2009 Aralık Anneleri

Kızlar oyle bi dobişim ki sormayın gitsin nefret ettim artık kendımdem anca yıyıp içip oturuyom.iğrenç bi haldeyım.salak gıbı hamıleykende habıre yedim durdum,emzirirken verirsin dediler 10 ay oldu tık yok,hele ayaklansın peşinde dolasmaktan verirsin dediler yıne tık yok.iğrenıyorum artık kendımden topiğin dogumdan sonrakı kılosunda kalan tek annesi benımdır heralde.:(:(:(:(

Çok dogru valla bu dedıklermı yapanda buranın en unlu hastanesi...
Atlet bari gıydırıyım dedıgımde doktor bey:havale gecırsın ıster mısın annesii; diyodu gerizekalı...

yaaaaaaaaa hep merak etmişimdir nasıl geçireceğini hadi bi geçirsin de izleyelim diyeceksin fok gibi kalacak büyükbaş!!! :57: :57: :57:

Kızlar oyle bi dobişim ki sormayın gitsin nefret ettim artık kendımdem anca yıyıp içip oturuyom.iğrenç bi haldeyım.salak gıbı hamıleykende habıre yedim durdum,emzirirken verirsin dediler 10 ay oldu tık yok,hele ayaklansın peşinde dolasmaktan verirsin dediler yıne tık yok.iğrenıyorum artık kendımden topiğin dogumdan sonrakı kılosunda kalan tek annesi benımdır heralde.:(:(:(:(

ben de varıııııııım :13: ama hiç de kendimden nefret de etmiyorum iğrenmiyorum da evet obezim ama anneyim dünyaya muhteşem bir varlık getirdim ve her şey bir yana onun ruh hali için kendine güvenini yitirmiş bir anne olmayacağım
ha Umut olmasa da kilo için kendime güvenimi yitirmez kendimden nefret etmezdim ne yalan söyleyeyim :51:

güzelmiş yerim ben o oğluşu tabii alışsın çekice ilerde ufak tefek tamiratları yapar erkkek adam

ee şimdiden alışsın dimi..

canım niye kendiden nefret ediyorsun ki.. çok güzel bi varlık getirdim dünyaya .. bence öyle düşünme bişekilde gidecek o kilolar.. bak bu aralar herkeste aynı sorun var . hamilelik sonrası hormonlar değiştiği için troitler bazen çok çalışıp , bazende hiç çalışmayabiliyoo. kilo verememenin sebebi troitler olabilir. kan tahlili filan yaptır bi istersen ..

Liste tamam. Amma velakin mailleriniz yok bende simdi orda telefon numaralari var nasil yapsak nasil etsek ?

toplam kaç kişi var dünürcüm? 5 kişiye aynı anda özel mesaj atılabiliyor... bana maille ben özelden dağıtayım vaktin yoksa

Liste tamam. Amma velakin mailleriniz yok bende simdi orda telefon numaralari var nasil yapsak nasil etsek ?

sana mail adresi versek sana uzun olacak yaz buradan hepimizin telefonlar bloke olsun 8 er tane telefon sapığı ediniriz hayatımıza hareket gelir :33:

Eda hayirliyolculuklar iyitatiller hande deme oyle bir kassan gider biraz biraz gidincede motive olursun dahada verirsin bige kayisdagi olana gidblirim cnm digeri cik ters anca mina buyuyunce biraz bebek sevmeye gdrz minayla oraya ama oraya kargo kabulse yapalim kargo sana da zahmet oluyr ama inan vakit yok aramaya ne yapalim sen karar ver kiyafet bebeklere kargomu etsek yoksa buyuklerre kiyafetmi

Eda hayirliyolculuklar iyitatiller hande deme oyle bir kassan gider biraz biraz gidincede motive olursun dahada verirsin bige kayisdagi olana gidblirim cnm digeri cik ters anca mina buyuyunce biraz bebek sevmeye gdrz minayla oraya ama oraya kargo kabulse yapalim kargo sana da zahmet oluyr ama inan vakit yok aramaya ne yapalim sen karar ver kiyafet bebeklere kargomu etsek yoksa buyuklerre kiyafetmi

oylayalım bebek çıkarsa kargolarız, büyük çıkarsa sana yollarız

Bana at bende bige bahar sibel meral nilgun ebru oznur nevra eda kiymet melike mail adresleri var

bende funda, müzeyyen, yasemin'in mailleri var

bende kimse yok sadece mehtap ve nazan var msn adresim açılmıyor eskisi söylemiştim daha önce yeni adres aldım pelin sana yazdım özelden

Back