günaydınla tünaydın arası selam kızlar:)
herkesler iyiler maş. umut paşa nezle olmuş geçmiş olsun bilge
boynum tutulmuş ya sanki saatlerce headbanng yapmışım gibi niye oldu anlamadım. boynu bükük vaziyette dolanıyom.
günaydınnnnnnnn
sağolasın canım darısı başına diycem dua mı beddua mı belli olmayacakbenim oğlan çok beter ebru ya napıcaz bilmiyorum... çadırı görmüşsün... bi duvarına gidiyor kendini yuvarlayıp gülüyor sonra emekleyip düzeltiyor sonra diğer duvara gidip öbür tarafa yuvarlanıyor sıpa
bu arada az önceki spiral reklamında oynayan sevkülü arkadaşlarım tedbir sizden gerisi allahtan... spirali olup hamile kalanlar da mevcut tıp literatüründe
yüce rabbim istemeyenlerinkileri çocuk diye inleyenlere versin inşallah
günaydınnnnnnnn
sağolasın canım darısı başına diycem dua mı beddua mı belli olmayacakbenim oğlan çok beter ebru ya napıcaz bilmiyorum... çadırı görmüşsün... bi duvarına gidiyor kendini yuvarlayıp gülüyor sonra emekleyip düzeltiyor sonra diğer duvara gidip öbür tarafa yuvarlanıyor sıpa
bu arada az önceki spiral reklamında oynayan sevkülü arkadaşlarım tedbir sizden gerisi allahtan... spirali olup hamile kalanlar da mevcut tıp literatüründe
yüce rabbim istemeyenlerinkileri çocuk diye inleyenlere versin inşallah
aminnnnnnn canım arkadaşım var çok istiyor rabbim bir an önce ona versin inşallah versin de umuttan beter olsun geceleri onu hiççç uyutmasın ( duam tutmazsa bedduam tutsun diyorum ben uyumam amin diyor garibim )
Allah gönlüne göre vermiş işte Bilge daha ne istiyon:)
Tırmanmayı öğrensin de inmeyi de öğrensin yav kaç gündür benim adamcığa koltuktan inmeyi öğretmeye çalışıyorum ama nafile kafa üstü salıyor kendini delü.
teşekkür ederiz kıymetcim
acıların çocuuuu göccük emrah mı oldun kuzum sen :82: geçmişler olsun:94:
selam kızlaar. akşam doktora gittik. hepimizin boğazı kızarık ailecek. ama kötü berkayım öksürüyor. bir tek öksürüğü için şurp verdi. bol sıvı dnilendirin v.s. her zamanki şeyler. dinlendirin de nasıl dinlendirelim. iki kolundan iki bacağından yatağın kenarlarına mı bağlıycam çocuğu. bu arada bütün azılarımız birdem geliyormuş. hep diş çıkarırken böyle hasta oluyor yavrum yaa. hep aynı döneme denk geliyor. nerse allahım beterinden saklasın.
sizler de ne var ne yok? geçmişi okuyamıycam. dosyalara gömülmüş durumdayım. bilge umut nasıl oldu? diğer bebişler nasıl? hasta olan yoktur inşallah başka.
selam kızlaar. akşam doktora gittik. hepimizin boğazı kızarık ailecek. ama kötü berkayım öksürüyor. bir tek öksürüğü için şurp verdi. bol sıvı dnilendirin v.s. her zamanki şeyler. dinlendirin de nasıl dinlendirelim. iki kolundan iki bacağından yatağın kenarlarına mı bağlıycam çocuğu. bu arada bütün azılarımız birdem geliyormuş. hep diş çıkarırken böyle hasta oluyor yavrum yaa. hep aynı döneme denk geliyor. nerse allahım beterinden saklasın.
sizler de ne var ne yok? geçmişi okuyamıycam. dosyalara gömülmüş durumdayım. bilge umut nasıl oldu? diğer bebişler nasıl? hasta olan yoktur inşallah başka.
herkese slm çoktandır giremedim misafirim vardı çok şükür atlattım misafiri severim ama gelen yatılı ve bebekli olunca zor e bide benim oğluş varken dahada zor
umarım herkes tüm bebişler iidir kötü bişiy yoktur:))
Biraz buyusun Eylül evi badana yaptircam. Koltuklarda taytay kalkiyor ya dili disari cikariyor yapistiriyor duvara oyle gidiyor. Butun koltuk hizalari tukuruklu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?