2009 Aralık Anneleri

anladım bilgecim. mesala sen neler göndereceksin.bende yapmak isterim.fikir olsun diyr soruyorum.

yaşlılar evi için özellikle çorap çamaşır diyorlardı ama çamaşır satan kişiler vardı onlardan ses çıksın diye bekliyorum onlar çamaşırı karşılıyorsa alabildiğim kadar pazen etek var mesela aklımda... veya terlik...
fakat şimdi bu çocuk yuvası aklıma takıldı malum çocuklara daha hassasız bu ara ;) sayıları bir öğrenelim çok fazla çocuk yoksa (umarım yoktur umarım hepsi ana babalarıyla sıcak yuvalarındadır) bizler mesela çocukların ihtiyaçlarını toparlayıp göndeririz diğer arkadaşlar yaşlılar evininkini toplarlar

kızlar hamileyim

ay baharım seni çok iyi anlıyorum
korku endişe isteksizlik+kıyamama, günahtan korkma
karmakarışık bi haldesin karar bile veremiyosun dış tepkiler kararına doğru yönlendiriyo seni
allahım hakkında ne ise hayırlı ona yönlendirsin seni canım

Yasemin Allah en kısa zamanda şifasını verir inşallah çok zordu eminim Allah görmemişe döndersin inşallah . .

ay amiiiiiiiiiiiiin
çok sağol canımmm
günaydın herkeseeeeeee
hayırlı huzurlu ve güzel olsun günümüz iiiiinşallah

Kuzu iyi sayılır Bilge anlam veremdıgımız ve sabahlara kadar hastanelerde çırılcıplak beklediğimiz 39 derece atesten sonra bı de soguk algınlıgın ardından daha iyi teyzesi..
Bu arada Baharda hamileymiş hayırlı ugurlu olsun....

karmakarışık bi haldesin karar bile veremiyosun dış tepkiler kararına doğru yönlendiriyo seni

günaydın herkeseeeeeee

aha damdan düşen geldi :29: içimden geçiriyodum yaseminle bi konuşsalar damdan düşen halden bilir ne de olsa diye :23:

günaydın şekerim amiiiiiiiiin
sen haktan ve mercimek nasılsınız?

günaydın nasılsın kuzun nasıl?

günaydın naber bahar? nasılsın bakalım? beren nasıl?
iyiyim cnm beren de ii.Sabah rüyasında korktu sanırım 6 buçukta kalktık ama çıkarken iyiydi.Umut paşam nasıl?

ay amiiiiiiiiiiiiin
çok sağol canımmm
günaydın herkeseeeeeee
amin cnmmmm

hande kız nerelerdesin sen:29:
bahar canıııım nasılsın?
ehh işte :(
Kuzu iyi sayılır Bilge anlam veremdıgımız ve sabahlara kadar hastanelerde çırılcıplak beklediğimiz 39 derece atesten sonra bı de soguk algınlıgın ardından daha iyi teyzesi..
sağol

Pek gıremıyorum yasemıncım,Emir rahatsızdı biraz sonrada bayram telası işte,sen nasılsın nasıl gecıyor hamılelık ?

oy kıyamam yakşıklıma
çok geçmiş olsun canım ya!
şimdi nasıl düzeldimi?

ben bulantı ilacı kullanmaya başladıktan sonra iyiyim hamdolsun
iyi geçiyo şimdi:)

oy kıyamam yakşıklıma
çok geçmiş olsun canım ya!
şimdi nasıl düzeldimi?

ben bulantı ilacı kullanmaya başladıktan sonra iyiyim hamdolsun
iyi geçiyo şimdi:)

Daha ıyı cnm,uyuyor şimdi.bende bi tarafımı kaldırıp eve girişsem iyi olacak ama oturuyom işte :82:

aha damdan düşen geldi :29: içimden geçiriyodum yaseminle bi konuşsalar damdan düşen halden bilir ne de olsa diye :23:

günaydın şekerim amiiiiiiiiin
sen haktan ve mercimek nasılsınız?

:9: çatlak ve bi o kadarda candan arkadaşım benim :70:
seviyom seni :54:
çok iyiyiz cümleten :)
siz nassınız?

iyiyim cnm beren de ii.Sabah rüyasında korktu sanırım 6 buçukta kalktık ama çıkarken iyiydi.Umut paşam nasıl?

amin cnmmmm

ehh işte :(

sağol

oy kıyamam kuzuma ne gördü ki acaba rüyasında canım yaaa!
zamanla daha iyi hissedersin canım herşey düzelir bunaltma kendini

Son düzenleme:
Fisher Price Trke Konuan Eitici Telefon | Fisher Price | Oyuncaklar| 6ay+ | Bebekchik Bebe rnleri - ucuz ve kaliteli alveriin adresi...bebek alveri,chicco rnleri,bebek arabalar | bebek,online,hamak,salncak,chicco,emzik,biberon,avent,bebekler,pudra,me aktivite masasıyla beraber bunu da aldım zeynep telefonları seviyor diye öyle bir sesi var ki hiç duyulmuyor bebeklerin işitme duyusuna zarar vermemek içinmiş ama yok sessiz resmen o yüzden hiç ilgi göredi aklınızda bulunsun uyarayım dedim kutusunu açtığım için iade de edemiyorum

biz de aynı durumun soğuk algınlığı aşamasındayız :94: viral enfeksiyon diyorlar hande sonrasında da hem ateşi engellemek adına çıplak gezdiği için hem de bu geçirdiği enfeksiyon dolayısıyla 4 haftaya kadar süren akıntılar olabilir dedi bizim doktorumuz
çok geçmiş olsun

biz de aynı durumun soğuk algınlığı aşamasındayız :94: viral enfeksiyon diyorlar hande sonrasında da hem ateşi engellemek adına çıplak gezdiği için hem de bu geçirdiği enfeksiyon dolayısıyla 4 haftaya kadar süren akıntılar olabilir dedi bizim doktorumuz
çok geçmiş olsun

sagol Bilge...sizede cok gecmıs olsun,çocugu cırılcıplak edip sabahlara kadar kollarının altına ve kasıklarına buz gıbı pamukları koydukca içim eridi resmen yawruma,eee sonrasında da soguk algınlıgı ,öksuruk genız akıntısı vs vs

allah beterinden esirgesin artık azalmıştır ama di mi baharcım
umut iyi allaha şükür burun akıntısı biraz azaldı ama kıvam koyulaştı :50: bayramda ağırlaşmasa bari

:9: çatlak ve bi o kadarda candan arkadaşım benim :70:
seviyom seni :54:
çok iyiyiz cümleten :)
siz nassınız?

allaha bin şükür yasi :54: ben de seni seviyorum bu arada seçilin hesap nosunu aldındı he mi?

sagol Bilge...sizede cok gecmıs olsun,çocugu cırılcıplak edip sabahlara kadar kollarının altına ve kasıklarına buz gıbı pamukları koydukca içim eridi resmen yawruma,eee sonrasında da soguk algınlıgı ,öksuruk genız akıntısı vs vs

sağolasın... aklında bulunsun ateşliyken o kadar da buz gibi şeyler koymayın diyorlar... duş da yaptırırken mesela 38,5 ateşliyken 37 dereceyle aldırın duşunu diyorlar... aksi takdirde çocuğu banyodan da soğutursunuz, ciddi anlamda üşütürsünüz de diyorlar. bir de kimden duyduğumu hatırlamıyorum ama alnına eklemlerine o buz gibi bezleri koyacağınıza kendi ellerinizi ılık suyla ıslatıp okşayarak nemlendirin hem suyun yaratacağı serin etki hem de ve daha önemlisi anne şefkati çok iyi gelecektir diyorlardı :34:

allah beterinden esirgesin artık azalmıştır ama di mi baharcım
umut iyi allaha şükür burun akıntısı biraz azaldı ama kıvam koyulaştı :50: bayramda ağırlaşmasa bari

allaha bin şükür yasi :54: ben de seni seviyorum bu arada seçilin hesap nosunu aldındı he mi?

sağolasın... aklında bulunsun ateşliyken o kadar da buz gibi şeyler koymayın diyorlar... duş da yaptırırken mesela 38,5 ateşliyken 37 dereceyle aldırın duşunu diyorlar... aksi takdirde çocuğu banyodan da soğutursunuz, ciddi anlamda üşütürsünüz de diyorlar. bir de kimden duyduğumu hatırlamıyorum ama alnına eklemlerine o buz gibi bezleri koyacağınıza kendi ellerinizi ılık suyla ıslatıp okşayarak nemlendirin hem suyun yaratacağı serin etki hem de ve daha önemlisi anne şefkati çok iyi gelecektir diyorlardı :34:

Çok dogru valla bu dedıklermı yapanda buranın en unlu hastanesi...
Atlet bari gıydırıyım dedıgımde doktor bey:havale gecırsın ıster mısın annesii; diyodu gerizekalı...

Back