2009 Aralık Anneleri

ben de baktım ona çok güzel ama pahalı biraz canım yaa bir de bizim çocuk odasında oyuncak koyacak yer kalmadı artık

Ay gerçekten çok pahalımış ama bu oyuncakla bi bebekde hatta biraz daha buyuyunceye dekde oynayabilir yani hemen oyna kaldır olacak bişey deil epey bi süre oynar ..çocukların hayal gücü çok geniş o ev kimbilir neler olucak onun için . .eğer gücün varsa al . .

beni düşündürende fiyatı zaten .. bizi biraz aşıyoo ama aklımda kalmadı değil.. tek tek alacağım 5-6 oyuncak bu evde bir arada .. hemde çok eğitici diye düşünüyorum .. dediğin gibi canım kaldır at tarzı bi oyuncak olmayacak.. uzun süre oynayacağını düşünüyorumm offf kararsız kaldım .. koçişi ekna etmem lazımmm .. şirinlik filan yapayım bari bu akşamm :98:

beni düşündürende fiyatı zaten .. bizi biraz aşıyoo ama aklımda kalmadı değil.. tek tek alacağım 5-6 oyuncak bu evde bir arada .. hemde çok eğitici diye düşünüyorum .. dediğin gibi canım kaldır at tarzı bi oyuncak olmayacak.. uzun süre oynayacağını düşünüyorumm offf kararsız kaldım .. koçişi ekna etmem lazımmm .. şirinlik filan yapayım bari bu akşamm :98:

Ay valla şahsen benimki bu fiyata şirinlik felan dinlemez :20: ama sen bi ışık görüyosan şansını bi dene :80:

aklıma geldi şimdi bak dertlendim yine diplomamı kiraya verebilseydim ah ah ...
kıymet ne üzerineydi diploman canım

bizde de durum tam tersi eşim oyuncağa çok para harcar ben kızarım bu kadarı fazla diye. ama şu aktivite masasını doğum günü hediyesi olarak alabilirim berkaya. onda bile tereddütteyim.

kıymet ne üzerineydi diploman canım

bizde de durum tam tersi eşim oyuncağa çok para harcar ben kızarım bu kadarı fazla diye. Ama şu aktivite masasını doğum günü hediyesi olarak alabilirim berkaya. Onda bile tereddütteyim.

pelinde ilgisini çektiğini gördüm ama fazla oynamamıştı şimdi çok mutlu annem bize çok alırdı almanyadan bile 1 valiz oyuncakla dönmüştü anneannem oyuncağa verdiğiniz parayla ev alırdınız derdi hep geçen gün aynısını annem bana dedi

beni düşündürende fiyatı zaten .. Bizi biraz aşıyoo ama aklımda kalmadı değil.. Tek tek alacağım 5-6 oyuncak bu evde bir arada .. Hemde çok eğitici diye düşünüyorum .. Dediğin gibi canım kaldır at tarzı bi oyuncak olmayacak.. Uzun süre oynayacağını düşünüyorumm offf kararsız kaldım .. Koçişi ekna etmem lazımmm .. şirinlik filan yapayım bari bu akşamm :98:

benimki yemez artık son günlerde ki tavırlarımdan dolayı onu belki yaş hediyesi alırım

Hazırlandık kocişi bekliyoruz mersine ucacamm. şu güneş patlamasımı nedir biz ide vurdu sürekli surat asıyorum gerginim dün gece kavga ettik aldım kızı yattım oda kanepede uyuakalmıstı üstünüde örtmedim düsünün sabaha kadar öle yatmış bugün heryerim agrıyo diyo ben cok kötüyümmmm:27: Bu arada benim tatil 20 günnn herkese iyi aksamlarrr

aa kıymet ne güzel bir bölüm mezunusun calısmayı düşünmüyormusun

Hazırlandık kocişi bekliyoruz mersine ucacamm. şu güneş patlamasımı nedir biz ide vurdu sürekli surat asıyorum gerginim dün gece kavga ettik aldım kızı yattım oda kanepede uyuakalmıstı üstünüde örtmedim düsünün sabaha kadar öle yatmış bugün heryerim agrıyo diyo ben cok kötüyümmmm:27: Bu arada benim tatil 20 günnn herkese iyi aksamlarrr

düşünüyorum canım kız biraz daha büyüsün diyorum ve bakacak insan bulmam lazım:(

hayırlı yolculuklar olsun. inş. tatiliniz süper geçer zeynep hanımla. :64:

selam arkadaşlar bı kaç gundur gıremedım topığe azra sultan sağolsun,bı yandan da tatıl hazırlığı temızlık yemek bulaşıkk derken ayy gecelerı de uykusuzluk valla bı an once antalyaya uçmakkk ıstıyorummm
gecmışı yarım yamalak okudum ama aklımdada kalmadı zaten
nılguncuğıum mastıt omuş,,bende 2 _3 kere olmuştmum cook agrı yapıyor ama allahtan ılaç 2 gunde rahatlatıyor ınş kısa zamanda atlatırsın canım,bugun arayacaktım yoğunluktan fırsat bulamadım,,yarın arayayım ınş.
nasılsınız arkadaşlar,,bı terslık hastalık falan yoktur ınş
benı bekleyen bı yığın ütüm var ama yapmak ısteyen yok:((

bu gece kımsecıkler yok mu
bır saattır utu yapıyorum cook sıkıldım
magdem kımse yok ızdıraba devammm

off bayram geldi hala bı tarafımı kaldırıpda temızlık yapmadım,ayrıca hala dopdobişim..

Back