• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bizim de dükkandan dolayı balcımız var ondan gelen baldan vericem ama bildik yerden güvenilir yerden olması şart malum şekeri basan dolu :50:

evetya şeker kutusu yapıyorlar burtlarda var arıcılık eşim bir yer var diyo dağda ordan getirtcem dedi 120 tl falanmış kilosu hasmış ama katkısız

selam kızlaar. akşam doktora gittik. hepimizin boğazı kızarık ailecek. ama kötü berkayım öksürüyor. bir tek öksürüğü için şurp verdi. bol sıvı dnilendirin v.s. her zamanki şeyler. dinlendirin de nasıl dinlendirelim. iki kolundan iki bacağından yatağın kenarlarına mı bağlıycam çocuğu. bu arada bütün azılarımız birdem geliyormuş. hep diş çıkarırken böyle hasta oluyor yavrum yaa. hep aynı döneme denk geliyor. nerse allahım beterinden saklasın.

sizler de ne var ne yok? geçmişi okuyamıycam. dosyalara gömülmüş durumdayım. bilge umut nasıl oldu? diğer bebişler nasıl? hasta olan yoktur inşallah başka.

çokk geçmiş olsun müzeyyencim.. acil şifalar diliyorumm

hava güzrl bugün prk kaçtım pzara anneme hepiciğnize iyi günlerrr diliyorum.öptük sizi zeynepleee

güle güle canımm .. çok geçmiş olsun bu arada ..

hastalık dışında bomba gibiyim moralman ve psikolojik olaraktan. dün doğum günümdü. hafta sonundan beri sürpriz kutlamalar falan pek bir şımartıldım bilimum eş dost akraba tarafından. iyi geldi:))
.

doğum günün kutlu olsun canım nice yılara ..ailenle , eşinle , çocuklarınla birlikte sağlık , mutluluk içinde nice yıllar geçirmeni dilerimm

şirket dr serumlu bir koktely bombası hazırlayıp damardan verecek
2-2,5 saat yatmaya gidiyorum

geçmiş olsun meralcim ..

teşekkür ederim canımmm :38:
çörek otu yağını aldım kullanıyorum defne yağını da deneyim canım. adaçayını da televizyondan öğrendim bende. ama başında yapmak gerekiyormuş sabah akşam.

adaçayı sütü azaltır diye biliyorum yalnız ben :34: sınırlı tüketin demişlerdi

evetya şeker kutusu yapıyorlar burtlarda var arıcılık eşim bir yer var diyo dağda ordan getirtcem dedi 120 tl falanmış kilosu hasmış ama katkısız

anzer balıdır o... ama o bebeğe verilmez çok ağırdır yetişkinin bile günde bir ÇAY KAŞIĞI yemesi yeterli fazlası zarar diyorlar hesap et işte

yok canım içmek için değil zaten azalttığını biliyorum canım. ayberk 13 ayda aniden emmeyi bıraktığında patlayacak gibi olmuştum da sürekli adaçayı içmiştim azalsın diye. ben gargara için diyorum. sabah akşam gargara yapılacakmış. 15 gün yapıp 15 gün ara verecekmişsin. kışın ÜSYE için koruyucu oluyormuş.

yok canım içmek için değil zaten azalttığını biliyorum canım. ayberk 13 ayda aniden emmeyi bıraktığında patlayacak gibi olmuştum da sürekli adaçayı içmiştim azalsın diye. ben gargara için diyorum. sabah akşam gargara yapılacakmış. 15 gün yapıp 15 gün ara verecekmişsin. kışın ÜSYE için koruyucu oluyormuş.

hmmmmm denemekten zarar gelmez
bu arada berkay kuzusu 11 aylık olmuş bugün... nice sağlıklı 11 aylara 11 yıllara güzelim :24:

ben karakovan balı vermeyi düşünüyorum
bir ara karslı bir amca vardı biz karstan bal ve kaşar peyniri getirdik ona. karsın balı güzel oluyor canan. yazık iyice yaşlandı getiremiyor artık.

doğum günün kutlu olsun canım nice yılara ..ailenle , eşinle , çocuklarınla birlikte sağlık , mutluluk içinde nice yıllar geçirmeni dilerimm
her ikisi için de çoook teşekkür ederim nevracım. :38::16:

sağol canım

teşekkür ederim canımmm :38:
çörek otu yağını aldım kullanıyorum defne yağını da deneyim canım. adaçayını da televizyondan öğrendim bende. ama başında yapmak gerekiyormuş sabah akşam.

hadi şifa olsun diycektim ama şansa bak yaa. çabuk boşalsa da alsalar seni.
bu arada çiçekler için teşekkürler şekercimm.. sanal da olsa çok güzeller:))
rica ederim

güle güle canımm .. çok geçmiş olsun bu arada ..

geçmiş olsun meralcim ..
sağol tatlım

:26: akşam evde içeyim baliiii

hmmmmm denemekten zarar gelmez
bu arada berkay kuzusu 11 aylık olmuş bugün... nice sağlıklı 11 aylara 11 yıllara güzelim :24:

sağol canım benim aaamiiiinn inşallah hep beraber görelim nice aylarını yaşlarını kuzuların.
berkay dün itibari ile adım sayısını 3 e çıkardı (maaşallah deyim de kendi nazarım değecek:)) ama korkak sıpam 3. adımdan sonra eğilip ayaklarına bakıyor hooop oturuyor koca fıçısının üstüne. kıvırta kıvırta emekleyerek devam ediyor sonra:))

anzer balıdır o... ama o bebeğe verilmez çok ağırdır yetişkinin bile günde bir ÇAY KAŞIĞI yemesi yeterli fazlası zarar diyorlar hesap et işte
anzer daha yoğun bir bal o çok daha pahalıydı sanırım ya bularda çeşit çeşit var üretim varya ondan
bir ara karslı bir amca vardı biz karstan bal ve kaşar peyniri getirdik ona. karsın balı güzel oluyor canan. yazık iyice yaşlandı getiremiyor artık.

evet müğzeyyen kaşarı meşhur zaten buranın çok süper her ay alıoz 1 kilo zaten severdik
kars yolu kağpımın önünden geçiyor kız :1: çok yakın 1 saat bize

sağol canım benim aaamiiiinn inşallah hep beraber görelim nice aylarını yaşlarını kuzuların.
berkay dün itibari ile adım sayısını 3 e çıkardı (maaşallah deyim de kendi nazarım değecek:)) ama korkak sıpam 3. adımdan sonra eğilip ayaklarına bakıyor hooop oturuyor koca fıçısının üstüne. kıvırta kıvırta emekleyerek devam ediyor sonra:))

yesinler onun fıçını :emir_bebek: kaymaklı lokum bunlar yaaaaaaa :23: :nazar:

Simdi 1 yasinda ki kuzuma bal ne marka ne bali versem cambali var evde agirmi olurki

valla pelin ben 2 haftaya yakın zamandır Halite çam balı veriyorum 1 yaşını beklemedim yani ..eşimin arkadasının arılar işte öyle dağda bağda otlayıp yapıyolarmış balı . .başlarda korktum ama bizde oyle alerjik bi durum olmadı çok şükür . .

müzeyyen, yeni yaşın kutlu olsun, çocuklarınla eşinle braber nice mutlu yılların olsun
Berkay paşamada nice aylar nice yıllar,
meral geçmiş olsun dikkat et kendne, biz hastalanınca hiç birşey yolunda gitmiyor ona göre,
Fatma tşk ederim, yaptın mı çorbayı?, sen iyi msin? Azra sultan nasıl?
nevra naber???

valla pelin ben 2 haftaya yakın zamandır Halite çam balı veriyorum 1 yaşını beklemedim yani ..eşimin arkadasının arılar işte öyle dağda bağda otlayıp yapıyolarmış balı . .başlarda korktum ama bizde oyle alerjik bi durum olmadı çok şükür . .

aslında bende süttü baldı yumurta beyazıydı, yavaş yavaş başlayım diyorum ama, bi türlü başlayamadım, alıştırmak lazım artık

Son düzenleme:

maşallah berkay kuzuzsuna bice aylara , yaşlaraa . :46:

müzeyyen, yeni yaşın kutlu olsun, çocuklarınla eşinle braber nice mutlu yılların olsun
Berkay paşamada nice aylar nice yıllar,
meral geçmiş olsun dikkat et kendne, biz hastalanınca hiç birşey yolunda gitmiyor ona göre,
Fatma tşk ederim, yaptın mı çorbayı?, sen iyi msin? Azra sultan nasıl?
nevra naber???

iyiyim canım işler yoğun geriden takip ediyorumm . sen nasılsın , kuzular nasıl ..

yarın görüşürüz öpün koklayın kuzuları

güle güle canımm .. umuttu ve seni kocaman öpüyorum :16:

Back