2009 Aralık Anneleri

herkese günaydın bige forumun haline dayanamayıp kactı ah biz kac gündür ne cekiyoruz bu formun halinden .Melike turta nasıl oldu düzeldimi biraz

herkese günaydınn. siteye ne olmuş böle .. :41: geçmiş çok birikmiş işler çok birikmiş.. işleri toparlamam lazım.. herkes iyidir umarım..

Merhaba herkese..
Sali gecesi; oglumun epilepsi tanisinin dogrulandigini ve gece ilk nobetini gecirerek apar topar hastaneye tasidigimizi yazmistim.
Hala hastanede gozetim altinda, gun icinde bircok nobet geciriyor, hele bugun birebir sahit oldum, 10 dakika icinde 7 ila 8 kez nobet gecirdi.
Ben onu her oyle gordugumde kahroluyorum, sanki birileri vucudumu bicaklarla delik desik ediyor, sanki aciya duyarsiz bedenim hicbir darbeyi hissetmiyor gibi artik.
Gozleri aniden daliyor, kafasi one dusuyor ve yine aniden gozlerini aciyor, ve tekrar bu sekilde devam ediyor.
Hele bir de nefesini biraz tutup birakmasi var ki en korktugum nobeti bu.
iSyan ediyorum, neden diyorum, neden benim bebegimin basina geldi, o daha minicik bir melek, sucu neydi diyorum.
Yasamak hic bukadar agir gelmemisti, minik oglum onceden en azindan sesimi duydugunda bakislariyla nereden geldigini anlamaya calisan oglum, artik beni tanimiyor yuzume bile bakmiyor, Ya ben bununla nasil basa cikicam, bu aci tanimlanamaz, herkesin bebegi emekliyor, oturuyor, gulucukler atiyor, benim oglum acilar icinde..

canım yaaa kıyamam üzülme güçlü dur desek te çok zor rabbim verecek şifasını epilepsi tedavi olmayacak bir hastalık değil ama ateşleri 1 derece yükselse hasta oluyoruz ama inan yakında hatırlamayacaksın bu günleri astanede dr lar başında düzelecektir sen güçlü olmaya çalış o yavrunun senin pozitif enerjine de ihtiyacı var sen hatırlamıyor tepki vermiyor sansanda o annesinin sıcaklığını hissediyordur inşallah iyi aberlerini kısa sürede verirsin Allah kuvvet versin

günaydınlar bu nasıl forum yahu girene kadar göbeemdeki çatlaklara yenileri eklendi beni hatırlayı tıklayınca kabul etti beni :P

seni tanımadıysa pes valla

şekerleeeeeeeer günaydın
anam ben tatilde iken site değişmiş neler olmuş buraya böyleeee

tatilim güzeldi hemde çok güzeldi
sabah yavrumdan ayrılmak ölüm geldi valla

geçmişe bakmak beni ürtüküyor bir sürü sayfa var:((((

umarım hepiniz bayram tatlide güzel geçmiştir

günaydın valla tek beğenen şuursuz benim heralde beğennen demiyim ama beni rahatsız etmedi

günaydın kızlar .9 günlük tatilden sonra işe başlamak ölüm geldi.umaım herkezin tatili güzel geçmiştir. biz ikinci günü hastanedeydik. düşüp kafasını vurdu üstünede kusunca korkup hastaneye götürdük. çok şükür bişi olmadı.

melike gün parasını yolluycam ama iban no sunu hala vermedin. bekliyorum canım

verecem verecem ama öncelikle unutmamam lazım işe gelince aklıma geliyor iban evde siz parayı bir kenara ayırın bu balık hafızalı gel git akıllı arkadaşınız verecek

yavruma geçmiş olsun neyseki kusmanın düşmeyle alakası yokmuş

herkese günaydın bige forumun haline dayanamayıp kactı ah biz kac gündür ne cekiyoruz bu formun halinden .Melike turta nasıl oldu düzeldimi biraz

turtam iyi ama bende çingene gibi başlayacam hasta olduğuna üzülmüyorum huyu değişti ona üzülüyorum bakalım bugün anneme ne marifetler yapacak çok mutsduz bebek oldu hiç memnun olmuyor gece 2 den 5 e kadar evde dolaştık herşeye ağlıyor parmak hep birşeyler gösteriyor birşey istiyor ama gösterdiği yerde birşey olmuyor yavrum dereceye alıştı dün gece eline almış babasının ateşini ölçüyordu yanağına bastırıp

melike ıbaaaaaaaaan no lütfen

bakınız bir önceki msj a

tüm meleklerin güzel annelerine günaydın

Merhaba herkese..
Sali gecesi; oglumun epilepsi tanisinin dogrulandigini ve gece ilk nobetini gecirerek apar topar hastaneye tasidigimizi yazmistim.
Hala hastanede gozetim altinda, gun icinde bircok nobet geciriyor, hele bugun birebir sahit oldum, 10 dakika icinde 7 ila 8 kez nobet gecirdi.
Ben onu her oyle gordugumde kahroluyorum, sanki birileri vucudumu bicaklarla delik desik ediyor, sanki aciya duyarsiz bedenim hicbir darbeyi hissetmiyor gibi artik.
Gozleri aniden daliyor, kafasi one dusuyor ve yine aniden gozlerini aciyor, ve tekrar bu sekilde devam ediyor.
Hele bir de nefesini biraz tutup birakmasi var ki en korktugum nobeti bu.
iSyan ediyorum, neden diyorum, neden benim bebegimin basina geldi, o daha minicik bir melek, sucu neydi diyorum.
Yasamak hic bukadar agir gelmemisti, minik oglum onceden en azindan sesimi duydugunda bakislariyla nereden geldigini anlamaya calisan oglum, artik beni tanimiyor yuzume bile bakmiyor, Ya ben bununla nasil basa cikicam, bu aci tanimlanamaz, herkesin bebegi emekliyor, oturuyor, gulucukler atiyor, benim oglum acilar icinde..

canım yaaa kıyamam üzülme güçlü dur desek te çok zor rabbim verecek şifasını epilepsi tedavi olmayacak bir hastalık değil ama ateşleri 1 derece yükselse hasta oluyoruz ama inan yakında hatırlamayacaksın bu günleri astanede dr lar başında düzelecektir sen güçlü olmaya çalış o yavrunun senin pozitif enerjine de ihtiyacı var sen hatırlamıyor tepki vermiyor sansanda o annesinin sıcaklığını hissediyordur inşallah iyi aberlerini kısa sürede verirsin Allah kuvvet versin

günaydınlar bu nasıl forum yahu girene kadar göbeemdeki çatlaklara yenileri eklendi beni hatırlayı tıklayınca kabul etti beni :P

şekerleeeeeeeer günaydın
anam ben tatilde iken site değişmiş neler olmuş buraya böyleeee

tatilim güzeldi hemde çok güzeldi
sabah yavrumdan ayrılmak ölüm geldi valla

geçmişe bakmak beni ürtüküyor bir sürü sayfa var:((((

umarım hepiniz bayram tatlide güzel geçmiştir

günaydın valla tek beğenen şuursuz benim heralde beğennen demiyim ama beni rahatsız etmedi

günaydın kızlar .9 günlük tatilden sonra işe başlamak ölüm geldi.umaım herkezin tatili güzel geçmiştir. biz ikinci günü hastanedeydik. düşüp kafasını vurdu üstünede kusunca korkup hastaneye götürdük. çok şükür bişi olmadı.

melike gün parasını yolluycam ama iban no sunu hala vermedin. bekliyorum canım

verecem verecem ama öncelikle unutmamam lazım işe gelince aklıma geliyor iban evde siz parayı bir kenara ayırın bu balık hafızalı gel git akıllı arkadaşınız verecek

yavruma geçmiş olsun neyseki kusmanın düşmeyle alakası yokmuş

turtam iyi ama bende çingene gibi başlayacam hasta olduğuna üzülmüyorum huyu değişti ona üzülüyorum bakalım bugün anneme ne marifetler yapacak çok mutsduz bebek oldu hiç memnun olmuyor gece 2 den 5 e kadar evde dolaştık herşeye ağlıyor parmak hep birşeyler gösteriyor birşey istiyor ama gösterdiği yerde birşey olmuyor yavrum dereceye alıştı dün gece eline almış babasının ateşini ölçüyordu yanağına bastırıp

melike ıbaaaaaaaaan no lütfen

bakınız bir önceki msj a

herkese günaydınn. siteye ne olmuş böle .. :41: geçmiş çok birikmiş işler çok birikmiş.. işleri toparlamam lazım.. herkes iyidir umarım..

Herkese günaydın. siteye ne olmuş böle .. :20: geçmiş çok birikmiş. işler çok birikmiş.. off oğlumu özledim bennn :14:

kızlar Darülaceze'den Serap Hemşire ile görüştüm (okmeydanı-Çocuk yuvası) şu an bakımları altında 34 çocuk varmış. En çok kaliteli biberona ihtiyaç varmış bunun dışında bebeklere tulum ve 3-6 yaş grubuna kalın olmayan dışarı giyilebilecek gibi (pijama değil yani) sweat shirt gerekiyormuş. Çocukların dökümü şöyle:

2-3 aylık 5 kız bebek
4 aylık 1 erkek bebek
7 aylık 1 kız bebek
8 aylık 1 kız bebek
10 aylık 1 kız bebek
15 aylık 3 kız bebek
16 aylık 2 kız bebek
17 aylık 2 erkek bebek
18 aylık 1 kız bebek
19 aylık 1 erkek bebek
3 yaş 2 erkek 1 kız çocuk
3,5 yaş 1 erkek 3 kız çocuk
4 yaş 2 erkek 1 kız çocuk
5 yaş 2 erkek 2 kız çocuk
6 yaş 1 kız çocuk

ne dersiniz aralık anneleri olarak bir şeyler yapabilir miyiz?

ne yapıyoruz bakalım?

Ben bu pastalari yapmak icin b.evlerde bi yere gittim . Pasta malzemeleri satiyordu cocuk acemiyim ben filan dedim . İcersi tiklim tiklimdi . 50 yasinda bi kadin vardi yardimci oldu bana o da alisveris yapiyordu orda. Ne kadar kazandiriyor filan dedim ilk baslarda kaliplara gitti param dedi . Ama 5-6 ay olmus yapiyormus. İsini birakmis bunun icin ayrica. Ayda 3 milyari buluyor dedi hatun. Sok oldum .Benim bu kadarda da gozum yok .Ama super para.

amanın ben de istiyom öyle :27:

günaydın geçmiş olsun tülaycım

senın kı yıne iştahlı
benım kı hem iştahsız hem uykusuzzzzzz
bende erkek coocuğuna gore daha uslu dıye sevınıyorum,,yanı umutu gordukten sonra oyle hıssetmeye başladımmmmm:9::9:
bige duymasınn:20:ya da duysunn:62::62:

:36: duymuyorum ki duymuyorum kiiiii :35:

yok kaçmadım geçmişi okumaya çalışıyorum bir yandan doğumgünü hazırlığı çalışmalarımı eklemek için foto atıyorum pcye bi yandan da

günaydınnn

he valla terbiyessi nolcek :19:
günaydııııııın :16:

cuma büyük gün !!!!!!!!!!!!!!!!
ayyyyyyyyyy çok heyecanlıyımmmmmmmmmm :))))

berenin doğumgünüüüüüüüü!!!!
sen naptın baharım ya karar marar durumları? :29:

Son düzenleme:
yaaaaaaa özel msj atamıyorum 1 tane attım yok ikinciyi atamadım ve msjdan buraya nasıl dönecez önceden dönebiliyordum

bigecimmm ilk paketimiz eşimiz şirket arkadaşından geldi. eşim öğlen arası bakacak ne gönderdiler diye .. : )) yazarımmm ne gönderdiklerinii ..

günaydın herkeseeee
ayyy nasıl sıkıcı bi gün:(
sitede arıza yapıp duruyo

bahar nasılsın naptın karar verdinmi yazdım koptuk kkdan

Back