hadi ben erken öğlen arası veriyorum bugün
afiyet olsunnn canımm ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ben erken öğlen arası veriyorum bugün
Çok dogru valla bu dedıklermı yapanda buranın en unlu hastanesi...
Atlet bari gıydırıyım dedıgımde doktor bey:havale gecırsın ıster mısın annesii; diyodu gerizekalı...
Kızlar oyle bi dobişim ki sormayın gitsin nefret ettim artık kendımdem anca yıyıp içip oturuyom.iğrenç bi haldeyım.salak gıbı hamıleykende habıre yedim durdum,emzirirken verirsin dediler 10 ay oldu tık yok,hele ayaklansın peşinde dolasmaktan verirsin dediler yıne tık yok.iğrenıyorum artık kendımden topiğin dogumdan sonrakı kılosunda kalan tek annesi benımdır heralde.![]()
E olmayanlarada ozelden mail atar mail adresi verin deriz ebru nbr sesin cikmiyor yok bir yaramazlik dimi
Canan ne diycm ya annemin parmagi kopmak uzere demis dr ameliyat demis kardesimde arastirmis fizik tedavi deneyelim once denmis simdi kardesim ist da tandik ariyor abinin hastanesinde ankaradan giden tanidik varmi diye fizik tedavide abinle konustgnda sorrmisin onun o bolumde tanidgi varmymis diye benimki abilerine soracak ama sende aklima geldin
Müdür gördü listeyi aa bize de yapsana dedi çalışanların ev ve cep telefonları diye birşey görse köftelik isteyecek bilge bilir bu atasözünüBURCU sanki sadece pelin e teşekkür etmi,ş gibi olmuş yorumum ellerine sağlık ellerin dert görmesin
ALLAH BENİ DAVUL ETSİN BURCU YAZACAĞIMA SİBEL YAZMIŞIM
Aha bir ben bir de misafir kalmışız koca topikte
Bahar bu arada dün yazamadım hamileymişsin, hakkında hayırlısı olsun inşallah en doğru kararı verirsin.
Bir de ne kolay diyor doktorlar hamile kalamazsın diye hayret, Allah nasip ettikten sonra oluyor işte.
Üçüz topiğinde de bir arkadaşın kaç zaman sonra tüp bebekle üçüzleri olmuş onlarada demiş dr normal yollarla hamile kalabilmen imkansız diye şimdi dördüncü yolda belki de doğmuştur bile.
aha bir ben bir de misafir kalmışız koca topikte
bahar bu arada dün yazamadım hamileymişsin, hakkında hayırlısı olsun inşallah en doğru kararı verirsin.
Bir de ne kolay diyor doktorlar hamile kalamazsın diye hayret, allah nasip ettikten sonra oluyor işte.
üçüz topiğinde de bir arkadaşın kaç zaman sonra tüp bebekle üçüzleri olmuş onlarada demiş dr normal yollarla hamile kalabilmen imkansız diye şimdi dördüncü yolda belki de doğmuştur bile.
Eda bu yakada varmi onu yapan bende cok istyrm aslinda