2009 Aralık Anneleri

Gelen giden oluyormu hande bu arada benimde utum var :( ama yarina biraktim

Olmaz mı PELİN bende oyle bı koca varkı bayrama bile arayıp davet eder arkadaslarını sırf onun için kasıyorum yoksa cok tınlamıycam da...
Emir yenı uyudu kalkıyım cam siliyım dedım korktum 6. katta oturuyorum asagısı cok karanlık;gerı bıraktım...

kızlar ben gidiyorum ufaktan.Tekrar teşekkür ederim hepinze.çok öpüyorum sizi.Görüşmek dileğiyle...

ya ben duyunca çok heyecanlandım ve sevindim.. tabiki senin ne istediğin önemli. ben ikinciyi asssslaaa düşünmüyorum ama hamile kalsaydım kürtaj olurmuydum sanmam.. sadece fikir olsun diye diyorum yanlış anlama sakın.. önemli bi karar iyice düşün canım..

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar resim yorumlarınız içinde. ben sanıyorum ruhumu teslim etmek üzereyim. ölüyorum karın ağrısından.. inanılmaz sancım var. mide bulantısı halsizlik te cabası. dr a gittim bugün test yaptılar mikrobik değil ama değerler sınırda dedi dr. ilaç yazdı ama çocuk dr unu ara sor kullanabilir miyim diye dedi. emziriyorum die. patetesti kahveydi yaptım hepsini. ama çok fenayım hala. gün bitmek bilmei. bide hem yarın hem ctesi çalışıyorum. hey yarabbim..

sibel geçmiş olsun canım. herşeyi denemişsin bide soğuk suya yarım bardak 1 tatlı kaşığı bal karıştır iç dene canım. Allah şifa versin geçsin bir an önce

Gecmis olsun sibel Ya tuh halsizde birakir tabi insallah duzelrsin biranonce

sibel geçmiş olsun canım. herşeyi denemişsin bide soğuk suya yarım bardak 1 tatlı kaşığı bal karıştır iç dene canım. Allah şifa versin geçsin bir an önce

sağolun kızlar. halsizik nedemek pelin kalemtutamıyrum. hadi yatım ben öptümsizi iyi geceler...

Cekti hepsine basip durdu bende kaldrdim :)) bilincsizce basyr hosuna gtti tabi ses muzik falan ama aktivite masasindan bikinca geri cikartcgm 18 aydan itbren yazyr ustunde ama kulagi alissinseslere sayilara diye alinabilir aktivitr masasi yoksa

Back