Aktivite masasina rakip geldi siteue egitim halisi gel abla gellllllll :))
günaydınnn ..
darülaceze işine gelince aslında pelin benim gönlümden geçen 2009 aralık anneleri olarak istanbul tayfası gidebilse bizler de hediyelerini gönderebilsek muhteşem olur ama kimsenin ilgisi çekmiş gibi değğil mevzu
:79:
günaydın herkeze bugün son çok şükür.
bilgecim dün çok gıymetli kaynanamı sormuşsun. ama yoğunluktan yazamadım cevap.bugün bakmaya geldi gene. 15 gün bakacaktı ya.çarşamba ve bugün olmak üzere 2 gün baktı sayılır.akşamdan beri atışıyoruz. 100 kere söledim gel bizde bak diye akşam gene aradık gelecekmisin diye,bana ben geliyorum ecrinazı alıyorum bize götürüyorum..biz de bakıyorum senin yol paranı veriyorum sende bize geliyorsun bende sarma sarayım evde diye konuştu. anne gelceksen gel bizde bak işin varsa zaten annem gelir bakar dedim. bayrama 3 gün var daha yapatrsın sarmanı hafta sonu dedim . iyi tamam demek zorunda kaldı. iyice tepem attı bakma işine ki neyse bugün oda bitiyor çok şükür 9 gün kuzumla beraberim.
bilge rica etsem şu mevzuyu bana bi özet geçermisin. bakamadım dün. ne yapabilirim bi bakalım
Gunaydinnnn bige ok ben gidecegim esimle sizler organize olup yollayin bana kargo ama tek sartim var diyeceksiniz bu iste sart olurmu valla minanin duzeni icin olur herkes ayni gun kargoya versin ve mumkunse ayni kargo sirketi cunku kargodan gelince alacakli gibi basiyorlar zile minanin olmayan uyku duzeni mafoluyor annemde sıkıldı bnim kargolardan :)
günaydın şekerim
alla alla bizim evde 3 kişi var bir çocuğun başında anca öyle sarma yapılabiliyor
yalnız başına hem çocuk hem sarma nası olcakmış ki :44: gerçi bizim bebe aşırı kuduruk eyvallah da yine de :26:
tülaycım konunun özeti burada ilk sayfada ilk ziyaret fotoları da var...
hatırlar mısın face'den birine oy atın diye mesaj gelip duruyordu... işte o yarışmalar kazanıldı ve ödüllerin hepsi kk'dan ziyarete katılmak isteyenlerle birlikte (ki hepsi sarmadır börektir bir şeyler de yaptılar) okmeydanı darülacezeye götürüldü... ama bu arada görmüşler ki daha ihtiyaç çok fazla, özellikle çorap çamaşır istiyormuş amcalar teyzeler... ikinci bir ziyaret planlıyorlar şimdi bayram sonrası... tam da bayramdan sonra el ayak çekilip tekrar yalnız kaldıkları anda yanlarında olabilmek içinpara yardımı yapmak mümkün değil ama gidecek üyelerle temasa geçip ihtiyaçlardan alabildiklerini göndermek mümkün. Pelin'e çok yakınmış eğer o giderse ben alacaklarımı Pelin'e göndermeyi düşünüyorum, olmazsa da Kalliste ekran isimli bir ablamız var Eskişehir'de yaşıyor, ilk ziyarete de katıldı ikinciye de katılmaya hazırlanıyor o bana adres verecek ona göndereceğim.
hatta kayınvalideye kızanların ilk ziyarete ilişkin konu başlığını okumalarını öneririm... gelin yüzünden oraya "bırakılmış" olanlar vs... kaynanam daha şirin görünmeye başladı gözüme ne yalan söyleyeyim
Kayisdagi darulaceze bige bebeklerde varmis orda sanirim acaba temiz kalmis kiyafetleri kabul ederlermi ya vaktin olunca bir netten bakarmisin
Aktivite masasina rakip geldi siteue egitim halisi gel abla gellllllll :))
günaydın şekerim
alla alla bizim evde 3 kişi var bir çocuğun başında anca öyle sarma yapılabiliyor
yalnız başına hem çocuk hem sarma nası olcakmış ki :44: gerçi bizim bebe aşırı kuduruk eyvallah da yine de :26:
tülaycım konunun özeti burada ilk sayfada ilk ziyaret fotoları da var...
hatırlar mısın face'den birine oy atın diye mesaj gelip duruyordu... işte o yarışmalar kazanıldı ve ödüllerin hepsi kk'dan ziyarete katılmak isteyenlerle birlikte (ki hepsi sarmadır börektir bir şeyler de yaptılar) okmeydanı darülacezeye götürüldü... ama bu arada görmüşler ki daha ihtiyaç çok fazla, özellikle çorap çamaşır istiyormuş amcalar teyzeler... ikinci bir ziyaret planlıyorlar şimdi bayram sonrası... tam da bayramdan sonra el ayak çekilip tekrar yalnız kaldıkları anda yanlarında olabilmek içinpara yardımı yapmak mümkün değil ama gidecek üyelerle temasa geçip ihtiyaçlardan alabildiklerini göndermek mümkün. Pelin'e çok yakınmış eğer o giderse ben alacaklarımı Pelin'e göndermeyi düşünüyorum, olmazsa da Kalliste ekran isimli bir ablamız var Eskişehir'de yaşıyor, ilk ziyarete de katıldı ikinciye de katılmaya hazırlanıyor o bana adres verecek ona göndereceğim.
hatta kayınvalideye kızanların ilk ziyarete ilişkin konu başlığını okumalarını öneririm... gelin yüzünden oraya "bırakılmış" olanlar vs... kaynanam daha şirin görünmeye başladı gözüme ne yalan söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?