• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

canım tekrar geçmiş olsun
umutun ateşi düştü bizim de azılarımız çok şiş ne aceleleri varsa bu bebelerin :57:
şu an ileri düzey nezleyiz sürekli aksırıyor iki burun deliğiyle baloncuklar yapıyor kuzum :2: doktor ateşimizin viral enfeksiyon olduğunu ve bu enfeksiyonlar sonrası böyle akıntılar olmasının normal olduğunu, 4 haftaya kadar sürebileceğini söyledi :25: iş ki renk ve kıvam koyulaşmasın ve kulakta sıkıntı olmasın bunlara dikkat edin onun dışında bitki çayı, bol sıvı, sık sık az az yemek, yüksek yatırma hep bildiğimiz şeyler... ama bizimki oğlanı iyi tanıdığı için dinlendirin falan demedi :60:

aman valla yaz ayrı dert kış ayrı dert. yazın diş çıkarmasın sıcaklarda zor olur derdim hep şimdi kışın hastalıkla çıkarıyorlar. ay allah korusun kulak iltihabından. ayberk de çok çektik valla. her boğaz enfeksiyonu kulağa vuruyordu. yazın az daha kulak zarına tüp takacaklardı sıvı birikmesi var boşalsın diye. ama geçti şükür dağıldı. allah kimseye yaşatmasın. iyi olsun da kudursun be bilgecim. hiç olmazsa sağlıklı oldukları için kuduruk oldukları için yorulalım.

Çok geçmiş olsun Müzeyyen herkesi dolanmış illet sizin ailede desene. Hem hastalık hem dişler zorlar tabii kuzuyu Allah beterinden korusun iyileşsin bir an önce.
sağol ebrucum. valla öyle denk geldi zorlanıyor. amin canım.
Günaydınn
Bilge ben o kuduruk Umut'u yerim be tırmanmaya mı başladı sıpa daha yürümeden maaşallah

Öznur aynen Canberk'de öyle hele evde yalnızsak on dakikada bir gelip vuruyor göğsüme mememm mememm diye ayakta emip gidiyor sonra.

Pelin gecenin sorunsuz geçmesine sevindim darısı bizim başımıza iki hafta sonra da biz vurulacağız.
ay bizimki de memmem memmem diye geliyor istiyor ayakta açıyorum bacağıma yatıyor yatarak emecekmiş alıyorum kucağımda öyle emiyor çok tatlı oluyorlar yaa.
günaydınla tünaydın arası selam kızlar:)

herkesler iyiler maş. umut paşa nezle olmuş geçmiş olsun bilge
minanın gecesi sorunsuz geçmiş. maş. bize de nasip etsin Rabbim:)

boynum tutulmuş ya sanki saatlerce headbanng yapmışım gibi niye oldu anlamadım. boynu bükük vaziyette dolanıyom.
selam kıymetcim. geçmiş olsun boynu bükük arkadaşım:)
günaydınnnnnnnn
sağolasın canım darısı başına diycem dua mı beddua mı belli olmayacak :60: benim oğlan çok beter ebru ya napıcaz bilmiyorum... çadırı görmüşsün... bi duvarına gidiyor kendini yuvarlayıp gülüyor sonra emekleyip düzeltiyor sonra diğer duvara gidip öbür tarafa yuvarlanıyor sıpa :emir_bebek: :16:

bu arada az önceki spiral reklamında oynayan sevkülü arkadaşlarım tedbir sizden gerisi allahtan... spirali olup hamile kalanlar da mevcut tıp literatüründe :35:

yüce rabbim istemeyenlerinkileri çocuk diye inleyenlere versin inşallah :49:
onun o yuvarlanan totosunu öyle bir ısırırım ki haşarat herif yaa allah yardımcın olsun senin bu kuduruk paşayla işin zor valla.
müzeyyen
nilkün
meralcimmmm :51:
hava güzrl bugün prk kaçtım pzara anneme hepiciğnize iyi günlerrr diliyorum.öptük sizi zeynepleee
iyi gezmeler size biz de sizi öptükkkk
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞT
PİŞŞŞŞTTTTTT
herkese slm çoktandır giremedim misafirim vardı çok şükür atlattım misafiri severim ama gelen yatılı ve bebekli olunca zor e bide benim oğluş varken dahada zor
umarım herkes tüm bebişler iidir kötü bişiy yoktur:)):70:
selam canım hoşgelsin biz iyiyiz işte soğuk alınlıkları dişler yaramazlıklar yuvarlanıp gidiyoruz. sen nasılsın yiğit paşa nasıl?
Biraz buyusun Eylül evi badana yaptircam. Koltuklarda taytay kalkiyor ya dili disari cikariyor yapistiriyor duvara oyle gidiyor. Butun koltuk hizalari tukuruklu
hay allahım yaa:))) berkay da bazen öyle dili dışarıda sıralıyor emekliyor küçük finfinim benim diyorum.
Yemeğimi yedim
göbüşümü şişirdim ve geldiiiiiiiiimmmmmmmm

ooohh afieyet olsun ama yarasın mı desem yaramasın mı????:26:

selam :)
dün olmadığım için bugün işlerim vardı, geç kaldım buraya
gelincede baktım geçmiş bayağı geçmiş, okumayım dedim ama okudum bitti,

güle güle kullansın Bigecim, paşamız, yerim ben onu daha fotolara bakamadım.

burcuuuuuuuuu benimkide duvar yalıyo ya, benim yatağın bir tarafını duvara dayadım, gökkuş olduktan sonra, duvardan tutunup kalkıyo duvarı yalıyo, şebek
haaa birde aynaları :60:

hoşgeldin kuzum özledim yahu :29:
bak şimdi sen aynayı söyleyince aklıma geldi benimki de ayna ve parke öpmeye çalışıyo :27:

aman valla yaz ayrı dert kış ayrı dert. yazın diş çıkarmasın sıcaklarda zor olur derdim hep şimdi kışın hastalıkla çıkarıyorlar. ay allah korusun kulak iltihabından. ayberk de çok çektik valla. her boğaz enfeksiyonu kulağa vuruyordu. yazın az daha kulak zarına tüp takacaklardı sıvı birikmesi var boşalsın diye. ama geçti şükür dağıldı. allah kimseye yaşatmasın. iyi olsun da kudursun be bilgecim. hiç olmazsa sağlıklı oldukları için kuduruk oldukları için yorulalım.

onun o yuvarlanan totosunu öyle bir ısırırım ki haşarat herif yaa allah yardımcın olsun senin bu kuduruk paşayla işin zor valla.

aynen öyle müzeyyen... ateş 39.5 olduğunda durgunlaşıyor (ondan az ateşlerde tam gaz kudurmaya devam yalnız) nasıl içim gidiyor... iyi olsun canı sağolsun da kudursun annemin deyişiyle yaşlanmaya sebep lazım benim sebebim de oğluşumun hareketliliği oluversin napalım :16:

yarasın süt olsun de bence... merale yaramasın öyküye yarasın :92:

Muzeyyen cook gecmis olsun cnm ya sevgi hosgeldin nilgunnnnn iyimisin basagrisi gectimi

geçti geçti şükür ama ağzıma da etti, pazar günü, dünde belimden aşağısı ağrıdı,
sanırım vücut artık beni dinlendir beni dinlendir diye sinyal veriyor
ama ben duymamak için hala direniyorum :36:

hoşgeldin kuzum özledim yahu :29:
bak şimdi sen aynayı söyleyince aklıma geldi benimki de ayna ve parke öpmeye çalışıyo :27:

geldim geldim de
geçmişten gelmem biraz zor oldu bacım:103:
manyak bunlar valla gerçi anaları neki bebeleri ne olsun

Son düzenleme:

müzeyyen geçmiş olsun, kıyamam ben ya hem diş ham hastalık, çabucak geçsin
bahar bence yap test, benim daha günüm geçmeden çıkmıştı bende 2. çizgi
Meralllllllllllll burdayımda bi türlü yazamadım işte, kulakları küpeli kızın ne yapıyooooooo

burcuuuuuuuuu benimkide duvar yalıyo ya, benim yatağın bir tarafını duvara dayadım, gökkuş olduktan sonra, duvardan tutunup kalkıyo duvarı yalıyo, şebek

kıymet sanada geçmiş olsun arkadaşım

pelin aşı olmuşsunuz, geçmiş olsun darısı başımıza bizde hepimiz sorunsuz atlatırız umarım

ebruuuuuuuuu, yürüdümü kız küçük adam, bin kere maşallah :nazar:
hoşgeldin canımmmm. sağol nilgün inşallah geçer çabucak yaa.
aa bak berkay da yalıyor aynaları:))
Muzeyyen cook gecmis olsun cnm ya sevgi hosgeldin nilgunnnnn iyimisin basagrisi gectimi

sağol pelincim. hadi size de geçmiş olsun sorunsuz geömiş aşıdan sonra geceniz. darısı başımıza.

nilgüncüm evet kutu o kutu... meğer oğluma dar alan gerekiyormuş onu keşfettim gözünü açtığı gibi kutunun yanında alıyor soluğu sıpa :)))))))

Amin hepsine insallah muzeyyen benim vucudda diyor bana nilgun ama bana insan lazim ya 1 gun beni dinlendirse yeter 1 yil daha bana gibime geliyor

müzeyyen geçmiş olsun, kıyamam ben ya hem diş ham hastalık, çabucak geçsin
bahar bence yap test, benim daha günüm geçmeden çıkmıştı bende 2. çizgi
Meralllllllllllll burdayımda bi türlü yazamadım işte, kulakları küpeli kızın ne yapıyooooooo

kıymet sanada geçmiş olsun arkadaşım

pelin aşı olmuşsunuz, geçmiş olsun darısı başımıza bizde hepimiz sorunsuz atlatırız umarım

ebruuuuuuuuu, yürüdümü kız küçük adam, bin kere maşallah :nazar:
küpeli kızım bir canavar misali nilgüncüm
maşallahı var ne diyim daha

senin gökkuş nasıl
ablamız nasıl
sen nasılsın cnm benim
inan özlettin kendünü şikercüm:48:

sağol ebrucum. valla öyle denk geldi zorlanıyor. amin canım.

ay bizimki de memmem memmem diye geliyor istiyor ayakta açıyorum bacağıma yatıyor yatarak emecekmiş alıyorum kucağımda öyle emiyor çok tatlı oluyorlar yaa.

selam kıymetcim. geçmiş olsun boynu bükük arkadaşım:)

meralcimmmm :51:

iyi gezmeler size biz de sizi öptükkkk

PİŞŞŞŞTTTTTT

selam canım hoşgelsin biz iyiyiz işte soğuk alınlıkları dişler yaramazlıklar yuvarlanıp gidiyoruz. sen nasılsın yiğit paşa nasıl?

hay allahım yaa:))) berkay da bazen öyle dili dışarıda sıralıyor emekliyor küçük finfinim benim diyorum.

bana değilde kuzuma yarasın teyzesiiii
bol bol şüt neyim olsun

aynen öyle müzeyyen... ateş 39.5 olduğunda durgunlaşıyor (ondan az ateşlerde tam gaz kudurmaya devam yalnız) nasıl içim gidiyor... iyi olsun canı sağolsun da kudursun annemin deyişiyle yaşlanmaya sebep lazım benim sebebim de oğluşumun hareketliliği oluversin napalım :16:

aynen bigecim öycüye yarasın

nilgüncüm evet kutu o kutu... meğer oğluma dar alan gerekiyormuş onu keşfettim gözünü açtığı gibi kutunun yanında alıyor soluğu sıpa :)))))))

:) kuduruk zıpa
e iyi en azından sevdiği oynadığı bişiler var,
dur bi tane kutu edinip bende deneyim
Amin hepsine insallah muzeyyen benim vucudda diyor bana nilgun ama bana insan lazim ya 1 gun beni dinlendirse yeter 1 yil daha bana gibime geliyor

geceli gündüzlü olsun ama o zaman yeter

walla bizimkiler iyide
bu aralar ben dükülüyorum ,
ay bende sizi özledim valla dün sabah karga kahvaltısını etmeden şirkete gidince dönüşü direk eve yaptım :) 16: 15 te evdeydim iyi oldu yani

:) kuduruk zıpa
e iyi en azından sevdiği oynadığı bişiler var,
dur bi tane kutu edinip bende deneyim

geceli gündüzlü olsun ama o zaman yeter

valla allah milyarlarca kez razı olsun beni dinlendirenler var da benim içime sinip dinlenemiyorum hasta mıyım neyim... annem dün dedi ki "geceden uykusuzsun bu gece ne olacağı belli değil git yarım saat olsun uyu"... bir türlü gidemedim sonra gittim yatak resmen dürttü tam kalkıyordum ki telefon çaldı neyse telefon bahanesiyle yarım saat yatmış oldum :1:

edin valla bacım kutu keyifle oynuyor benimki içine battaniye koydum bir iki oyuncak da attım şimdilik takılıyor bakalım

walla bizimkiler iyide
bu aralar ben dükülüyorum ,
ay bende sizi özledim valla dün sabah karga kahvaltısını etmeden şirkete gidince dönüşü direk eve yaptım :) 16: 15 te evdeydim iyi oldu yani

selamm nillkunnncumm,,gecmış olsun
dıkkat et kendıne,,bencede vucut ısyan edıyor fakat ben gördum senı yaff senın dınlenecek vaktın olsada duramaazsın kı yerınde:47:

:9::7: yarasın bol bol süt olsun kuzuya
küpeli kızım bir canavar misali nilgüncüm
maşallahı var ne diyim daha

senin gökkuş nasıl
ablamız nasıl
sen nasılsın cnm benim
inan özlettin kendünü şikercüm:48:

bana değilde kuzuma yarasın teyzesiiii
bol bol şüt neyim olsun

aynen bigecim öycüye yarasın

aynen öyle olsun meralcim. napıyor güzel kızın?

arkadaşlarr azra ıcın kabaklı havuçlu bır corba tarıfı verebılırmısınız banaa,,suya sebze koyduğumda yemıyor artık bır surude havuç kabak var tatıle cıkmadan nası bıtıreceksem
daha farklı naı sunubılırım sultan hazretlerıne??

:9::7: yarasın bol bol süt olsun kuzuya

aynen öyle olsun meralcim. napıyor güzel kızın?

kuzu kuzu tatlı kuzu maşallah canavar teyzesi
artık iyiden iyiye bal kaymak oldu yavrum
doyamıyorum doyamıycamda kuzuma

nasıl delikanlılar nasıl cnm
sen nasılsın hastalık dışında tabe:((((

arkadaşlarr azra ıcın kabaklı havuçlu bır corba tarıfı verebılırmısınız banaa,,suya sebze koyduğumda yemıyor artık bır surude havuç kabak var tatıle cıkmadan nası bıtıreceksem
daha farklı naı sunubılırım sultan hazretlerıne??

Ben buharda kabak havuc birazda pirinc pisiriyorum hasladigim et ve suyunla seviyor mina pure gibi ama corba gibi dgl kivam

valla allah milyarlarca kez razı olsun beni dinlendirenler var da benim içime sinip dinlenemiyorum hasta mıyım neyim... annem dün dedi ki "geceden uykusuzsun bu gece ne olacağı belli değil git yarım saat olsun uyu"... bir türlü gidemedim sonra gittim yatak resmen dürttü tam kalkıyordum ki telefon çaldı neyse telefon bahanesiyle yarım saat yatmış oldum :1:

edin valla bacım kutu keyifle oynuyor benimki içine battaniye koydum bir iki oyuncak da attım şimdilik takılıyor bakalım

::43::43:ben cook ozenıyorum bolee ınsanlaara ya bana gıt yat dıcekte annem ben yatamıcamm eyyy,,ruyamda bıle ımkansız yanı,,cokk tembelımm cokkk:84::84:
sanada tebrık koyuyorum yanı bıgee:63:

Son düzenleme:
Back