2009 Aralık Anneleri

Çok dogru valla bu dedıklermı yapanda buranın en unlu hastanesi...
Atlet bari gıydırıyım dedıgımde doktor bey:havale gecırsın ıster mısın annesii; diyodu gerizekalı...

ya ben bu doktorları anlamıyorum zaten bi hava bi hava yok yani devletide aynı özelide . .para verip gidiyosun bide yine aynı ..gecendede bana diyo şu ilacı verseydin diye hemde medicalin doktoru ..bende dedim o ilacı verceğimi bilsem size ne ihtiyaç var ..valla eşim atlıycaktı üstüne zor tuttum . . :35: delimir nedir

Müdür gördü listeyi aa bize de yapsana dedi çalışanların ev ve cep telefonları diye birşey görse köftelik isteyecek bilge bilir bu atasözünü :33: BURCU sanki sadece pelin e teşekkür etmi,ş gibi olmuş yorumum ellerine sağlık ellerin dert görmesin

ALLAH BENİ DAVUL ETSİN BURCU YAZACAĞIMA SİBEL YAZMIŞIM

Son düzenleme:
Kızlar oyle bi dobişim ki sormayın gitsin nefret ettim artık kendımdem anca yıyıp içip oturuyom.iğrenç bi haldeyım.salak gıbı hamıleykende habıre yedim durdum,emzirirken verirsin dediler 10 ay oldu tık yok,hele ayaklansın peşinde dolasmaktan verirsin dediler yıne tık yok.iğrenıyorum artık kendımden topiğin dogumdan sonrakı kılosunda kalan tek annesi benımdır heralde.:(:(:(:(

yanlız degilsin canım üzülme bende morbid kıvamında kaldım üstelik dogurdugum kilodayim düşün yememde asırı degil üstelik cok hareketliyim ama tık yokk su york testi diye bir test var ondan yaptıracam vücüdun tolere edemediği yiyecekleri buluyorlar kuzenimin eşi tam 20 kilo verdi üstelik hiç kısmadan sadece yasak yiyecekleri yemiyor .

Canan ne diycm ya annemin parmagi kopmak uzere demis dr ameliyat demis kardesimde arastirmis fizik tedavi deneyelim once denmis simdi kardesim ist da tandik ariyor abinin hastanesinde ankaradan giden tanidik varmi diye fizik tedavide abinle konustgnda sorrmisin onun o bolumde tanidgi varmymis diye benimki abilerine soracak ama sende aklima geldin

E olmayanlarada ozelden mail atar mail adresi verin deriz ebru nbr sesin cikmiyor yok bir yaramazlik dimi

Neredeyse iki saat sonra bu mesajına anca ulaşabildim Pelin anla işte halimi:))
Şükür Canberk'in yaramazlıklarından başka bir yaramazlık yok şimdi uyududa oturdum sizler nasılsınız?

Canan ne diycm ya annemin parmagi kopmak uzere demis dr ameliyat demis kardesimde arastirmis fizik tedavi deneyelim once denmis simdi kardesim ist da tandik ariyor abinin hastanesinde ankaradan giden tanidik varmi diye fizik tedavide abinle konustgnda sorrmisin onun o bolumde tanidgi varmymis diye benimki abilerine soracak ama sende aklima geldin

Pelin geçmiş olsun diyabet yüzünden mi? :(

Aha bir ben bir de misafir kalmışız koca topikte

Bahar bu arada dün yazamadım hamileymişsin, hakkında hayırlısı olsun inşallah en doğru kararı verirsin.
Bir de ne kolay diyor doktorlar hamile kalamazsın diye hayret, Allah nasip ettikten sonra oluyor işte.
Üçüz topiğinde de bir arkadaşın kaç zaman sonra tüp bebekle üçüzleri olmuş onlarada demiş dr normal yollarla hamile kalabilmen imkansız diye şimdi dördüncü yolda belki de doğmuştur bile.

Müdür gördü listeyi aa bize de yapsana dedi çalışanların ev ve cep telefonları diye birşey görse köftelik isteyecek bilge bilir bu atasözünü :33: BURCU sanki sadece pelin e teşekkür etmi,ş gibi olmuş yorumum ellerine sağlık ellerin dert görmesin

ALLAH BENİ DAVUL ETSİN BURCU YAZACAĞIMA SİBEL YAZMIŞIM

anam eksik kaldım bilmiyorum melike ben onu lütfen özelden yolla gelsin öğrenmek zorundayım :47:

Aha bir ben bir de misafir kalmışız koca topikte

Bahar bu arada dün yazamadım hamileymişsin, hakkında hayırlısı olsun inşallah en doğru kararı verirsin.
Bir de ne kolay diyor doktorlar hamile kalamazsın diye hayret, Allah nasip ettikten sonra oluyor işte.
Üçüz topiğinde de bir arkadaşın kaç zaman sonra tüp bebekle üçüzleri olmuş onlarada demiş dr normal yollarla hamile kalabilmen imkansız diye şimdi dördüncü yolda belki de doğmuştur bile.

alla alla ya bu doktorlar niye böyle? hayretler içindeyim kolaycacık hastalık yaftası da yapıştırıveriyorlar çocuğun olmaz yaftası da :57:

dünürcüm ellerin dert görmesin
şu ana kadar melike, müzeyyen, sibel, yasemin (eşi), meral, bahar, nilgün, nevra, pelin, burcu ve bige'ye ulaştı
kaldı 11 kişi 3.15ten önce mail atın arkadaşlar da gönderelim... bunlardan başka listeye ulaşmış olan varsa söylesin lütfen

Son düzenleme:
aha bir ben bir de misafir kalmışız koca topikte

bahar bu arada dün yazamadım hamileymişsin, hakkında hayırlısı olsun inşallah en doğru kararı verirsin.
Bir de ne kolay diyor doktorlar hamile kalamazsın diye hayret, allah nasip ettikten sonra oluyor işte.
üçüz topiğinde de bir arkadaşın kaç zaman sonra tüp bebekle üçüzleri olmuş onlarada demiş dr normal yollarla hamile kalabilmen imkansız diye şimdi dördüncü yolda belki de doğmuştur bile.

misafir benim heralde iş yerinde açık bırakıp emzirmeye gitmiştim

allahım ne yoğun yaa sabahtan beri yazamadım bir türlü. fırsat buldum da yemeğe geçmeden bakayım dedim. sonra tempo devam. herkes iyidir inşallah. Bahar en çok da aklım sen de canım. öpüyorum sizleri.
BİGE listeyi aldım canım tşk.
BURCU ellerine sağlık arkadaşım çok iyi oldu valla.

ebru sen almış mıydın? bir de senin mail adresin hotmail mi? @'den önce sekiz harf ve u ile mi bitiyor? kişi bilgisi girmeden öyle bir mail adresi var da benim mailboxta

Back