA DÖNMEK İSTİYO ANINDA DÖNMEZSEM ENDİNİ YERLERE ATIYO.. YA GEÇİCİ Bİ DURUMMU SİZİNKİLERDE BÖYLEMİ. YOKSA BENİMKİNİN HUYU BÖYLEMİ..BU KOCAAA BAYRAM TATİLİNDE NASIL YORULDUM ANLATAMAM.. İŞE DÖNÜCEM BİTAP Bİ ŞEKİLDEYİM..

dişmi çıkarıyor acaba diyeceğim sibel çünkü bizde hiç öyle bir sorun yok ya cadımı cadı bir kızın olma yolunda :) yada bir sıkıntısı var sana ihtiyacı var bu yüzden böyle yapıyıor

dişmi çıkarıyor acaba diyeceğim sibel çünkü bizde hiç öyle bir sorun yok ya cadımı cadı bir kızın olma yolunda :) yada bir sıkıntısı var sana ihtiyacı var bu yüzden böyle yapıyıor

ya inşallah diş miştir bi sıkıntısı vardır da ondan yapıyodur.. sevmediğim nekadar özellik varsa hepsi var kendisinde şuan :s umarım geçicidir... sabah kalkıyo akşam yatana kadar böyle hiç mi mutlu olduğu memnun olduğu bi an olmaz bi bebeğin.. mız mız mız.. hey yarabbim noluyo anlamadımki... gözünü açar açmaz başlıyo ya..

inşallah sibel yoksa böyle giderse zorlanırsın çalışıyorsun birde
semra geçmiş olsun annen ameliyat olmuş düğününüzde varmış tatlı telaşeler bunlar bşr okadarda yorucu tabi

nazan gelmiş kaçırdım özledik artık gel bağlatın şu neti önceden ne kadar çok sohbet ederdik geceleri :)
pelinde yok ortlarda
öznur geçmiş olsun sizede bayram yaramadı bizim yaramazlara
bizimde oldukça yorucu bir bayramdı kurban kestik allah kabul etsin hem etlerle uğraş hem yağmurla hem gelen gidenle baya bir koşturduk yeni yeni dinleniyorum dünde evib şeklini değiştirk malum yağmur büyüdükçe zararlı olabiliyor bazı şeyler son günlerde prize çok gitmeye başalkamıştı prizlerin önlerini kapadık koltukları oralara çektik bir sürede böyle kullanalaım bakalım
fatma maşallah de nazarın değecek

KIZLAR BİŞİ SORCAM BENİM KIZIN HUYSUZLUĞU GİDEREK ARTIYO.. SÜREKLİ MIZ MIZ İSTEDİĞİ BİŞEY OLMASIN HEMEN AĞLIYO BAĞRIYO OLMADI KENDİNİ YERLERE ATIYO. VE NE YAPARSAM YAPİM MUTLU EDEMİYORUM. YÜRÜMEK İSTİYO YÜRÜTÜYORUM AĞLIYO OTURMAK İSTİYO OTURTUYORUM YİNE ÖYLE SAĞA GİTMEK İSTİYO SAĞA ÇEVİRİYORUM VAZGEÇİYO SOLA DÖNMEK İSTİYO ANINDA DÖNMEZSEM ENDİNİ YERLERE ATIYO.. YA GEÇİCİ Bİ DURUMMU SİZİNKİLERDE BÖYLEMİ. YOKSA BENİMKİNİN HUYU BÖYLEMİ..BU KOCAAA BAYRAM TATİLİNDE NASIL YORULDUM ANLATAMAM.. İŞE DÖNÜCEM BİTAP Bİ ŞEKİLDEYİM..
sibel benım kızda aynı dedıgın gıbı o kadar sınırlı ve asabıkı şaşırıyoruz annemlerdeyım sevecek sanıyoruz yaklasınca yuzumuzu gözümüzü tırmalıyo ıstedıgı olmaynca aglıyor kendını kasıyor ellerını yumruk yapıp sıkıyor :18:noluyor ya bu gızlara

huysuzluk sinir diz boyu bu asabıyet nedır ya...doktor rahatsızlıgından olabılır dedı ıgne yapınca gececektı sözde :P oyuncaklarıyla bıle oynamak ıstemıyor sınırle atıyıor yere ben elıne verınce

günaydın kızlar sağolun geçmiş olsun dileklerinz
zeyneppppppp
hfif a
k ++++++++++gibi ama a
ah b sabah nşe+si yin+d gin
bi

zeynebin sayesinde msj ne olmuş +tercümes+i zeynep hafif sıcak ama neşesi yerinde olacsaktı 2 kişi yazınca böle olmuş,

Sibel hamileyken gerginmiydin stresli bir hamilelik gecirdiysen de olur diyorlar ee cadıyı nasıl memnun edeceksin tek sanamı yapıyor yoksa halasına babasınada mı aynı

Ayy bu duruma sevinilmez ama yazdıklarını okuyunca içime biraz su serpildi çünkü aynı endişeleri bende taşıyorum sibel ..hatta yanlış bişeylermi yapıyorum diye bile düşündüm Halit şu aralar bildigin ergenlik dönemi hırcınlıgında sıkıyosa istediği bişeyi verme bi aksi bi huzursuz eski güleryüzlü şebelek halit giti yani ama bende dün farkına varım alltan 3. diş patlamış bide gecen gece 1 de bi başladı kıvaranarak aglamaya öğle 12 ye kadar sonra apandist geldi aklımıza hastaneye zor yetiştirdik ama bağırsak düzensizliği varmış cok sükür ardından ishal şimdi yani kıscası ben bu durumları dişe bağlıyorum şimdilik inşallahda oyledir eger oyle değilse Haliti biraz kötek beklıyo olacak ilerde :)) şaka bi yanada şımarık çocuk çok zor olur yani bunlar şimdi laftanda anlamıyo ..

Back