• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

arkadaşlarr azra ıcın kabaklı havuçlu bır corba tarıfı verebılırmısınız banaa,,suya sebze koyduğumda yemıyor artık bır surude havuç kabak var tatıle cıkmadan nası bıtıreceksem
daha farklı naı sunubılırım sultan hazretlerıne??

havuç ve kabağın içine soğan sarımsak et ve patates de ekleyip hepsini kaynat indirmeden önce de süt ekleyip blenderdan geçir oldu sana sütlü sebze çorbası :34:

valla allah milyarlarca kez razı olsun beni dinlendirenler var da benim içime sinip dinlenemiyorum hasta mıyım neyim... annem dün dedi ki "geceden uykusuzsun bu gece ne olacağı belli değil git yarım saat olsun uyu"... bir türlü gidemedim sonra gittim yatak resmen dürttü tam kalkıyordum ki telefon çaldı neyse telefon bahanesiyle yarım saat yatmış oldum :1:

edin valla bacım kutu keyifle oynuyor benimki içine battaniye koydum bir iki oyuncak da attım şimdilik takılıyor bakalım

Sen oglusu ozluyorsundur yatinca yada delisin ikisi birdende olabilir :)))

arkadaşlarr azra ıcın kabaklı havuçlu bır corba tarıfı verebılırmısınız banaa,,suya sebze koyduğumda yemıyor artık bır surude havuç kabak var tatıle cıkmadan nası bıtıreceksem
daha farklı naı sunubılırım sultan hazretlerıne??

rendele hafif tereyağında sotele
mısır unu süt yumurta sarısı ile terbiyesini hazırla
hafifçe karıştırrarak ilave et süt yerine yoğurtta kullnabailirsin
yağmur seviyor ben birazda brokoli atoıyorum parçalar halinde bayılıyor sebze sevmeyen eşim bile sevdi bu çorbayı :56:

::43::43:ben cook ozenıyorum bolee ınsanlaara ya bana gıt yat dıcekte annem ben yatamıcamm eyyy,,ruyamda bıle ımkansız yanı,,cokk tembelımm cokkk:84::84:
sanada tebrık koyuyorum yanı bıgee:63:

napiyim ya bütün gün zaten sıpayı özlüyorum, annem desen kadın o yaşında bütün gün veledin peşinde zaten eh benim velet de adamı yoran cinsi malum... ikisine de kıyamıyorum o yüzden de yatamıyorum... akşam yatırıyorum ardından öyle bir boşluk duygusu oluşuyor ki :26:

Sen oglusu ozluyorsundur yatinca yada delisin ikisi birdende olabilir :)))

ehe ehe ikinci şık daha mantıkıma yatkın gelir kibin oldu :27: dün yatmamı sağlayana selam olsun bu arada :23:

rendele hafif tereyağında sotele
mısır unu süt yumurta sarısı ile terbiyesini hazırla
hafifçe karıştırrarak ilave et süt yerine yoğurtta kullnabailirsin
yağmur seviyor ben birazda brokoli atoıyorum parçalar halinde bayılıyor sebze sevmeyen eşim bile sevdi bu çorbayı :56:

oooooh mis mis ellerine sağlık canan
bu arada yemek resimlerinin altına tarifleri ekledim :34:

Simdi 1 yasinda ki kuzuma bal ne marka ne bali versem cambali var evde agirmi olurki

bence çam balı çiçekten daha mantıklı... sonuçta bin çeşit çiçek var hangisinden olduğunu bilemezsin... bizim diyetisyen 1,5 yaş dedi bal için :25:
iyi olduğunu bildiğim fer var, balparmak var marka olarak

boğazım ağrımaya
sesin çatallaşmaya
başım ve eklem yerlerim ağrımaya başladı

defne ve çörekotu yağı diyorum bacım :94:

Baharrr yaptinmi test
hiiiiiiiii ne testi bahaaar?? hayırdır canım??
ben gittim, gelince görüşürüz
doya öp kokla emzir de gel kuzuyu. doyamazsın ama.
kuzu kuzu tatlı kuzu maşallah canavar teyzesi
artık iyiden iyiye bal kaymak oldu yavrum
doyamıyorum doyamıycamda kuzuma

nasıl delikanlılar nasıl cnm
sen nasılsın hastalık dışında tabe:((((
hastalık dışında bomba gibiyim moralman ve psikolojik olaraktan. dün doğum günümdü. hafta sonundan beri sürpriz kutlamalar falan pek bir şımartıldım bilimum eş dost akraba tarafından. iyi geldi:))

artık iyice tatlandı sıpalar bırakıp gelmek çok zor oluyor
Simdi 1 yasinda ki kuzuma bal ne marka ne bali versem cambali var evde agirmi olurki
bizim doktor çiçek balı diyor şekercim
boğazım ağrımaya
sesin çatallaşmaya
başım ve eklem yerlerim ağrımaya başladı
hemeeen adaçayı ile ya da tuzlu su ile gargara yap canım. başında yapınca etkili oluyormuş. aman ne pis bir salgın var yaa.
napiyim ya bütün gün zaten sıpayı özlüyorum, annem desen kadın o yaşında bütün gün veledin peşinde zaten eh benim velet de adamı yoran cinsi malum... ikisine de kıyamıyorum o yüzden de yatamıyorum... akşam yatırıyorum ardından öyle bir boşluk duygusu oluşuyor ki :26:

ehe ehe ikinci şık daha mantıkıma yatkın gelir kibin oldu :27: dün yatmamı sağlayana selam olsun bu arada :23:

ben de kim olursa olsun çocuklar uyumadığı sürece yatsam da uyuyamıyorum. illa onlar yatacak uyuyacak ben de huzurla başımı koyacam yastığa.

hastalık dışında bomba gibiyim moralman ve psikolojik olaraktan. dün doğum günümdü. hafta sonundan beri sürpriz kutlamalar falan pek bir şımartıldım bilimum eş dost akraba tarafından. iyi geldi:))

hemeeen adaçayı ile ya da tuzlu su ile gargara yap canım. başında yapınca etkili oluyormuş. aman ne pis bir salgın var yaa.

ben de kim olursa olsun çocuklar uyumadığı sürece yatsam da uyuyamıyorum. illa onlar yatacak uyuyacak ben de huzurla başımı koyacam yastığa.

kuzularınla eşinle tüm sevdiklerinle sağlıklı mutlu nice yaşlara müzeyyencim :29:

defne yağı içmek veya gargara yapmak ve yemeklere de mümkün mertebe defne yaprağı katmak da boğazdaki tüm sıkıntıları gideriyor :34:

işin komik yanı cüceden sonra kafamı yastığa koyduğum anda fıkırdamaya başlıyor ha kalktı kalkacak bekliyorum o arada uyuyakalıyorum tam daldığım anda kalkıyor :95:

oooooh mis mis ellerine sağlık canan
bu arada yemek resimlerinin altına tarifleri ekledim :34:

bence çam balı çiçekten daha mantıklı... sonuçta bin çeşit çiçek var hangisinden olduğunu bilemezsin... bizim diyetisyen 1,5 yaş dedi bal için :25:
iyi olduğunu bildiğim fer var, balparmak var marka olarak

defne ve çörekotu yağı diyorum bacım :94:
sağolasan lokman hekimim:7:
hiiiiiiiii ne testi bahaaar?? hayırdır canım??
:49: olabilir:60:
doya öp kokla emzir de gel kuzuyu. doyamazsın ama.

canım beniiiiiiiiiiiiiiiim
nica sağlıklı mutlu yaşlaraaaaaaaaaaa:71: kabul buyurum sanal ortamda bununla yetincen gayriii:69:
eşinle ve evlatlarınla inş cnm benim
ne güzel bak sevenlerin sağolsun unutmamışlar kutlamışlar
artık iyice tatlandı sıpalar bırakıp gelmek çok zor oluyor
hen ne zor müzeyyen:53:bizim doktor çiçek balı diyor şekercim

gelden gitsin ne olurrrr

bayanlara ait oda dolu geri geldim
bizim şapşal dr dolu olduğunu unutmuş
sedyeye almak istediler etekle yatamam dedim geldim
sürünmeye devam yaniiii

hay allah kuzum ya çıkana kadar sallama da olsa bitki çayı falan iç bare :94:

tamam canım resimleri halledeyim. ilk resmiyle son resmi olacak ama bayramda çekeyim diyorum. ilk resim hazır.

müzayyen geçmiş olsun canım bu arada.
sağol canım
kuzularınla eşinle tüm sevdiklerinle sağlıklı mutlu nice yaşlara müzeyyencim :29:

defne yağı içmek veya gargara yapmak ve yemeklere de mümkün mertebe defne yaprağı katmak da boğazdaki tüm sıkıntıları gideriyor :34:

işin komik yanı cüceden sonra kafamı yastığa koyduğum anda fıkırdamaya başlıyor ha kalktı kalkacak bekliyorum o arada uyuyakalıyorum tam daldığım anda kalkıyor :95:
teşekkür ederim canımmm :38:
çörek otu yağını aldım kullanıyorum defne yağını da deneyim canım. adaçayını da televizyondan öğrendim bende. ama başında yapmak gerekiyormuş sabah akşam.
sağolasan lokman hekimim:7:

şirket dr serumlu bir koktely bombası hazırlayıp damardan verecek
2-2,5 saat yatmaya gidiyorum

bayanlara ait oda dolu geri geldim
bizim şapşal dr dolu olduğunu unutmuş
sedyeye almak istediler etekle yatamam dedim geldim
sürünmeye devam yaniiii

hadi şifa olsun diycektim ama şansa bak yaa. çabuk boşalsa da alsalar seni.
bu arada çiçekler için teşekkürler şekercimm.. sanal da olsa çok güzeller:))

Son düzenleme:
Back