• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

al işte bir tane daha:84:
allahım allahım koca koca kadınlar oldunuz hala şu aletten korkuyorsunuz
annem birşeycik olmuyor gir taktır şunu yaw

testten hemen çıkmaz herhalde ama kan ver bakem ne olcek:82:

ah bahar ahh
anne olcen tekrar kııızzz:49:

şaka bir yana 4 gün gecikebilir
daha önce hiç böyle olmamışmıydı:50:

doğumdan sonra da düzene girmişti.bu kadar gecikme olmadı ama acaba diyorum bu sıkıntılardan mı gecikti en azından ben öle olmasını istiyorum yoksa çok fena meral.karın ağrılarım da var ama ben hamile kaldığımda da ağrıyordu amannn yaaa

stresten gecikmiştir bahar panik yapma hemen..hem sen daha iyi bilirsin olma ihtimali varmı ona göre kork bari:))
meral arkadaşım haklı valla :) taktırın şu aleti kafanız rahat olsun

kuzucum taktırmak için randevu bile aldım doktorla konuştum ama adet sancılarımın ve kanamamın artabileceğini söledi ben tırstım vazgeçtim ama denemek lazım en azından bu korkuları yaşamamak için.

kalp atışlarım hızlandı valla of yaaaaaaa
hızlanır tabeeee
inşallah birşey yoktur
varsada berenim abla olur ne olcek:32:

Yok meral onumuzdeki ay 13.ayda yanlis okumussun yazdigimi suciceginden sonrakilerde 1.5 yasinda sucicegi 70 lira falan sanirim bahar benim 2 gun gecmisti cikmisti teste yap istersen cnm kafan rahat etsin buyuk ihtmalle sıkıntidandir
ay evet ya 13. ay demiştin:9:
70 lira iyiyiymiş
gerçi 250 de dese yaptırcaz çaresi yok:21:

doğumdan sonra da düzene girmişti.bu kadar gecikme olmadı ama acaba diyorum bu sıkıntılardan mı gecikti en azından ben öle olmasını istiyorum yoksa çok fena meral.karın ağrılarım da var ama ben hamile kaldığımda da ağrıyordu amannn yaaa
kız hemen eve geçerken al ve evde yap ve sonucu bildir bana

stresten gecikmiştir bahar panik yapma hemen..hem sen daha iyi bilirsin olma ihtimali varmı ona göre kork bari:))
meral arkadaşım haklı valla :) taktırın şu aleti kafanız rahat olsun

öznur bu taktırmayanların elinden tutup ben götüreceğim
olmadı silah zoru polis zoruyla :76:

kuzucum taktırmak için randevu bile aldım doktorla konuştum ama adet sancılarımın ve kanamamın artabileceğini söledi ben tırstım vazgeçtim ama denemek lazım en azından bu korkuları yaşamamak için.

saldım çayıra mevlam kayırayla olmuyor işte baharcım
tiz zamanda taktır tabe hamile değilsen:18:

ayyy meral berenin abla olması için çok erken yaaa.dura dursun bakalım şimdi.dr bana zaten hamile kalamazsın istesende dedi tiroidlerim yüzünden umarım haklı çıkar.neyse akşama belli olur.

Günaydınn
Bilge ben o kuduruk Umut'u yerim be tırmanmaya mı başladı sıpa daha yürümeden maaşallah

Öznur aynen Canberk'de öyle hele evde yalnızsak on dakikada bir gelip vuruyor göğsüme mememm mememm diye ayakta emip gidiyor sonra.

Pelin gecenin sorunsuz geçmesine sevindim darısı bizim başımıza iki hafta sonra da biz vurulacağız.

günaydınla tünaydın arası selam kızlar:)

herkesler iyiler maş. umut paşa nezle olmuş geçmiş olsun bilge
minanın gecesi sorunsuz geçmiş. maş. bize de nasip etsin Rabbim:)

boynum tutulmuş ya sanki saatlerce headbanng yapmışım gibi niye oldu anlamadım. boynu bükük vaziyette dolanıyom.

bence de 4 gün çok kısa ya kan testi yaptır yada kalbim dayanırsa bekle gerçi çarpsada çarpmasada varsa vardır yapacak birşey yok :38: hakkında hayırlısı neyse o olsun

ayyy meral berenin abla olması için çok erken yaaa.dura dursun bakalım şimdi.dr bana zaten hamile kalamazsın istesende dedi tiroidlerim yüzünden umarım haklı çıkar.neyse akşama belli olur.
erken diyorsun ama taktırmıyorsunda şikerüm:22:

öznur sende de var sanırım şu aletten :))
öznurunda kafasına vuraaaaaa vuraaaaa taktırdık
bakalım regl olunca neler olcek hep beraber göreceğiz:29:

evt canım yeni taktırdım daha bende...adet olmadım taktırdıktan sonra bakalım kanamave ağrı olayı nasıl olacak..
bende merak ediyorum
önümüzdeki ayda gelmez ise dr gideyim diyorum öznur
1 sene normaldir dedi o sürede doluyor:51:

aha anamlarrrrrrrrrrrr :53:
kuzum dört günde o test güvenilir sonuç vermez kan testi derim şahsen
şahsen bende kan dedim bigecim:55:

ben çıkıyorum kızlar görüşürüz öğleden sonra inş
öğlen alda yap şu testi cadı kız

ayyy hiç sevmiyorum kan faslını ben.neyse yapıyım bakalım olmazsa vercem mecburen
mecburen mecburen
mecburen mecburen
mecburiyetten:62::62:

zeynoyu uyutayım bende haydin görüşürüz.

uyunda büyüsün kuzum

Günaydınn
Bilge ben o kuduruk Umut'u yerim be tırmanmaya mı başladı sıpa daha yürümeden maaşallah

günaydınnnnnnnn
sağolasın canım darısı başına diycem dua mı beddua mı belli olmayacak :60: benim oğlan çok beter ebru ya napıcaz bilmiyorum... çadırı görmüşsün... bi duvarına gidiyor kendini yuvarlayıp gülüyor sonra emekleyip düzeltiyor sonra diğer duvara gidip öbür tarafa yuvarlanıyor sıpa :emir_bebek: :16:

bu arada az önceki spiral reklamında oynayan sevkülü arkadaşlarım tedbir sizden gerisi allahtan... spirali olup hamile kalanlar da mevcut tıp literatüründe :35:

yüce rabbim istemeyenlerinkileri çocuk diye inleyenlere versin inşallah :49:

günaydınnnnnnnn
sağolasın canım darısı başına diycem dua mı beddua mı belli olmayacak :60: Benim oğlan çok beter ebru ya napıcaz bilmiyorum... çadırı görmüşsün... Bi duvarına gidiyor kendini yuvarlayıp gülüyor sonra emekleyip düzeltiyor sonra diğer duvara gidip öbür tarafa yuvarlanıyor sıpa :emir_bebek: :16:

Bu arada az önceki spiral reklamında oynayan sevkülü arkadaşlarım tedbir sizden gerisi allahtan... Spirali olup hamile kalanlar da mevcut tıp literatüründe :35:

Yüce rabbim istemeyenlerinkileri çocuk diye inleyenlere versin inşallah :49:

[sıze="2"]amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/sıze]

Back