2009 Aralık Anneleri

kız bebek anneleri bişey soracam zeyno 2 3 gündür bezini degiştirirken keşife cıktı sürekli elini pıtıya götürüyor :)) bende yanlış bişey olarak görmesini istemiyorum ilgisini baska tarafa cevirip eline bişeyler veriyorum varmı böyle durumda olan daha farklımı davranmalıyım sizce

Minada goturuyor eda kasiyor hemen sanirim bez artik rahatsiz edyr baya baya bende eline bisey veriyrm bepanten kremi mesela onla oyalanyr hemen

biraz daha iyi bugün pelin ama acaip terliyo hastalıktan herhalde...neyseki ilerlemeyecek gibi görünüyor inş. böyle atlatır.

İnsallah havalarda birden sogudu yine salida yagmur basliyormus artik kis geliyor sanirim :( kuzeninin bebegi nasil kacgun oldu cikiyormu yognbakimdan oznur

Son düzenleme:
Oyle deme sibel ya gecicidir eminim minada su sira ayni seyi meme icin yapiyor ortaligi yikiyor nerde oldgmuz hic onemli dgl

ay pelin napim valla şu sıra cehennemi yaşıyorum.. inşallah geçicidir.. meme aynen. istediği bişey olmasın meme diye ağlıyo biyerini çarpsın meme diye ağlıyo ne olsa meme istiyo. bide gelip mememe vuruyo meme die ağlayarak :) yakamı bağrımı çekiştiriyo

kız bebek anneleri bişey soracam zeyno 2 3 gündür bezini degiştirirken keşife cıktı sürekli elini pıtıya götürüyor :)) bende yanlış bişey olarak görmesini istemiyorum ilgisini baska tarafa cevirip eline bişeyler veriyorum varmı böyle durumda olan daha farklımı davranmalıyım sizce

aynı canım. ben bazen hiçdokunmuyorum ellesin baksın diye.. bazende aynen dikkatini başka yöne çevirmeye çalğışıyorum.. benimki çiş nerde diyince kukuyu tutuyo zaten ordan alıştı heralde.. gerçi şu sıralar benimkinin altını değiştirmek için on kişi gerekiyo.. yıkıyo ortalığı hiçbişeyden memnun olmadığı gibi bundanda değil..

ya hasta bebişlermi var. ya bu forumun hali ne ya ben hiçbişey anlamadım hiçbişey takip edemiyorum son yazdığım mesajı bulamıyorum bi alıntı yaptım her cvp yazmak istediğimde o çıkıyo offf biri şu siteyi eski haline getirsin..

Minada goturuyor eda kasiyor hemen sanirim bez artik rahatsiz edyr baya baya bende eline bisey veriyrm bepanten kremi mesela onla oyalanyr hemen

Gecen gün bepanteni kemire kemire delmiş cadı son anda yakaladım bide sırıtıyor iyi bari benimkide cişş diyo degiştirirken veya eeeee aslında eee dedirtmemek lazımmıs ama ben zeynep eee yaptımı diye diye şimdi o da diyo

Ebru sen ocakta işe baslıyormusun bakıcıyı ne yaptın gelmeye basladımı .bizim iş yerindeki arkadas 3 ay önceden kadını aldı kadın 9 da gelmeye alısınca 7 de gelmek zoruna gitti kız basladı 15 gün sonra ben yapamıyacam demiş atlayıverip üstüne sacını yolacaksın

Benim en son 15 şubat işe başlama tarihim ama bir ocakta başlayayım diyorum bir sonuna kadar kullanayım diyorum kararsızım yani. Bakıcıyı aralık başından itibaren başlatacağım biz de bir ya da iki ay birlikteyiz yani bak korktuğum bir şeye örnek vermişsin Eda ben de ilk zamanlar mesai saatleri içnide gidip gelmesin diyorum sabahın sekiz buçuğunda ne gelecek diyorum bütün gün evde ne yapacağız başbaşa daha geç gelip erken gitsin diye düşünüyorum ama söylediğin gibi sonradan rahata alışırsa da mesai saatleri uzun gelirse ne olacak bilmem.

Merhaba herkese..
Sali gecesi; oglumun epilepsi tanisinin dogrulandigini ve gece ilk nobetini gecirerek apar topar hastaneye tasidigimizi yazmistim.
Hala hastanede gozetim altinda, gun icinde bircok nobet geciriyor, hele bugun birebir sahit oldum, 10 dakika icinde 7 ila 8 kez nobet gecirdi.
Ben onu her oyle gordugumde kahroluyorum, sanki birileri vucudumu bicaklarla delik desik ediyor, sanki aciya duyarsiz bedenim hicbir darbeyi hissetmiyor gibi artik.
Gozleri aniden daliyor, kafasi one dusuyor ve yine aniden gozlerini aciyor, ve tekrar bu sekilde devam ediyor.
Hele bir de nefesini biraz tutup birakmasi var ki en korktugum nobeti bu.
iSyan ediyorum, neden diyorum, neden benim bebegimin basina geldi, o daha minicik bir melek, sucu neydi diyorum.
Yasamak hic bukadar agir gelmemisti, minik oglum onceden en azindan sesimi duydugunda bakislariyla nereden geldigini anlamaya calisan oglum, artik beni tanimiyor yuzume bile bakmiyor, Ya ben bununla nasil basa cikicam, bu aci tanimlanamaz, herkesin bebegi emekliyor, oturuyor, gulucukler atiyor, benim oglum acilar icinde..

Son düzenleme:
Fred arkadaşım; inan ne söylense söylenemiyor. kelimelerin bittiği yer.... Mevlam yardımcın olsun allah bebeğini sağsalim sağlıgına kavuştursun.Ama isyan etme sakın devamlı dua et.Canın acımazmı ateş düştüğü yeri yakar derler ya. Mevlam yardımcın olsun arkadaşım. İnan benim ve buradaki arkadaşlar yazını okuyunca kendi evlatları kadar üzülüyorlardır ve hepimiz bebişimize dua ediyoruz elimizden keşke fazlası gelse :(

Merhaba herkese..
Sali gecesi; oglumun epilepsi tanisinin dogrulandigini ve gece ilk nobetini gecirerek apar topar hastaneye tasidigimizi yazmistim.
Hala hastanede gozetim altinda, gun icinde bircok nobet geciriyor, hele bugun birebir sahit oldum, 10 dakika icinde 7 ila 8 kez nobet gecirdi.
Ben onu her oyle gordugumde kahroluyorum, sanki birileri vucudumu bicaklarla delik desik ediyor, sanki aciya duyarsiz bedenim hicbir darbeyi hissetmiyor gibi artik.
Gozleri aniden daliyor, kafasi one dusuyor ve yine aniden gozlerini aciyor, ve tekrar bu sekilde devam ediyor.
Hele bir de nefesini biraz tutup birakmasi var ki en korktugum nobeti bu.
iSyan ediyorum, neden diyorum, neden benim bebegimin basina geldi, o daha minicik bir melek, sucu neydi diyorum.
Yasamak hic bukadar agir gelmemisti, minik oglum onceden en azindan sesimi duydugunda bakislariyla nereden geldigini anlamaya calisan oglum, artik beni tanimiyor yuzume bile bakmiyor, Ya ben bununla nasil basa cikicam, bu aci tanimlanamaz, herkesin bebegi emekliyor, oturuyor, gulucukler atiyor, benim oglum acilar icinde..

Diycek bişeyin olmadığı an . .Ama canım benim işte Allah büyük herşeyin şifasını veren yüce Allahım inşallah bu masum meleğinde en kısa zamanda şifa bulmasını nasip eder ..o herşeye Kadir ..Sana ne kadar güçlü ol ayakta dur desekte annesin dayanılmıyorki . .ama şöylede düşünki bu hastalıkların ilaçlarla tedavisi mumkun . .inşallah bebeğin belli bir dönemde iiyileşme kaydedicek . . ALLAH ÇOK ÇOK ŞİFALAR VERSİN . .Görmemişe çevirsin inşallah . .

şekerleeeeeeeer günaydın
anam ben tatilde iken site değişmiş neler olmuş buraya böyleeee

tatilim güzeldi hemde çok güzeldi
sabah yavrumdan ayrılmak ölüm geldi valla

geçmişe bakmak beni ürtüküyor bir sürü sayfa var:((((

umarım hepiniz bayram tatlide güzel geçmiştir

günaydınlar bu nasıl forum yahu girene kadar göbeemdeki çatlaklara yenileri eklendi beni hatırlayı tıklayınca kabul etti beni :P

ah bigeciiiim
biz yokken ne haller gelmiş topiğin başına bakarsana

aradım neden cevap vermedin:((((

bana adresin lazım kargo yapmıcam sana
çalıştığın bir kargo firması varmı?
yoksa ben benim anlaşmalı firmam ile göndereceğim hediyeni

ah bigeciiiim
biz yokken ne haller gelmiş topiğin başına bakarsana

aradım neden cevap vermedin:((((

bana adresin lazım kargo yapmıcam sana
çalıştığın bir kargo firması varmı?
yoksa ben benim anlaşmalı firmam ile göndereceğim hediyeni

telefon sessizde kalmış şekercim ya... gönderme faslının ayrıntılarını telde görüşelim malum ben senden bi şey almadan adres vermiycem ;))

günaydın kızlar .9 günlük tatilden sonra işe başlamak ölüm geldi.umaım herkezin tatili güzel geçmiştir. biz ikinci günü hastanedeydik. düşüp kafasını vurdu üstünede kusunca korkup hastaneye götürdük. çok şükür bişi olmadı.

melike gün parasını yolluycam ama iban no sunu hala vermedin. bekliyorum canım

Back