• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

günaydınla tünaydın arası selam kızlar:)

herkesler iyiler maş. umut paşa nezle olmuş geçmiş olsun bilge

boynum tutulmuş ya sanki saatlerce headbanng yapmışım gibi niye oldu anlamadım. boynu bükük vaziyette dolanıyom.

teşekkür ederiz kıymetcim :29:
acıların çocuuuu göccük emrah mı oldun kuzum sen :82: geçmişler olsun:94:

günaydınnnnnnnn
sağolasın canım darısı başına diycem dua mı beddua mı belli olmayacak :60: benim oğlan çok beter ebru ya napıcaz bilmiyorum... çadırı görmüşsün... bi duvarına gidiyor kendini yuvarlayıp gülüyor sonra emekleyip düzeltiyor sonra diğer duvara gidip öbür tarafa yuvarlanıyor sıpa :emir_bebek: :16:

bu arada az önceki spiral reklamında oynayan sevkülü arkadaşlarım tedbir sizden gerisi allahtan... spirali olup hamile kalanlar da mevcut tıp literatüründe :35:

yüce rabbim istemeyenlerinkileri çocuk diye inleyenlere versin inşallah :49:

aminnnnnnn canım arkadaşım var çok istiyor rabbim bir an önce ona versin inşallah versin de umuttan beter olsun geceleri onu hiççç uyutmasın ( duam tutmazsa bedduam tutsun diyorum ben uyumam amin diyor garibim )

günaydınnnnnnnn
sağolasın canım darısı başına diycem dua mı beddua mı belli olmayacak :60: benim oğlan çok beter ebru ya napıcaz bilmiyorum... çadırı görmüşsün... bi duvarına gidiyor kendini yuvarlayıp gülüyor sonra emekleyip düzeltiyor sonra diğer duvara gidip öbür tarafa yuvarlanıyor sıpa :emir_bebek: :16:

bu arada az önceki spiral reklamında oynayan sevkülü arkadaşlarım tedbir sizden gerisi allahtan... spirali olup hamile kalanlar da mevcut tıp literatüründe :35:

yüce rabbim istemeyenlerinkileri çocuk diye inleyenlere versin inşallah :49:

Allah gönlüne göre vermiş işte Bilge daha ne istiyon:)
Tırmanmayı öğrensin de inmeyi de öğrensin yav kaç gündür benim adamcığa koltuktan inmeyi öğretmeye çalışıyorum ama nafile kafa üstü salıyor kendini delü.

aminnnnnnn canım arkadaşım var çok istiyor rabbim bir an önce ona versin inşallah versin de umuttan beter olsun geceleri onu hiççç uyutmasın ( duam tutmazsa bedduam tutsun diyorum ben uyumam amin diyor garibim )

hahaha umuttan beter olursa huniyle gezer yemin ediyorum :27:
hamilenin duası tutar melikecim sen dünürüne söylesene bi cuma vakti dua ediversin :34:

Allah gönlüne göre vermiş işte Bilge daha ne istiyon:)
Tırmanmayı öğrensin de inmeyi de öğrensin yav kaç gündür benim adamcığa koltuktan inmeyi öğretmeye çalışıyorum ama nafile kafa üstü salıyor kendini delü.

öyle tabii mal gibi oturan çocuk verse ben daha fazla zorlanırdım kahrederdim herhalde kendimi :27: biliyom anormalim :36:
birkaç günde öğrenemez annesi biraz daha zaman ver... benimkine de öğretiyorum ne zamandır inmeyi sonra ellerinden tutup misal benim yatağın üstünde yürütüyorum yatak bitiyor benimki hala yürüyor enayi :95: len evladım yer çekimi denen bir şey var diyorum anlatıyorum newtondu elmaydı nafile :35:

selam kızlaar. akşam doktora gittik. hepimizin boğazı kızarık ailecek. ama kötü berkayım öksürüyor. bir tek öksürüğü için şurp verdi. bol sıvı dnilendirin v.s. her zamanki şeyler. dinlendirin de nasıl dinlendirelim. iki kolundan iki bacağından yatağın kenarlarına mı bağlıycam çocuğu. bu arada bütün azılarımız birdem geliyormuş. hep diş çıkarırken böyle hasta oluyor yavrum yaa. hep aynı döneme denk geliyor. nerse allahım beterinden saklasın.

sizler de ne var ne yok? geçmişi okuyamıycam. dosyalara gömülmüş durumdayım. bilge umut nasıl oldu? diğer bebişler nasıl? hasta olan yoktur inşallah başka.

nilgüncüm çok çok teşekkür ederim tekrar... süpermiş bu takımı kuzumun :29:

hava güzrl bugün prk kaçtım pzara anneme hepiciğnize iyi günlerrr diliyorum.öptük sizi zeynepleee

selam kızlaar. akşam doktora gittik. hepimizin boğazı kızarık ailecek. ama kötü berkayım öksürüyor. bir tek öksürüğü için şurp verdi. bol sıvı dnilendirin v.s. her zamanki şeyler. dinlendirin de nasıl dinlendirelim. iki kolundan iki bacağından yatağın kenarlarına mı bağlıycam çocuğu. bu arada bütün azılarımız birdem geliyormuş. hep diş çıkarırken böyle hasta oluyor yavrum yaa. hep aynı döneme denk geliyor. nerse allahım beterinden saklasın.

sizler de ne var ne yok? geçmişi okuyamıycam. dosyalara gömülmüş durumdayım. bilge umut nasıl oldu? diğer bebişler nasıl? hasta olan yoktur inşallah başka.

canım tekrar geçmiş olsun
umutun ateşi düştü bizim de azılarımız çok şiş ne aceleleri varsa bu bebelerin :57:
şu an ileri düzey nezleyiz sürekli aksırıyor iki burun deliğiyle baloncuklar yapıyor kuzum :2: doktor ateşimizin viral enfeksiyon olduğunu ve bu enfeksiyonlar sonrası böyle akıntılar olmasının normal olduğunu, 4 haftaya kadar sürebileceğini söyledi :25: iş ki renk ve kıvam koyulaşmasın ve kulakta sıkıntı olmasın bunlara dikkat edin onun dışında bitki çayı, bol sıvı, sık sık az az yemek, yüksek yatırma hep bildiğimiz şeyler... ama bizimki oğlanı iyi tanıdığı için dinlendirin falan demedi :60:

Çok geçmiş olsun Müzeyyen herkesi dolanmış illet sizin ailede desene. Hem hastalık hem dişler zorlar tabii kuzuyu Allah beterinden korusun iyileşsin bir an önce.

ben öksüzzz ben gaaarippp :)

bağa anne diyebülürsün
smilie_girl_258.gif

öğleden sonra görüşürüz herkese afiyet olsun ve teşekkür ederim peşinen

herkese slm çoktandır giremedim misafirim vardı çok şükür atlattım misafiri severim ama gelen yatılı ve bebekli olunca zor e bide benim oğluş varken dahada zor
umarım herkes tüm bebişler iidir kötü bişiy yoktur:)):70:

Biraz buyusun Eylül evi badana yaptircam. Koltuklarda taytay kalkiyor ya dili disari cikariyor yapistiriyor duvara oyle gidiyor. Butun koltuk hizalari tukuruklu

selam :)
dün olmadığım için bugün işlerim vardı, geç kaldım buraya
gelincede baktım geçmiş bayağı geçmiş, okumayım dedim ama okudum bitti,

müzeyyen geçmiş olsun, kıyamam ben ya hem diş ham hastalık, çabucak geçsin
bahar bence yap test, benim daha günüm geçmeden çıkmıştı bende 2. çizgi
güle güle kullansın Bigecim, paşamız, yerim ben onu daha fotolara bakamadım.
Meralllllllllllll burdayımda bi türlü yazamadım işte, kulakları küpeli kızın ne yapıyooooooo

burcuuuuuuuuu benimkide duvar yalıyo ya, benim yatağın bir tarafını duvara dayadım, gökkuş olduktan sonra, duvardan tutunup kalkıyo duvarı yalıyo, şebek
haaa birde aynaları :60:

kıymet sanada geçmiş olsun arkadaşım

pelin aşı olmuşsunuz, geçmiş olsun darısı başımıza bizde hepimiz sorunsuz atlatırız umarım

ebruuuuuuuuu, yürüdümü kız küçük adam, bin kere maşallah :nazar:

Son düzenleme:
herkese slm çoktandır giremedim misafirim vardı çok şükür atlattım misafiri severim ama gelen yatılı ve bebekli olunca zor e bide benim oğluş varken dahada zor
umarım herkes tüm bebişler iidir kötü bişiy yoktur:)):70:

sanada selam :)
biz iyiyiz şimdilik, siz nasılsınız? evde durumlar nasıl?

Back